Valutata 1 stelle su 5

Hej sämre kundtjänst och leverans får man leta efter och man försöker vara premium. Beställt 3 gånger ifrån dom men samma dåliga kundtjänst och leverans varje gång. köp från Newport om du vill ha prob... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Montana-pläden fäller oerhört mycket. Vitt fluff överallt. Hur länge håller det på? Eller kommer den alltid att fälla? Och är det samma med alla era plädar? Jag har försökt ställa den här frågan på e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en Naples ask, valde den stora då det var angivet att den vägde 1,3 kg ville ha en tyngre och stadigare ask på Hall by rån. När jag fick den var den verkliga vikten bara hälften . Kundtjänst bek... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde med stor förväntan glasvasen Broadway till 20% rabatt för några veckor sedan. Den ser så stiligt gedigen ut på bilderna online! Döm om min förvåning när jag packade upp den för ett par d... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och den europeiska kolonialstilen, med ett handplockat utbud från de ledande inredningsvarumärkena i Europa.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Enorma långa leveranstider

Enorma långa leveranstider, det går veckor innan man får produkten. Känns som de tillverkar när man beställt, trots att det står att det finns i lager. Det har hänt mig fyra av fyra beställningar.

22 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

150 kr avgift för att returnera?????

Jag beställde en morgonrock i stl L och de skickade en storlek S till mig. Jag pratade med Johanna på kundtjänsten som var väldigt ohjälpsam och otrevlig. Jag önskade mig att de skickar den i rätt storlek i samma pris som jag beställde. Men hon skickade en faktura på 150 kr inklusive fraktavgift och returavgift och sa att jag måste göra en ny beställning och betala full pris.
Var försiktig när ni beställer på Newport,inte rekommenderar!

25 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Enbart positiv erfarenhet av Newport!

Köpte för två år sedan bestick från Newport, vid två tillfällen har det funnits anledning till reklamation av några få av dessa.
Båda gångerna har jag blivit mycket bra bemött av kundsupporten (Josefine), har fått nya bestick utan en massa onödigt krånglande.
Även vid tidigare inköp från detta företag har jag varit mycket nöjd med varor och bemötande och rekommenderar Newport.

2 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Tyvärr inte exklusivt, bara dyrt

Newport framstår som exklusiva och prissätter därefter. Sängkläderna har ingen bra kvalitet. Färgen bleknar efter några tvättar och ett av deras märken drar till sig flock. Sängen ser allt annat än exklusiv ut trots dyra inköp.
Deras porslin, tallrikar, har raspiga kanter i botten vilket gett stora märken på mitt bord.
Således inget exklusivt eller värt att köpa ens.

25 gennaio 2023

City centre buses

Love how the bus are so smooth and how they upgrade there bus by giving great deals and how the chain buy not giving change fab I dear

1 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Newport alla dagar i veckan

Har beställt mycket genom åren hos Newport och alltid varit nöjd. I jul fick jag Manhattan 6 champagneglas i julklapp. När jag skulle ställa in dem i glasskåpet 4 veckor senare upptäcker jag att ett glas gungar då foten är ojämn. Kontaktar Newport som önskar film på glasets vingling och kopia på order. Dagen efter fick jag mail och avisering om att nytt glas skickats. NI ÄR BÄST. Tack/AnkiHanden

22 gennaio 2023

Veldig god service!😍

Veldig god service! I tillegg kom varene innen helt normal leveringstid (bestilt under black friday), kom en uke senere😃😍 Supre produkter! Dog var et par av varene noe defekt, fått tilsendt nye uten noe problem. Gleder meg til å handle igjen!

24 novembre 2022

Over 20 dagers leveringstid, misvisende bilder og info

Over 20 dagers leveringstid, og i skrivende stund ikke mottatt alt, flere objekter mangler da er er tomme på lager, lite info om levrranse, og de selger ting som egentlig skulle vært 2pk (ester og erik lysestaker), som én stk, og dermed dobles prisen og jeg blir lurt. Utrolig skuffende, kommer aldri å bestille derfra igjen

19 dicembre 2022

SLARVIGA PRODUKTER!

SLARVIGA PRODUKTER!
HEMSK KUNDSERVICE!
Beställde olika julpynt. Produkterna ger ett slarvigt intryck, synligt lim och smuts. Ser verkligen billigt ut, extremt dålig kvalitet.
Påpekade detta till kundservice. Blev bemött av en mycket trevlig och spydig kvinna, ytterst motvillig att godkänna en reklamation. Till slut godkände hon, jag skickade med alla andra produkter jag beställt eftersom jag inte vill ha kvar något som kan påminna mig om Newport. Det hela slutade med att jag fick betala returfrakt själv, orkar inte lägga mer energi på det nu. Uselt företag.

26 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Har alltid varit nöjd med allt jag köpt…

Har alltid varit nöjd med allt jag köpt här, kundservicen är riktigt bra vilket är ovanligt nuförtiden. Sista gången beställde jag från Norrköping och tjejerna som jobbade där var otroligt hjälpsamma när jag försökte få tag på kuddar som matchade min matta. Tack!

7 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Besökte Norrköpings outlet idag.

Besökte Norrköpings outlet idag.
Mycket omtänksam säljerska som gjorde att vi avslutade en affär idag.
Toppenbetyg för hennes engagemang och vänlighet. Mycket belåtna med vårt köp av Eicholtz bordet som du så vänligt visade oss och som blev så bra hemma hos oss. Tack snälla du för kaffe o trevligt bemötande.

13 novembre 2022

Usel kvalitet påslakanset Riverhead

Köpte påslakanset Riverhead med knappar. Tyvärr riktigt dålig kvalitet, måste vara felsytt då knapparna på påslakanet går upp hela tiden, vilket gör att täcket åker ur påslakanet. Riktigt irriterande! Man får inte vad man betalar för!

12 novembre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Jag köpte en stor order med olika saker…

Jag köpte en stor order med olika saker och är generellt mycket nöjd med kvaliteten. En kudde och en filt i samma serie (Whistler) köpte jag i färgen Mink men de var väldigt olika i nyansen, så pass mycket att det skär sig i soffan där de skulle matcha. Jag fick extremt snabb kontakt med kundtjänst men svaret där var enligt mig rätt otillfredsställande med tanke på att företaget säljer inredningsprodukter och nyansskillander inom samma serie spelar roll. När jag frågade om jag kanske råkat få två olika färger på kudde och pläd fick jag till svar:

”Givetvis kanske det blir en liten nyansskillnad när man lägger kudden på pläden då det inte är exakt samma produkt, utan två olika varor.”

7 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bemötande och högklassigt sortiment !!

Favoritleverantör både vad gäller våra inköp i butik och On-line. Vi har handlat ganska mycket från Eichholtz, Anuzza samt Artwood/ CobraArt genom Newport. Det bemötande, service och kvalite' vi fått är alltid av högsta klass. Sunita, tack för att du alltid är så hjälpsam. Mvh. TDG

24 ottobre 2022

Undvik detta företag

Önskar att jag hade kollat här på Trustpilot innan jag köpte påslakan och örngott från er för då hade jag troligtvis aldrig beställt.

Påslakanen var med knappar nertill och redan när jag packade upp ett av påslakanen så låg en knapp lös. Tvättade därefter hela set:et och då lossnade två knappar till.

Dessa knappar var jag då tvungen att själv sy fast plus att jag bättrade på några till som inte satt särskilt bra. Detta tog mig en bra stund av min tid vilket jag inte hade räknat med när jag beställde.

När jag påtalade detta för jag tycker att som företag borde man vara intresserade av följa upp kvaliteten från sina leverantörer fick jag tillbaka att det är helt naturligt att knappar lossnar. Särskilt om man tvättar med "övrig textil" och centrifugerar för hårt!?! Bemötandet från "kundtjänst" under all kritik.

14 settembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più