1. Officina di autoriparazioni
  2. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Forside

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God betjening

Altid venlig og smilende betjening.
Kan næsten ikke nå at drikke min kaffe inden hjulene er skiftet 🙃

5 ottobre 2025

Jeg købte en Passat

Jeg købte en Passat, hvor der var en skjult læk i el- kølesystemet. De tog den tilbage uden diskussion, og der blev stillet en lånebil til rådighed imens den var på værkstedet. God service og en god oplevelse som kunde.

8 aprile 2025

Nemt, venligt, hurtigt. Fint lånebil-system

Nøglebokse med kode gjorde det let.
For en hund plus benzinen havde jeg en fin lille lånebil, mens de forberedte min egen bil til syn. Mekanikeren fulgte op på en fejl, han havde observeret, sidst jeg var der. Flinke og hjælpsomme folk. God kommunikation med sms eller tlf-samtale hele vejen. Dem vil jeg bruge igen.

1 ottobre 2024

Virkelig en god oplevelse.

Virkelig en god oplevelse.
Vi købte en brugt bil og gav vores gamle i bytte. Han var meget grundig og hejste sågar bilen op så vi også kunne se undervognen. Han fik straks omregistreret den gamle bil. Vi fik helt igennem en meget fin service. NN biler kan bestemt anbefales.

13 ottobre 2022

Fantastisk og hurtig service

Købte en brugt Audi A4, som efter afhentning viste sig at have en fejl på olievisningen i bilens display og den rystede i rattet ved motorvejskørsel. Selvom vi bor i Slagelse, blev den afhentet lynhurtigt og lånebil blev stillet til rådighed. De rettede fejlen hurtigt og der blev ikke sprunget over nogle steder. Fantastisk service og Niels (ejeren) er meget ærekær omkring det han leverer. Hvis vi boede tættere på, ville vi benytte dem hver gang. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra!

3 aprile 2021

God service til en fornuftig pris

De har altid en god service til en fornuftig pris. Jeg kommer og afleverer min bil sidst på dagen I forvejen og lejer en lånebil til en fornuftig pris. Får en sms når min bil er klar til afhentning dagen efter og det er som regel før jeg forventer. Og jeg synes altid tingene er I orden og skal der skiftes noget får jeg altid en god forklaring, der er til at forstå.

25 marzo 2019

God behandling

Købte en VW Touran van engros. Super seriøs no nonsense indehaver. Afhentet på stationen i Horsens og kørt direkte til firmaet i Brædstrup. Alt var lige efter bogen. Dejlig bil helt som beskrevet. Vil klart anbefale firmaet. Tak for god behandling.

10 ottobre 2016

Sjældenhed

Købte en bil der fik en fejl under garantien. Fejlen blev ved med at dukke op selvom Nissan havde fejlsøgt og fundet fejlen. Trods det bliver firmaet ved og ved med at reparere bilen og stiller lånebil til rådighed. Simpelthen en så fantastisk service og jeg vil anbefale dette firma til højre og venstre for det er sjældent at man møder så meget service - så hvis man skal handle bil eller have sin bil repareret vil jeg helt klart anbefale dette firma - en sjældenhed at møde så høj og god service

7 agosto 2015

Dygtig, og nede på jorden.

Købte vores bil for snart 2 år siden. yderst flink, og ingen problemer, ved garanti-sager.
Han hjalp os desuden med at finde nye dæk+fælge til en billigere pris end ved andre forhandlere.

Har kun ros til overs for Niels.

7 marzo 2013

Godt håndværk..

Har haft min bil på værksted hos dem, og der er dejligt at se at der stadig er nogle der tager deres arbejde seriøst og endda til fair pris, er det en støre omgang bilen skal have, så er der ikke noget problem at få en låne bil

27 luglio 2010

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito