Nielsboyelarsenbiler Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Købte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... Leggi di più

Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kørte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rådgivning, vejledning, supe... Leggi di più

Niels Boye Larsen yder en særdeles god service, og er altid hjælpsom og forstående for de problemer man måtte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et væld af biler og fik os på sporet hen mod den bil vil vi ha... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En glad kunde fra Alstedvej.

En forsigtig dame og min mand, har googlet inden vi købte bil hos Niels Boye . Alt med firmaet var i orden, ikke noget med Aps eller lignende , samme CVR nr siden 1979. Blev forøvrigt andbefalet at købe bil hos Niels Boye af vores lokale mekaniker Leif. Er forøvrigt rigtig glad for min nye bil.

6 agosto 2018

Det er bare i orden

Har for nylig købt en Suzuki Swift sammen med min søn hos Niels Boye Larsen Biler i Ringsted.
Bilen, vejledningen og papirerne var bare i orden. Du ved, hvad du få for pengene og hvad garantien ikke dækker (bremser, aircon, udstødning). Bilen har jo ikke ligefrem forladt fabrikken i går …
Vi havde brug for flere prøveture. Det var bare i orden. Ingen pres.
Min søn valgte bilen, fik den efter et par dage og er glad og tilfreds med den.
Den kører perfekt og fremstår – bortset fra et par stenslag – næsten som ny.
Vores familie har tidligere købt bil hos Niels Boye Larsen Biler og været tilfreds med pris og kvalitet.
Har der været tvivl om noget, kørte vi bare forbi og fik det på plads.
Vi kan kun anbefale Niels Boye Larsen Biler og foretrækker at købe hos en seriøs forhandler fremfor at gamble på det private marked.
Og prisen for Suzuki Swift`en hos Niels Boye Larsen Biler matchede markedsprisen på nettet.

26 giugno 2018

Hold Jer væk....hvis....

Køber en Suzuki Ignis årg. 2007 for kr. 25000,- kontant, nysynet for 5 md. siden.
Forhandleren siger ved slutseddelskriv: Du køber en møgspand af mig, så jeg vil ikke høre noget, hvis den falder sammen, når du kører herfra.
Kender ikke forhandleren, så jeg tænker...ironi, sarkasme eller syg humor.
Det var desværre "alvor" Jeg kender ikke så meget til biler, men den siger lidt mærkeligt ved ud- og indkobling.
Kører til Suzuki Næstved, og de siger: ny kobling, udrykkerleje og kontrolsporing...kr. ca. 6000,- ved rep. + kr. 3600,- til nye lejer i gearkassen,,,ialt kr. 9700,-😡
Jeg er jo nødt til at få det lavet, ellers er alle mine penge spildt.
Kan Niels Boye Larsen se sig selv i spejlet, ja det tror jeg.
Han er fuldstændig ligeglad, bare han tjener penge, så er service en by i Rusland🤨
Suzuki Næstved siger: hvad med brugtvognsgaranti,,,jeg svarer INGEN, står der på slutsedlen.
Jeg skriver en mail til forhandleren, som slet ikke reagerer.
Så hvis I køber "billig" bil hos denne forhandler, så pas på.
Nu må Suzuki Næstved reparerer den, for ellers er alle mine penge spildt.
Jeg er den "lille" mand, så kr. 25000,- er mange penge for mig.

22 giugno 2018

God service, og er nem at snakke med omkring bilen, hvis der er noget man er i tvivl om eller man ikke synes er normalt.
Pæne biler til salg til en fornuftig pris som ikke er for dyr.
Altså ment en brugt bil som der ikke har kørt langt til en brugt pris

Hilsen en meget tilfreds og glad kunde for hans Skoda Jonas Ipsen

21 maggio 2018

Min bil er købt hos NBL og da jeg havde…

Min bil er købt hos NBL og da jeg havde problemer med at finde tagbøjler til lige netop min bil, så kontaktede jeg NBL...god og omfattende rådgivning og hjælp til at få monteret tagbøjlerne, -det var ikke helt nemt, men de 2 gæve gutter på værkstedet finder altid på en kvalitets-løsning. Super service og imødekommenhed.
Mette Lorentzen

15 maggio 2018

Købte i starten af 2018 en bil af…

Købte i starten af 2018 en bil af Niels.

Da der opstod problemer med bilen, henvendte vi os til Niels, som med det samme sagde at vi skulle komme med bilen.
Problemet var dog lidt større end først antaget, men der var ingen problemer og bilen blev blev lavet😊
Stor tak til Niels og hans medarbejder

Pernille

28 aprile 2018

Vi ledte efter en bil til firmaet

Vi ledte efter en bil til firmaet, vi havde gang i 3 forhandler incl. Niels Boye Larsen Biler.
Niels har været super til at finde nogle meget relevante biler til os, han har en videre været meget konkurrencedygtig.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra

Tak for det :D

5 gennaio 2018

tak til Niels

tak til Niels han åbnede sin forretning for at betjene kunden selvom man havde ferie tusind tak kan varmt anbefales vis mangler noget til din bil
med venlig hilsen

Flemming

28 dicembre 2017

Vores airbag-lampe blev ved med at …

Vores airbag-lampe blev ved med at lyse, så vi ringede til NBL og aftalte at vi skulle komme ind med bilen for at få det tjekket. Servicen var god, og NBL samt værkstedet var meget imødekommende. Vi vil meget gerne anbefale virksomheden til andre.

5 dicembre 2017

Vi købte en lille bybil af NBL i …

Vi købte en lille bybil af NBL i februar som vi har været meget glade for den kører godt og har aldrig fejlet noget. Forleden dag fik vi et 45.000 km service af vores bil, hvor serviceniveauet var i top og jeg blev mødt af en imødekommende og venlig mekaniker. Prisen på service og to nye fordæk var meget fair og NBL var til at handle med.

24 settembre 2017

Er temmelig chokeret over at en …

Er temmelig chokeret over at en bilsælger kan opføre sig som et forurettet pattebarn. En fremvisning af en bil starter med at man som køber skal "overbevise ham om at man vil købe" - prisen er ikke til forhandling og du kan jo bare give mig en dårlig anmeldelse var ordene. Tak for ingenting - er da helt sikker på, at vi aldrig vil så meget som overveje at handle med dig.....og anmeldelsen får du her med glæde. .....det værste er nok bare, at du ikke hverken kan eller vil tage ordene til efterretning....

25 agosto 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito