www.nordfjeld.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Leggi di più

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Leggi di più

Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Leggi di più

Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di mobili per camere da letto

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

I gode hænder

Der var en lille smule ventetid pga. bestilling lige før jul. Jeg blev hele tiden holdt orienteret om, at min ordre var under behandling. Allerbedst: Fragtfri forsendelse!!!

13 gennaio 2015

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Det betyder utrolig meget, når vores kunder bruger tiden på at fortælle gode ting om os - så hjælper I også andre kunder med at fortælle at de også kan handle sikkert hos Nordfjeld.

Flot!

Hurtig levering.

13 gennaio 2015

Kære Sven

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Det glæder os at høre fra glade kunder.

Hurtig levering

Varerne kunne hentes dagen efter på posthuset.

11 gennaio 2015

Kære Bent

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Nogle gange går det rigtigt stærkt med leveringen, når alt spiller godt.

fin personlig service

Jeg har kun gode erfaringer med at handle på nettet med Nordfjell

8 gennaio 2015

Kære Bente

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Dejligt at blive bekræftet, at vi gør tingene godt.

Fremragende service

God gammeldags butiksservice på nettet. Det bliver da ikke meget bedre. Hurtig levering, fremragende service når der er brug for dét, og altid et smil i telefonen. Små finurlige overraskelser gør at man altid bliver glad når man handler hos Nordfjeld :-)

20 dicembre 2014

Kære Dan

Tusind tak for din tid og anmeldelse. Vi synes også at det var utroligt at det kunne lade sig gøre. Skønt med gode overraskelse.

Kanon oplevelse!!

Alle mine spørgsmål blev besvaret sagligt, fagligt og fremfor alt venligt. Super service hele vejen. Og lynhurtig levering. Alt i alt en suveræn oplevelse!

11 novembre 2014

Kære Martin

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Skønt at blive bekræftet i vores valg af produkter til vores kunder.

Very service-minded

Nice people on the phone and at delivery. A bit long lead time but not unusual in this business.

1 novembre 2014

Dear Jan

Thank you very much for your time to write about us. We hope that you're sleeping well.

Sleep well ZZz zzZZ

Effektiv

Hurtig levering, stort udvalg i lagner

24 ottobre 2014

Kære Line

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er også meget stolte af vores meget store udvalg af lagener.

Perfekt service og levering

Hurtig levering - dejlige produkter - og super service.
Min betillling var ikke på lager, jeg blev kontaktet telefonisk og tilbudt et bedre produkt til samme pris. Dejligt!

19 ottobre 2014

Kære Anette

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi prøver altid på at gøre vores kunder glade og det er også lykkedes denne gang :)

Trang Jensen

nem og hurtig bestilling og levering

Har længe ledt efter pink farvede lagener i god kvalitet. Men desværre viste det sig at de var cerise og ikke pink. Kvaliteten ser umiddelbart god ud.

18 ottobre 2014

Kære Hanne

Vi beklager at farven pink ikke er som ønsket. Men som vi talte om i telefonen, så kunne du naturligvis returnere dem. Men desværre for os, så har du valgt at beholde dem.

Trang Jensen

god service og fine produkter

De har de produkter som andre ikke har f.eks lagner til en 80 cm madras som vores og i en god kvalitet og så rådgiver de i forhold til det behov man har, også når man har valgt forkert og skal bytte.

17 ottobre 2014

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er så glade for at høre om vores gode rådgivning samt udvalg af sortiment.

Super produkt

God og hurtig ekspedition af et mega godt produkt

30 settembre 2014

Kære Lis

Tusind tak for din anmeldelse og din tid. Vi er stolte af vores produkter og vores ekspedition af vores online shop.

Trang Jensen

God kommunikation og vejledning, hurtig og effektivt.

Jeg har bestilt en specialpude og fik god vejledning til, hvordan puden skulle være. På trods af at puden skulle laves specielt til mig, kom den meget hurtigt efter bestillingen. Endvidere har jeg undersøgt priser og i forhold til hvor god en kvalitet produktet har, så er det billigt.

21 settembre 2014

Kære Conny

Tusind tak for din anmeldelse og din tid. Normalt er der også ventetid på specialordre, men vi klarede opgaven med et godt samarbejde. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Sov godt ZZz zzZ

Trang Jensen

Gode varer og hurtig levering.

Handelen fungerede perfekt. Varerne kom to dage efter bestilling og alt var tip top, også varernes kvalitet.

6 settembre 2014

Kære Henning

Tusind tak for din tid og anmeldelse. Det er godt at handlen fungerede perfekt og i tip top. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Sov godt ZZz zzZ

hurtig og nem

man får en god service, modtager sine vare i løber af en lille uge...og så er der en lille sød hilsen med i pakken:))

30 agosto 2014

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Det glæder os at vi kan levere en god service til dig samt en sød hilsen, som vi også er stolte af :)

Hurtigt og let

Rigtig gode til at følge op ved ændringer etc. Der er ligesom en grund til jeg bliver ved med at handle der... It works!

29 agosto 2014

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er utrolig glade for at du handler hos os igen og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super service

Super god service og hurtige til at levere :)

28 agosto 2014

Kære Maika

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Det er godt at vi kan glæde vores kunder med super god service og hurtig levering.

Nem og god handel

Rigtigt lækre lagner jeg har modtaget, nemt og hurtigt... Handler der gerne igen

13 agosto 2014

Kære Nina

Tusind tak for din anmeldelse og din tid. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen.

Trang Jensen

God service og hurtig levering.

22 luglio 2014

Kære Michael_og_Rikke

Tusind tak for Jeres anmeldelse og tid. Selvom der er ferie, så kan vi klare god service og hurtig levering.

Ingen problemer

Jeg bestilte - og fik varen uden forsinkelser.

21 luglio 2014

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Såfremt varerne er på lager, så gør vi alt, hvad vi kan for at sende ordrer afsted. Vi bliver glade, når vi kan glæde vores kunder.