Jeg købte en brugt Toyota fra 2015 hos…
Jeg købte en brugt Toyota fra 2015 hos dem i 2023
Bilen larmede usædvanligt meget fra udstødningen hvortil deres noget flossede salgschef besvarede det med ,at han havde fået en regning på udstødning og katalysator og at den jo lyder som en V8. Jeg var imidlertid overhovedet ikke tilfreds og reklamerede massivt over fænomenet hvor efter deres værksted kørte til Toyota hvor udstødningen var købt. De oplyste at sådan skulle den bestemt ikke lyde. Da jeg så opdagede at den katalysator der var monteret ikke fungerede, valgte jeg for egen regning at bestille en brugt original som de skulle montere .for ca. tre måneder siden skrev jeg til dem, at den monterede udstødning nu larmer igen ,der var jo to års rekl.ret på delen der jo var original, men de har valgt ikke at besvare min henvendelse. Jeg gav 135.000,- for bilen og har efterfølgende kostet kr 33.000.- på den . Hvordan de har fået den synet ved jeg ikke men et er sikkert, det er ikke gået reelt til. Så , der skal jeg aldrig have så meget som en hjulmøtrik mere. I øvrigt fik jeg 4 vinterhjul hvor der efter sælgers udsagn var "Masser af gummi" tilbage men hvor det var fortaber sig i det uvisse for dækkene var slidt ned til slidmærkerne. Det er den værste gang fup og lusk.