Til Gynækologisk operation/ sengeafsnit 0121 og ambulatorium. Gynækologisk kirurg: Gudbjørg Andresdottir og Gynækolog Johanna Scholler , en stor tak for alt under mine 2 store operationer ( ogs... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor ros og tak til gynækologisk afdeling 0121 på Hillerød Hospital. Jeg ringer til 1813 lørdag aften den 1.8. og får en tid næste dag kl. 10 på afd. 0121. Her bliver jeg mødt af en venlig, imødekomme... Leggi di più
Ja, ganske enkelt et forfærdeligt oplevelse for mig. Der var mistanke om at jeg havde blodprop i benet. Fik taget blodprøver og måtte vente 5 timer på at komme til at tale med en læge og det efter sto... Leggi di più
Dags dato ringeste behandling & service på Hillerød akutafdelingen. Lunge medicin adf. 6 timer uden medicinsk behandling. Modtaget af læge der laver notaterne, Konstaterer infektion ifølge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
My husband needed urgent medical support
My husband had to visit the hospital during our holiday due to acute health problems and had to stay for three days in Base 2, Room 23. We were delighted with the fast, competent help and especially with the great friendliness and assistance of all the doctors and nurses. As my husband does not speak English, an interpreter for German, a Swiss-born colleague, was organised, or otherwise all questions were answered using translation programs. The medical care was first class, the inflammation that had occurred was cured and he was discharged after three days. We would like to thank very much the Danish doctors and nurses, especially Dr. Josephine, Tatiana, Cecilia, Louise and Marlise.
God modtagelse, afklaring og behandling
Jeg fik min far på 90 år indlagt via 1813 (kom igennem på 30 sek., og der kom en akutsygeplejersne efter 40 min.). Super god og professionel behandling fra alle på Hillerød Hospital. Prøver blev gennemført hurtigt og professionelt. Han blev indlagt og fik de følgende dage kureret en slem lungebetændelse, og sendt hjem med medicin til de næste 5 dage og god vejledning omkring opfølgning. TAK til alle de dygtige og engagerede medarbejdere jeg og min far mødet.
Hillerød sygehus fejler fælt på ekspertise, tid, bemanding, service og respekt
Hjerteanfald og ringer 112 - Ambulance folkene får 5 stjerner,
Hillerød sygehus lider af mangel på læger og for mit vedkommende tog det 9 timer før jeg blev tilset af én med tværfagligt syn. Lovede en CT og 3 timer senere ligger jeg fortsat på stuen u/CT. Det tog 8 timer før jeg blev tilbud mad/drikke og 9 timer for smertestillende. Ligger nu her på 12 time U/CT, diagnose eller udredning. Kom ind ved Akut og er nu mere grøntsag end før efter at have oplevet Hillerød sygehus indefra.
Hillerød sygehus - det er for dårligt!
Fik opereret en kræft i tyktarmen
Fik opereret en kræft i tyktarmen. Super personale på operationsstuen og efterfølgende behandling på diverse afdelinger foregik med sødeste personale man kan tænke sig, trods stress og travlhed. Er nu i behandling på andet år og alt har været super.
Blev indchecket port 1
Blev indchecket port 1. Fik forkert rute. Venteværelse 1 dame, hun siger ingen bemanding i 40 min. Kontakter efter 15 minutters venten en sygeplejerske, som bringer mig til rette sted. Nu skal jeg vente igen, fordi jeg kommer for sent. Der er ellers 30 minutter tilbage af min tid på 40 minutter, men sygeplejersken går og kommer senere tilbage for at gennemføre undersøgelsen ca. 20 minutter. Nu er de 40 minutter gået, siger hun.
Hospitalet laver fejlene, patienterne skal finde sig i dem og tage ansvar for dem. Ordet "undskyld" findes ikke. Den sygeplejerske, der førte mig til nuclearafd. var dog meget sød og venlig.
Tak, knæoperation, jeg er glad
Tak. Fik nyt knæ i mandags, og jeg er glad.(Hillerød)
Virkelig professionel, venlig og tryg oplevelse. Tak til afd. 0661, opvågningen og ikke mindst personalet på operationsstuen/team Magnus. Jeg er klar til at få skiftet det venstre knæ, når det højre er helt oppe at køre. Tager hatten af for jeres overskud, forklaringer og imødekommenhed. TAK
Virkelig det mest jammerlige og…
Virkelig det mest jammerlige og uprofessionelle sygehus der findes, nok det værste at være vidne til, både for min egen mor og andre patienter.
Jeg oplevelser sure og MEGET arrogante sekretær og sygeplejesker, der ikke kan give et imødekommende eller rart svar på hvad der skal ske, ligeledes mødes man med en uforglemmelig og ubehagelig attitude for personale…
Jeg er vidne til en kvinde der lægger og råber på hjælp op til flere gange, uden ét eneste svar, kvinden nævner hun skal tisse op til 5 gange på 3 minutter, men bliver mødt med svaret “du må holde dig” “du må vente” “kan du ikke BARE tisse i din ble” jeg er helt målløs, både på den stakkels kvinde, min mor og andre patiner vegne… alt under kritik
Top professionelt
Ved en akut opstået situation fik jeg den bedste, mest professionelle og omsorgsfulde behandling i akutmodtagelsen af både læger og sygeplejersker
Som tidligere ansat på Lunge og…
Som tidligere ansat på Lunge og medicinsk afdeling (06 55)
Har jeg som Social og sundhedsassistent . opliver så mange ulemper, fejl og svigt.
Helt op fra ledelsen og personale.
Diskrimination mobning og målrettet chikane så som , at blandede sig i mit privat liv, udsende, religion og endda hvordan jeg behandle patienterne .
Det mest grusom afdeling jeg har set i 8 års erfaring. Ubeskriveligt og uprofessionel opførsel af kollager og nogle af afdelings læger. Jeg har mistet min respekt til den fag som jeg brændt for og det medført jeg sagt op da jeg og gik ned med stress, med en psykisk anfald.
Det ramte hele min familie med to små børn. Jeg ville aldrig tro på at vires sundhedsvæsen er så hårdt” ramt af nogle negativ, og ondsindet folk som burde som menneske tager sig af de syge men gik målrettet efter at ødelægge menneskers liv.
Det var ikke fordi arbejdet var hårdt, men fordi der er ikke kollager solidaritet. Det er en skam.
Forfærdelige oplevelser gang på gang
Forfærdelige oplevelser gang på gang. Man venter i 5-8 timer og snakker med sure og arrogante sygeplejersker og sekretærer. Og så får man bare smidt den her kommentar i fjæset “du ikke ved at dø vel?” Og er sure fra start selvom man kommer med et smil… Min lillesøster på 9 år kom ind med hul i kvinden og blødte voldsomt, vi ventede i 5-6 timer på en læge i akut. Min farmor fik skåret hele håndleddet op og de ville ikke sende en ambulance eller se til hende i akut. Jeg spurgte en sygeplejerske om en klud til hendes håndled og hun kiggede surt fordi jeg afbrudte deres “snik snak” og kom ikke med en fkn klud. Kan på ingen måde ikke anbefales.
Fem stjerner for en rigtig god…
Fem stjerner for en rigtig god oplevelse med ortopædkirurgi på Dagkirurgisk afsnit Hillerød Hospital! Alt funkede bare, lige fra sekretær, sygeplejersker, læger til opvågningssygeplejersker. Kompetent og omsorgsfuld behandling! Tak Anja Riecke og alle I andre personaler! :)
Der er langt mellem diagnostikerne på…
Der er langt mellem diagnostikerne på Hillerød/Frederikssund. Fejldiagnose må man være beredt på og maden er helt uspiselig.
Jeg må sige at jeg har fået et dårlige liv efter behandlig på Hillerød/Frederikssund.
Når Århus Universitetshospital bliver tildelt prisen som Danmarks bedste hospital vil jeg gerne indstille Hillerød/Frederikssund som det dårligste. Hurra for et frit sygehusvalg.
Lange ventetider slidt og beskidt over…
Lange ventetider slidt og beskidt over det hele. Man føler sig bestemt ikke tryg med personalet.
Ringe behandling og meget lang…
Ringe behandling og meget lang ventetid, akut indlagt med obs blodprop efter smerter i bryst og venstre arm, 4 timer ventetid blot på at få svar på blodprøver og faglig vurdering for videre forløb, hjemsendes da blodprøver og EKG ikke lige bakkede op om blodprop, slap af og se tiden an. Præcis samme besked og en stressdiagnose på min veninde for 8 mdr siden, hun døde i sengen ugen efter pga blodprop og sprængt aneurisme. Flot Hillerød!!!
Det virkelig ubehageligt.
Det virkelig ubehageligt.. jeg var afsted med min mor, som skulle få taget blodprøver.. der var 6 piger - vi ventet i 30 minutter før de tog min mor ind, som havde hurtigt hjerte bank, oveni hjerte problemer… virkelig dårlig og elendig service. Det var 6 udenlandsk piger som bare stod og snakkede højt, og lod min mor vente. Der var INGEN LØ. Håber virkelig nogle vil tage hånd om sagen… fordi det kan ske for en. Hver
den professionelle måde de behandler på
et personale der trods af travlhed hade tid til at smile og trøste.
der var dog nogle der syntes at ventetiden lang men alle kan jo ikke komme til på engang
En virkelig dårlig oplevelse
En virkelig dårlig oplevelse. Der er få søde blandt personalet, men flere er meget arrogante og totalt uegnet til jobbet. Føler at man er i vejen. Få nu kikket jeres personale igennem og skift ud i rækkerne. Dertil kommer meget lange ventetid.
I have visited the hospital for…
I have visited the hospital for scanning the baby in the week 21 but I chocked that the midwife doesn’t know what to do. I spent the first half an hour just scanning without measuring or knowing what to do then she called other midwife to help her and she took her place then they start talk together without telling me anything about the baby. I was so sad and it is too bad experience
En ting er den gode mad
En ting er den gode mad, men personalet er simpelthen guld værd. Alle var så hjælpsomme og lyttede til ens behov.
Sengepladserne var behagelige, rengøringen og kaffen var perfekt. Jeg kunne ikke gå, så fik tildelt en kørestol og måtte endda gå ud og ryge
Blev dog lidt lidt lun på en sygeplejerske ved navn Sara, hun var/er guld værd.
Jeg vil til hver en tid anbefale jer❤️
Hilsen vinduespudseren der fræsede frem og til bage på gangene😀
Omsorgsfuld og fin behanling
Jeg var i dag den 7. august 2023 (formiddag), i akutmodtagelsen på Hillerød hospital, uden først at have bestilt en tid, og var noget i tvivl om jeg nu kunne forvente at få hjælp, den tvivl blev fuldstændig gjort til skamme, da både min mand og jeg fik en meget fin behandling først og fremmest i receptionen, og af sygeplejerske/læge. Det vil jeg gerne sige mange tak for.
Hilsen
Birthe
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.