Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.
Tagtækkervej 11, 5230, Odense M, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Levede fuldstændig op til mine forventninger.
Blev ringet op og orienteret om forsinkelse af produktet - super service
Jeg blev ringet op og informeret om senere levering, god service 👍👍
Det gik hurtigt med at få mine varer som ser ud til at være en god kvalitet😀
Helt fantastisk handel og så serviceminded personale kan virkelig kun anbefale og handle hos nordfjeld.
Jeg blev ringet op vedr. en ikke lagerholdt farve. Aftalen om leveringstid i den forbindelse blev fint overholdt.
Jeg bestilte, betalte og fik lynhurtigt min vare.
Effektiv og ordentlig betjening.
Det et firma med en god service.
Det kan jeg godt skrive under på.
Hilsen Aksel Hansen
Jeg havde bestilt sengetøj til julegave. Nordfjeld gjorde virkelig meget for at det kom frem til jul. Stor tak.
Bestilt fredag aften lige før jul - afhentet tirsdag i pakkeshop. Så fint :-)
Meget imødekommende og hjælpsom, samt en hurtig ekspedition af varerne.
den dug jeg bestilte var desværre udsolgt. Jeg blev ringet op med beklagelse og tilbud om længere dug til samme pris, hvilket jeg tog imod

Risposta di www.nordfjeld.dk
God service, blev ringet op efter ordre med detaljer for forsendelsen.

Risposta di www.nordfjeld.dk
Hurtig levering, fin vare - og en rigtig glad mail: juhu din ordre er på vej.
og i posen med varen var ilagt 2 stk. bolsjer, det er da hygge og en lille fin gestus, der gør en stor forskel.
Vil bestemt handle hos Nordfjeld igen, nogle produkter er faktisk billigere end i de tilsv. butikker.

Risposta di www.nordfjeld.dk
God nem hjemmeside, min bestilling kom hurtigt og alt var i orden.
J
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.