Hurtig levering Fin service, jeg havde købt en bluse i forkert str, ingen problemer at bytte. Blusen var utrolig behagelig at have på, trods en temperatur på 30 grader. Jeg havde frygtet det vill... Leggi di più

Jeg bestilte en Stingray Surf T-shirt, og den kom efter to arbejdsdage - så før de 3-5 dage de havde skrevet på hjemmesiden. Trøjen er endnu flottere end på hjemmesiden. Jeg har også haft en god samt... Leggi di più

Jeg har arvelig modermærkekræft og er lykkelig over at finde en side med faktor tøj. Jeg bestiller 2hatte og glæder mig til det skal komme. Efter én uge er der ikke sket noget. Efter en sur vurderi... Leggi di più

Hjemmesiden er nem og overskuelig. Gode billeder. Gode og funktionelle produkter. Nemt og hurtigt at bestille, betaling var problemfri. God og hurtig tilbagemelding af ordren på mailen. Leveringen er... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Ventetøj til gravide. vi har ventetøj i alle størrelser. Find dit ventetøj her.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse. Hurtig levering. Dog ville det være rart, at kunne vælge pakkeshop, når afsender bruger GLS istedet for - som angivet - at sende som brev.

14 marzo 2018

Hurtig levering

Hurtig levering, men utydelig str. angivelse. Var tilfreds med hovedparten af min bestilling i hatte ikke i polo.

12 marzo 2018

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening. Jeg modtog aldrig kvittering på email, men ringede og lagde en besked på telefonsvarer, og blev ringet op samme dag. Varerne blev modtaget dagen efter bestilling.

12 dicembre 2017

Super service

Super service, modtog ikke min pakke til tiden (post Nords skyld) de sender den igen, med Quick.

13 ottobre 2017

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik en bh der overhovedet ikke passede til min figur. Fik pengene retur uden problemer og med det samme de havde modtaget bh'en. Vil klart anbefale til andre. :)

11 ottobre 2017

Hurtig levering og fin kvalitet

Købte en solhat tirsdag, den lå i postkassen onsdag. Hurtig ekspedition og varen lever op til forventningen - faktisk er den i en lidt højere kvalitet end jeg havde ventet til prisen.

24 agosto 2017

Bestilte sol/faktor handsker

Bestilte sol/faktor handsker, som jeg modtog ca 4 dage senere, hurtig levering 👍🏼 Ved bestillingen kunne ikke vælges str. så formodede at de passede også en kvindehånd ... måtte returnerer da det var en XXL og med stort hul på håndryggen, underligt da det skulle være en solbeskyttelses handske. Heller ikke farven kunne vælges. Ved de findes i flere farver, har købt for 4 år siden i Australien i dame str.
Venlig hilsen frustreret kunde

21 agosto 2017

Som altid

Som altid - hurtig ekspedition, hurtig og GRATIS levering - og de lave priser taler godt for sig selv!

16 agosto 2017