www.nordfjeld.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di letti
  2. Negozio di mobili per camere da letto

Scritti dall'azienda

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ny topmadras

Skulle bruge en ny topmadras, og fik rigtig god og kompetent vejledning hos Nordfjeld. Efter en kort tilvænning af min nye topmadras kan jeg nærmest ikke undvære den.
Kan varmt anbefale alle som står og skal bruge ny seng eller andet til soveværelset at handle hos Nordfjeld.
Fantastisk service!

20 marzo 2022

Kære Marcia.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at høre at du er glad for din nye topmadras.

Service i topklasse!

Jeg har for nylig købt en seng hos nordfjeld, og er ovenud tilfreds med både sengen, kvaliteten og den gode service jeg modtog i butikken! Hos nordfjeld kan man virkelig mærke de mange års erfaringer og ekspertise, og jeg kan kun anbefale deres service til alle der kigger efter ny seng.

14 dicembre 2021

Kære Astrid.
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi får helt røde kinder, af de fine ord.
Dejligt at høre at vores service, bliver værdsat.

Hyggelig og kompetent vejledning

Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøvningen, som foregik i en hyggelig og kompetent atmosfære. Sælgeren har en enorm viden om produkterne og forstår at forklare os i et sprog, vi forstår. Efter denne oplevelse var det unødvendigt at besøge andre butikker. En varm anbefaling herfra.

8 ottobre 2021

Kære Ove.
Tusinde tak for den fantastiske anmeldelse.
Vi sætter en stor ære i at vejlede vores kunder på den helt rigtige måde.
Det er utroligt dejligt når kunderne værdsætter, vores knowhow.

Meget proff. vejledning

Vi skulle købe en Dunlopillo madras til konen.
Fik en virkelig god oplevelse ud af det med meget, meget god vejledning undervejs.

17 dicembre 2020

Risposta di www.nordfjeld.dk

Tusinde tak for de fine ord, og ikke mindst de 5 stjerner.
Dejligt at i synes at vores vejledning har været god.
Vh

Super god service

Super god service. De leverede hvad ingen andre i Europa trods varen figurerede på deres hjemmeside.
Det drejer sig om 2 sæt Bruno Banani sengesæt og Nordfjelds support kunne som eneste oplyse at fabrikken brændte ned sidste år men at nordfjeld kunne levere lige præcis det ønskede sæt i den korrekte længde - heldigt da det var de sidste sæt og nu er det slut med sengetøj fra BB 😫
Ydermere leverede Nordfjeld på under 24 timer gratis - 1 Time efter bestilling fik jeg mail om at ordren var pakket - wauw.
10 stjerner for den meget personlige og engagerede service fra kompetent personale
1000 tak fra Vejle

10 settembre 2020

Kære Flemming og Tina.
Tusinde tak for de flotte ord.
Det er altid dejligt at høre at kunderne er tilfredse med vores service.

Super gode dyner

Super gode dyner, fin service.
Vi har gennem mange år brugt dyner fra Nordfjeld og har altid været fuldt ud tilfredse. Det er vigtigt for os, at købe dansk producerede dyner

25 novembre 2019

Godt tilfreds 🤗

Udmærket kvalitet til prisen - og god kundebetjening/kontakt!

18 settembre 2019

Kære Michael.
Tusinde tak for de fine ord.
Altid dejligt at høre at vores betjening bliver godt modtaget.

Vh.

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste kvalitet af seng

Den bedste kvalitet af seng, super betjening og hurtig levering.

31 luglio 2019

Kære Annette.
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre at du er glad for din nye seng.

Vh.
Christian Jensen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Kvalitet som det plejer - så vender klart tilbage igen.

30 luglio 2019

Risposta di www.nordfjeld.dk

Tusinde tak for de fine ord.
Det er dejligt at høre at levering og kvalitet er som det plejer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende rådgivning og god kvalitet!

Efter et besøg i butikken, hvor jeg blev instrueret i hvad for en seng jeg skulle købe af de meget imødekommende og smilende medarbejder. Kan jeg ikke sige andet end, at jeg er yderst tilfreds med mit køb af en Jensen Elevation seng. Produktet falde i god smag derhjemme og udseendet på den er dejlig afdæmpet og passer perfekt! Der var intet arbejde i det for mig, de klarede alt for mig, levering og opsætning af sengen. Behagelig og fantastisk service, vil klart anbefale andre, at handle med Nordfjeld.

23 maggio 2019

Kan klart anbefales!

Jeg har kun gode ting at sige om Nordfjeld. Jeg har selv for nyligt investeret i en Dunlopillo Natura Box. Servicen er helt i top og jeg blev hurtigt vejledt til den rigtige seng. Derefter var det kun et spørgsmål om 3 ugers tid før at de søde montører fra Nordfjeld stod foran min dør, med den skønneste energi og effektivitet. Jeg har nu haft min seng i lige omkring 2 måneder og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Jeg ville klart anbefale alle at søge til Nordfjeld for at købe seng/tilbehør. Jeg ved i hvert fald, at det er her jeg handler fremadrettet.
Tusinde tak for en god behandling!

24 aprile 2019

Kære Christina.

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at du er tilfreds med vores service og viden.
Jeg giver straks rosen videre til vores montører.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en GOD oplevelse!

Min mand og jeg var på jagt efter en dyne til vores yngste søn, og havde gennem venner fået anbefalet at handle hos Nordfjeld - og jeg må sige, at vi ikke blev skuffede!

Vi følte os rigtig godt vejledt, og udover en super service, syntes vi også, at det var et hit, at vi blev tilbudt en dejlig kop kaffe, imens vores gave blev pakket smukt ind.

Det er helt sikkert, at vi vender tilbage en anden god gang!

24 aprile 2019

Kære Fru Rasmussen.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Jeg håber at dynen blev et hit.

Valutata 1 stelle su 5

Ualmindelig dårlig service

Vi købte en Jensen seng til 20.000 kr, noget af det dyreste vi har købt. Vi brugte derfor lang tid på at prøve senge i butikken. Vi blev vejledet af en sælger der virkelig skulle sælge og der var fart på.
Vi fik beskeden at vores nye seng ville komme i uge 1/2 og da vi var nået til fredag i uge 2 ringe vi og hørte om vores seng var på vej. Den var så lige netop ankommet til lageret og kunne komme samme dag. Heldigt! Sengen kom og for pokker hvor var den hård. Vi kunne ikke ligge i den og kontaktede derfor Nordfjeld i Odense igen. Her blev vi mødt af meget modstand, med kommentar som “det tager tid at vende sig til en ny seng” og “det er den i har købt”. Vi holdt fast i at den seng vi havde ligget i, i butikken ikke var den der var blevet leveret. Vi tog ud i butikken og her blev vi fortalt at madrasserne har farvekoder og sælgeren tjekkede derfor farverne på de senge der stod i butikken. Han kunne ikke oplyst om de senge i butikken var ekstra fast, fast eller medium ud fra farvekoderen og derfor heller ikke fortælle hvad vi havde fået leveret. Vi kørte hjem og tjekkede og konstaterede at vores senge havde andre farvekoder end dem i butikken. Efter mere debat om dette, fandt Nordfjeld ud af at vi havde fået leveret en forkert seng. Så ventede vi igen mange uger på en ny madras. Uden nogen form for kompensation. Den nye madras er så landet og vi kan desværre konstatere at den er hård og hårde end de senge vi prøvede i butikken. Vi har prøvet at komme i dialog med butikken om dette, men har fået beskeden at vi mod betaling kan bestille ny madras. Så nu ligger vi dårligt for 20.000 kr.

23 aprile 2019

Kære Thilde.
Jeg vil starte med at beklage at i har fået leveret en forkert hårdhed på Jeres madras, det er selvfølgelig ikke i orden.
Jeg kan dog forsikre Jer om det er den rigtige madras i har fået nu.
Med hensyn til at I synes den er hård, er det rigtigt at der er nogen tilvænning.
Det er også korrekt at der mod betaling kan ske en ombytning af hårdheden, da der bliver produceret en helt ny kerne til Jer.

Købt lagen

Hurtig ekspedition

14 marzo 2019

Kære Lena.
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores ekspeditionstid.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più