Hurtig levering Fin service, jeg havde købt en bluse i forkert str, ingen problemer at bytte. Blusen var utrolig behagelig at have på, trods en temperatur på 30 grader. Jeg havde frygtet det vill... Leggi di più
Jeg bestilte en Stingray Surf T-shirt, og den kom efter to arbejdsdage - så før de 3-5 dage de havde skrevet på hjemmesiden. Trøjen er endnu flottere end på hjemmesiden. Jeg har også haft en god samt... Leggi di più
Jeg har arvelig modermærkekræft og er lykkelig over at finde en side med faktor tøj. Jeg bestiller 2hatte og glæder mig til det skal komme. Efter én uge er der ikke sket noget. Efter en sur vurderi... Leggi di più
Hjemmesiden er nem og overskuelig. Gode billeder. Gode og funktionelle produkter. Nemt og hurtigt at bestille, betaling var problemfri. God og hurtig tilbagemelding af ordren på mailen. Leveringen er... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ventetøj til gravide. vi har ventetøj i alle størrelser. Find dit ventetøj her.
kokkedalsvej 25, 2970, hørsholm
- info@notanshop.com
- www.notanshop.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ingen fejl og hurtig levering
Fik det jeg bestilte og det gik nemt og hurtigt. Kvaliteten virker helt fint, så spændt på om blusen lever op det de lover.
Fin behandling
Havde bestilt 3 solhatte. Fik hurtigt leveret hattene. Den ene var imidlertid i en anden farve end den jeg havde bestilt. Efter at have mailet til Notanshop fik jeg tilsendt en hat i den rigtige farve, samt en frankeret konvolut til returnering af den " forkerte " hat. Fin og hurtig respons. Og nogle fine solhatte, som vi glæder os til at have med på ferie ;-)
Tip top
Alt lige fra bestilling til levering gik super let og uden skyggen af problemer.
God service, hurtig levering.
Kan kun anbefale Nothanshop, det er anden gang jeg handler der og jeg er fuldt ud tilfreds.
Perfekt vare, god pris og hurtig levering. Bedste anbefalinger.
Det viste sig bare, at være det helt rigtige sted for mig, at handle sommerhatte.
Vennerne tror nærmest jeg tager gas på dem, når jeg fortæller om prisen.
Ingen problemer, hurtig levering.
Ingen problemer og varerne kom som lovet i følge Post Danmarks leveringstider.
Alletiders solhat af fin kvalitet!
Jeg bestilte 10/6.16 (via 'netshop) UPF50+ legionær solhat, Navy/Azure 54 cm. Har erfaret, at det er solhat af fin kvalitet, da jeg allerede har samme solhat i mindre str. 49 cm. Modtog varen 15/6.16 - men pakkens indhold var desværre "fejllevering" af solskærm til barnevogn. Det bliver nu klaret efter aftale via venlig betjening pr. tlf.
Mvh Eva Heiberg
God betjening
Dejlig god betjening, fin service og hurtig levering👍👏
Hurtigt, nemt billigt
Rigtig hurtig levering, gode priser, stort udvalg! Ville dog gerne have kendt butikken tidligere og vidst det var her behageligt ventetøj i store størrelser fandtes.
fik ikke det jeg bestilte, ifølge billed på hjemmesiden
fik ikke det jeg bestilte, ifølge billed på hjemmesiden øv
Kjapt og bra levert.
Fikk varen levert bare ett par dager etter bestilling. Helt opp til Tromsø i Nord-Norge. Genseren var helt perfekt. Trygt og godt leverert!! Anbefales!
Fin og hurtig service
Hurtig besvarelse af mails og god hjælp. Hurtig afsendelse og levering.
Excellent
Good communication, fast delivery (the netherlands), good price.
hurtig levering, men..
Tøjet blev leveret i en anden farve, måske fordi der ikke var flere tilbage af den valgte?, men det kunne man godt lige have skrevet. Var tilfreds Alligevel, den mindede om den valgte
Hurtig service, men forkert forsendelse
Det gik hurtigt fra bestilling og til jeg havde min vare. Dog havde de sendt en forkert udgave af den vare jeg havde bestilt.