Valutata 1 stelle su 5

Hej sämre kundtjänst och leverans får man leta efter och man försöker vara premium. Beställt 3 gånger ifrån dom men samma dåliga kundtjänst och leverans varje gång. köp från Newport om du vill ha prob... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Montana-pläden fäller oerhört mycket. Vitt fluff överallt. Hur länge håller det på? Eller kommer den alltid att fälla? Och är det samma med alla era plädar? Jag har försökt ställa den här frågan på e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en Naples ask, valde den stora då det var angivet att den vägde 1,3 kg ville ha en tyngre och stadigare ask på Hall by rån. När jag fick den var den verkliga vikten bara hälften . Kundtjänst bek... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde med stor förväntan glasvasen Broadway till 20% rabatt för några veckor sedan. Den ser så stiligt gedigen ut på bilderna online! Döm om min förvåning när jag packade upp den för ett par d... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och den europeiska kolonialstilen, med ett handplockat utbud från de ledande inredningsvarumärkena i Europa.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

ELENDIG fra begynnelse til slutt

Opplevelsen fra kjøp til levering har vært SVÆRT skuffende og overraskende dårlig.

Vi bestilte varer 4 Juli og fikk bekreftelse
INGEN informasjon om leveringsdato – og ei heller noen informasjon om at varene IKKE var på lager.
Det står derimot at varene vil bli sendt innen kort tid.

10 Juli har vi verken hørt fra dem eller mottatt levering. Jeg ringer kundeservice og får beskjed om at ikke alt er på lager.
Jeg sender mail om at vi ønsker stolene levert omgående. Vi mottar bekreftelse på at varene vil bli sendt.
Ingenting skjer

19 Juli skriver jeg ny mail og får på nytt bekreftelse om at varene skal blir sendt.
Lørdag 23 Juli får jeg beskjed fra Post Nord om at stolene vil bli levert 25 Juli
Mandag 25 Juli kommer det ingen levering men ny SMS fra PostNord om at varene blir levert 26 Juli
Jeg ringer PostNord 26 Juli og får beskjed om at varene ikke vil kunne leveres da allikevel men 2130 samme kveld blir stolene levert.
Sjåføren sa ikke et ord og var svært lite kundevennlig.

Vi får ingen informasjon fra om når resten av levering kommer
Lørdag 27 august får vi beskjed fra PostNord om at restlevering kommer mandag 29 august
Ingen ting kommer
29 August 1754 får vi beskjed om at levering vil skje 30 August

30 August kom siste del av levering.
1 pall og 2 krakker

1. Hvordan kan dere bekrefte en bestilling med kort leveringstid når dere ikke engang har varene på lager?
Vi betalte alt 4 juli og får levering 30 August – 2 måneder senere – ikke greitt
2. Informasjonsflyten mellom dere og kunde er fraværende
Samarbeidspartner PostNord er ikke til å stole på

I tillegg har jeg mottatt nyhetsbrev underveis med tilbud om 20% på første bestilling – skikkelig oppløftende

Fikk nettopp en telefon fra Newport som beklaget så mye og tilbud om 20% på neste kjøp!! Latterlig og med klart beskjed fra meg om at noe neste kjøp ikke blir aktuelt

1 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Var på jakt efter nya stolar

Var på jakt efter nya stolar, hittade kanon fina stolar från Newport (Newport Hudson matstol sand). Otroligt prisvärda stola nu när det var rea på dem, jättesnygga och bra byggda.
Jag läste många negativa kommentarer här vilket förbryllar mig, tycker själv det inte är så konstigt att man får stå för returfrakten själv i det fallet produkten inte är skadad vid leverans, det kostar mycket pengar för företag när folk beställer hem saker hela tiden och vill skicka tillbaka dem, samt det är verkligen inte miljövänligt.

Men som sagt jag är otroligt nöjd med bemötandet online och även av produkten när den kom hem. Leveranstiden var 3 dagar så den var det inget att klaga på heller.

Lev väl och ta det chill

1 luglio 2022

Louisville påslakanset

Beställde Louisville påslakanset. Alltså lakanen är ju extremt osköna! Dom är liksom ”hårda”, raspiga och stickiga. Som att ligga i finslipat sandpapper!

Och detta får jag till IQ fiskpinne svar;
Tack för ditt mail.
Vad tråkigt om påslakansetet inte lever upp till dina förväntningar och du tycker de är osköna. De är av 100% bomull och är en färgad textil.
Sköljmedel kan göra dem mjukare och eventuell torktumling.
Återkom om du har fler frågor eller funderingar.

Jag svarar;
Josefina,
Nya lakan tvättar jag givetvis före jag använder dem första gången, som med allt annat som är nytt och skall komma kroppen nära!
Jag tvättar alltid mina lakan i 60 grader, använder givetvis sköljmedel och torktumlar så klart!
Självklara saker för mig och trots detta så känns det som att ligga i sandpapper!
Måste ju vara något fel på dem!?

Nytt IQ fiskpinne svar;

Tack för ditt svar.
Okej jag förstår, det är tråkigt att du inte gillar dem och de inte blir som du önskat när du tvättat och torktumlat dem.
Det är inte något som vi har fått till oss tidigare och det ska inte vara något fel på dem som vi kan bekräfta.

Man vill inte ens lägga mer tid på ett sådant spån till sk. kundtjänst handläggare!

2 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Undvik Newport. Usla varor o usel kundtjänst.

Köpte deras vita påslakan SOHO på 70% rabatt. Tunt och genomskinligt. Sämre kvalité får man leta efter!
Har handlat en del påslakan o handdukar för några år sedan och alltid varit nöjd.
Något måste dock har hänt med produktionen sista åren. Och med kundtjänst- som är direkt oförskämda. Fick detta svar när jag klagade på den dåliga kvalitén i påslakan Soho. När jag sökte vederbörande så hade hon gått på rast...
Aldrig mera Newport.

Josefina (Newport)

Tack för ditt mail.
Det var tråkigt att höra ditt påslakanset inte lever upp till dina förväntningar.
Att tyget skulle bli tunnare efter tvätt har vi inte vart med om tidigare men de kan kanske upplevas annorlunda efter tvätt.
Alla våra påslakan är inte av samma bomull, trådtäthet eller färgtvätt alternativt färgad bomull vilket gör att de upplevs olika från de du tidigare har hemma.
Återkom om du har några frågor eller funderingar.

Önskar dig en fin dag!
Kind regards
Josefina
Newport Support

27 maggio 2022

Köpte Handduksset Fisher Island Navy

Köpte Handduksset Fisher Island Navy. Handdukarna riktigt dålig kvalité, efter första tvätt enligt instruktionerna så hade två handdukar rispat sig i kanten i decimeterstora trådningar.

11 maggio 2022
Valutata 2 stelle su 5

Förskönad verklighet

Köpte en låda med bestick som beskrevs som ”ivory white ”. De var dock mer gula än elfenbensvita som på fotot på kartongen. Lådan de kom i var inte alls lika fin, och mycket mindre än den som man såg på ordern. Ska man skicka tillbaks så vill de dessutom att man står för frakten själv, dvs du betalar den två gånger, det blir 150 kr. Knapphändigt svar utan avslut på chatten, lite bättre om man mailar. De ser fina ut för övrigt, men man blir ändå besviken. Tänker inte handla mer från dem.

1 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Fyra veckors leveranstid som finns i…

Fyra veckors leveranstid som finns i lagret vid beställning! Vid kontakt med kundtjänst så finns det inte i lagret utan butik. När jag går in och tittar efter samtalet så är det ändrat. Även om det inte finns i lagret utan i butik så är det inte rimligt med fyra veckors leveranstid. Första och sista gången jag beställer här.

29 aprile 2022
Valutata 3 stelle su 5

Snygga produkter men dyra

Newport har mycket fina produkter bland handdukar och bäddset men tycker inte att dom är anmärkningsvärt bättre kvalitetsmässigt jämfört med andra om man ser till priset.

10 aprile 2022

Urkassa

Urkassa! Dålig service från kundtjänst och framför allt dåligt sydda påslakan. De tar dessutom ut en kostnad på 75 kr för returer, oavsett storlek på paketet och att ny order läggs på annan vara.

7 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig mer det här skitföretaget!

Köpte i min dumhet vad jag trodde var 2 brödkorgar eftersom det var det som visades på orderbekräftelsen. En större och en mindre. När jag får paketet ligger där 1 pytteliten brödkorg till ett skamligt pris. Jag mailar och påpekar att jag känner mig lurad och får till svar att vill jag ha båda korgarna ska de beställas separat från varandra. Företaget tar inte ansvar för att de förvillat mig som kund och nekar till kompensation av det andra brödfatet. Aldrig mer det här skitföretaget!

26 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kundtjänst

Bra och trevlig kundtjänst.. Stort tack till Filip som ordnade allt.
Beställde en morgonrock som jag aldrig fick, det tog 3-4 dagar och allt fixades.
Jag är nöjd

18 febbraio 2022
Valutata 2 stelle su 5

I received my article in good time last…

I am updating the evaluation below:
The issue has been resolved without extra cost and I have been pleased with The mannen it was handled.

I received my article in good time last Saturday but it had been damaged during transport. Very poor customer's service. Slow response. I am still waiting to change the item. From what I am reading on Trustpilot, this is going to be a long process... And I am not the only customer to have complained.... Pity. They have nice items. Very disappointed with Customer Services. IKEA does a better job....

8 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Trögt att få pengar tillbaka!!

Ingen retursedel! Kostade 204 kr i retur!
Var tvungna att stöta på för att få tillbaka penarna vi lagt ut en månad tidigare. Der tar en hundradels sekund att bli av med pengarna och en månad att få tillbaka!?

18 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Dålig service och fel på varan när den kom

Fick min beställning i juli. En av hyllorna till mitt skåp var sönder och har fortfarande inte fått en ny trots att det gått nästan 6 månader. Har kontaktat dem vid flera tillfällen, får alltid samma svar att de ska höra efter vad som hänt men sen händer ingenting. Kontaktat dem kontinuerligt sen i juli men fortfarande inte löst. Ingen service överhuvudtaget. För det priset skulle jag rekommendera att inte handla här, det är inte värt det. Kvaliteten är sådär och servicen urusel.

21 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Vilken skämt till företag! Varning!

Serviceminded? Saknar förståelse för mitt problem som jag inte kunde rå för då jag gick på det bilderna visar. Önskade hjälp med ett byte: betala frakten, skriv ut och fyll i retursedel och skicka tillbaka. OM produkten inte kommer fram så är det synd för dig som kund som då står utan produkt och x antal 1000 fattigare.. Ska du som i mitt fall göra ett byte får du ligg ute med dubbla summor och det gör man ju så gärna i denna prisklass?! Om bilder/beskrivning inte stämmer överens med verkligheten är det kundens ansvar att lösa problemet. Öppna plånboken och var tyst.. det är företagets motto. Kommer undvika denna affär i fortsättningen! Önskar att jag hade läst här innan jag beställde..

14 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig varit med om sämre retur

Aldrig varit med om sämre retur. Fick betala över 200kr för att skicka mitt paket i retur (2kg) då man fick betala själv för returen samt att det skulle skickas som företagspaket. Plus!!! Att man skulle skriva ut sitt eget returformulär. Nej fy, aldrig mer beställa från Newport, under all kritik!!!

2 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Katastrof från beställning till retur

Katastrof från beställning till retur. En bland de få företag via nätet som inte har fri frakt och framför allt inte har en ordentlig retursedel med tanke på lagen om ångerrätt. Osmart upplägg I dagens tider. Ej kundvänligt . Kundservice katastrof. Dessutom produkter som var ihop klistrade ( troligtvis hade lacken inte torkat ) så kallade lackadeunderlägg som alla var skavda. Kommer aldrig någonsin i hela mitt liv mer köpa från Newport! Osmidigt och ej serviceinriktat när du väl har köpt.

21 novembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più