Købte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kørte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rådgivning, vejledning, supe... Leggi di più
Niels Boye Larsen yder en særdeles god service, og er altid hjælpsom og forstående for de problemer man måtte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et væld af biler og fik os på sporet hen mod den bil vil vi ha... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
For to år siden købte jeg en cirka otte …
For to år siden købte jeg en cirka otte år gammel Skoda Fabia af Niels. Det har jeg jeg været rigtig tilfreds med. Bilen kører fint og der har ikke været nogen store reparationer. Niels leverede selv bilen til mig i København, hvilket var en fornøjelse. Jeg kan kun anbefale at handle hos Niels Boye Larsen biler.
Mvh Henrik Møhring
Tak for handlen i dag Niels 😊
Positiv oplevelse
Min bil er købt hos Niels Boye Larsen, og jeg har kun haft positive oplevelser med forhandleren. Kan varmt anbefale andre at handle her.
Mvh. Marius
Vildt ubehagelig oplevelse
Vildt ubehagelig oplevelse. Utroligt uprofessionel forhandler, der hele vejen igennem var ubehagelig og grov.
Kan sagtens sætte mig ind i de andre dårlige anmeldelser her, som jeg først har set efterfølgende – glad for, at jeg i sidste ende ikke handlede med ham, og kan kun anbefale andre at holde sig væk.
Ubehagelig, upålidelig og uhæderlig krejler af værste skuffe.
Reelt firma, god service
Jeg har kun de bedste oplevelser af en seriøs bilforhandler med god service.
Jeg kan klart anbefale alle andre til at tage til NBL biler, hvis man vil opleve rigtig god kundebehandling, til fair pris.
med venlig hilsen
svend e.
Den mest uhumske bilsælger til dags …
Den mest uhumske bilsælger til dags dato.
Købte en bil hos Niels til 40.000 og 2 uger senere går den så i stykker. Gearkasse samt motor hvilket betyder bilen mister alt dens værdi i dette øjeblik.
Niels siger bilen er købt som beset og derfor ikke kan tage den retur og give mig pengene retur.
Min mekaniker kigger på bilen og opdager motoren er sat forkert i hvilket har betydet at den har udsat gearkassen for et for stort pres og derfor smadrer begge dele samtidig.
Super service, super bil. Alt er bare i orden og ærlig snak som er til at forstå.
Vil klart anbefale NBL til alle. 😃
God service.
Har handlet bil her ,en del gange igennem årerne og jeg har altid fået en yderst tilfredsstillende service og bilerne har levede op til forventningerne ,hver gang.
Mvh Ib Prip
Virkelig en dårlig oplevelse.
Niels Boye Larsen biler er absolut ikke et sted jeg kan anbefale at handle biler. Manden prøver jo af være flink på den flabede måde. Lige så snart handlen er på plads og pengene er på hans konto så opstår problemerne. Fyren er dygtig og prøve at ansvarsfraskrive sig ud af alt.
Det lykkedes dog ikke i mit tilfælde da bilens tændingslås efter ca. 24 timer var kaput. Da denne reklamation skulle udbedres rasler problemerne frem og Niels bliver truende og ubehagelig i sin adfærd. Først skal jeg ikke betale for at få udbedret fejlen og kan få bilen dagen efter. 10 minutter senere ringer han igen og så skal jeg betale ca 1500 kr. for det og kan ikke få udleveret min bil. Efter endnu 2-3 samtaler lykkes det mig at få min bil udleveret. Mit råd er at man skal holde sig langt væk fra denne mand. Han er en af de rigtig usle brugtbil forhandlere.
super service
nu har vi handlet bil hos NBL for anden gang NBL er en rigtig dejlig / behaglig og ærlig mand at handle med og sikken dog en super service han giver vi ville gerne hente den nye bil om fredagen Niels skulle have været til begravelse men han blev så vi kunne få vores bil den service er der ikke mange andre der yder jeg handler den næste bil hos NBL igen for bedre service skal man kikke langt efter
mvh Anders Olsen
Salg af bil
Har netop solgt min bil til Niels Boye Larsen Biler, Ringsted og kan kun sige, at jeg har fået en fair behandling og er tilfreds med handlen.
Han beholdt bilen med det samme og sørgede for, at jeg blev kørt til stationen så jeg kunne komme med tog til København.
Værd at køre efter, kan kun anbefales.
Super ekstraordinær service!!!!
For et stykke tid siden købte vi en brugt bil hos Niels, som vi er meget glad for. I den forbindelse spugte vi om han kunne være behjælpelig med at kigge på vores anden, brugte bil (købt hos anden forhandler) som snart skulle til syn.
Det indviligede han i at gøre, gratis, for at vi kunne finde ud af om der skulle laves noget på bilen inden syn. Vi afleverede bilen i går og i dag gennemgik mekanikeren bilen. Mekanikeren troede fejlagtigt, at det var en af Niels's egne biler og udover at gennemgå den blev den støvsuget samt gjort helt klar til syn. Da Niels fandt ud af, at bilen var klargjort til at gå gennem syn, uden problemer, kørte han den dels til syn, dels en tur i vaskehallen.
Og så fik vi den dejlige besked, at bilen både var helt rengjort samt synet! Vi betalte KUN beløbet for synet, intet andet!
En flottere ekstraordinær service kan man næppe få hos en mekaniker. Ikke nok med at bilen er totalt rengjort, men vi slap også for at bruge tid på at få den synet :-)
Vi skal helt sikkert bruge Niels's service fremover!!!!
Fra en meget taknemmelig og glad kunde
Salg af min bil.
Har netop solgt min bil til Niels men desværre opstod problemer med at jeg kunne levere min bil til aftalte tidspunkt. Niels var som sædvanlig venlig og forstående og vi fik løst problemet på en fair måde for os begge det er rigtig god service og har kun gode erfaringer med dette firma.
Niels Nørgaard
Superhurtig og professionelt service
Har købt flere biler hos Niels Bøje. Bilerne blev leveret på det aftalte tidspunkt og lynhurtigt. Kan give kun de bedste anbefalinger til denne virksomhed. Meget professionelt.
hurtig handel
skulle af med min gamle suzuki. Kom med bilen efter 5 minutter var bilen solgt. Måske ikke den bedste pris, men nemt og hurtigt.
Tilfreds - godt og hurti handel
Jeg skulle af med min bil ( kørt 305.000 km)- har oplyst NBL om bilens
fejl. NBL har ikke set billen -men kom med et bud.
Efter besigtelsen fand NBL et par felej mere - alligevel kunne jeg få aftal pris.
Kan kun anbefale NBL -hurtig handel - overhold afalen.
Hurtig handel og god service
Jeg så en NBL bil på bilbasen i søndages d. 30-8 15.
Jeg ringede til NBL biler mandag d. 31-8-15 kørte over og så den prøvede den og købte den. :-).
Vi aftalte at jeg skulle hente den torsdag men allerede onsdag ringede Niels og sagde at den var klar.:-) Jeg kom der over for at hente den men opdaget en lille fejl som jeg var blevet lovet blev lavet.
Med jeg nåede knapt at gøre Niels opmærksom på fejlen før han sad i min lille bil på vej ind på værkstedet for at få det lavet. og en anden rar mand Villy tror jeg nok bød på kaffe i vente tiden. Og vup ti så var min lille bil klar. SE DET ER DA SERVICE.
Igen en NBL-bil
Jeg købte for en del år siden min dejlige lille bil hos Niels, nu skal den skiftes, og det bliver helt klart igen til en NBL-bil. Har altid fået utrolig god, hurtig, reel og meget imødekommende behandling - også på værkstedet.
Varme anbefalinger herfra.
Stort udvalg af brugte biler
Da jeg skulle købe bil og var flere steder hos brugtvogns forhandlere og ikke rigtig fandt det jeg søgte, valgte jeg at besøge Niels Boye Larsen's biler. Her fandt jeg flere interessante og muligheder af biler og samtidig til priser, som alle kunne være med til.
Fantastisk behandling, hurtig handel og kan varmt anbefales.
Vores bil brændte sammen, vi havde akut brug for en anden, da min mand er kræft ramt og har kun kort tid tilbage.
vi fortalte Niels om vores situation, og i løbet af nogle timer kørte vi derfra i vores nye bil. Min mand må ikke køre bil pga medicin, Niels kørte bag os hjem med vores vens bil og tog os med retur til Ringsted.
Niels taler lige ud af posen,spurgte ind til hele vores ulykkelige situation og ville bla være sikker på jeg havde råd til den bil når jeg blev alene.
Stor respekt for et menneske som ikke kender os og alligevel yder den gode service på alle fronter , et fantastisk medmenneskeligt menneske er Niels Boye Larsen.
Regitse og Michael
Tølløse
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.