André(eigenaar) als je dit leest, bedankt! Ik ga een eerlijke review geven, men Briteq BT60LS's zijn led module was kapot. Veel gezocht, New-Line was de enige die ze verkocht, de website is kwa stijl... Leggi di più
Wij hebben zeer goede ervaringen met New-line. Ze hebben een groot scala aan producten tegen redelijke prijzen. De service is ook meer dan top voor 6 uur besteld volgende dag in huis netje... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor Buurthuizen, Café's, Scholen e.d. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (in eigen magazijn) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is. Hoe goed het daarna ook opgelost wordt, voorkomen is altijd beter dan genezen!
Kanaalweg 100b, 8861KJ, Harlingen, Paesi Bassi
- 0517-418118
- info@new-line.nl
- www.new-line.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Betrouwbare webshop met kennis van zaken
Ik bestel al jaren bij New Line en tot nu toe is dat altijd perfect gegaan. Je kan er (in tegenstelling tot de vele dozenschuivers) ook terecht voor advies van mensen met echt veel ervaring. Communicatie en verzending zijn altijd perfect
Het enige nadeel van New Line is dat sommige merken (bijvoorbeeld Pioneer en Behringer) ontbreken maar verder is het assortiment uitgebreid en zijn ze vaak ook nog eens de goedkoopste.
Victor Noordland (megashow.nl)
Mijn nr 1 winkel voor AV apparatuur en…
Mijn nr 1 winkel voor AV apparatuur en alle benodigdheden. Goede service, goede prijzen en wat ik het allerbelangrijkst vind; iemand die weet waar hij het over heeft en meedenkt met de klant!
Hele goede service en een betrokken eigenaar
Bestelling direct geleverd, goede service en deskundig personeel. Niets is teveel.
Aanrader!
Regelmatig wat gekocht en altijd de dag erna geleverd. Ook is de service en ondersteuning veel beter dan de gemiddelde webshop. Ten slotte door het gekoppelde forum waar alle vragen uitgebreid beantwoord worden eigenlijk zes sterren waard!
Zo door gaan.
Hebben net die items die nergens op de plank liggen.
Ga vooral zo door met deze goede service.
Kennis verstrekker
Koop geregeld vaak kleine (reserve) onderdelen bij New_line. Vooral de technische ondersteuning die je soms nodig hebt, is heel waardevol. Een van de weinige bedrijven waar SERVICE nog met hoofdletters geschreven mag worden en waar je je als vaste klant nog echt thuis voelt.
JD van den Berg.
Top service!
Ben zeer tevreden over de service en verkoop van new-line, altijd snelle verzending en levering, zeer goede service bij vragen.
Een betrouwbare partner!
New-line Top bedrijf
New-line Top bedrijf, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee, dit kan ik bevestigen doordat ik 4 jaar lange elke week wel contact had met New-line, van een plugje tot complete installatie, Andre denkt altijd mee. dat extra stap vonden daar voor zijn wij naar New-line gegaan.
Ga zo door Andre!
Gr Rick
Goede informatievoorziening en…
Prettige webshop met technische kennis, goede informatievoorziening en aftersales.
Kleiner bedrijf met eerlijke, betrokken techneut als eigenaar
Ik bestel al 10 jaar regelmatig wat kleiner materiaal zoals kabels, pluggen en tape bij New Line. Dit is een wat kleiner bedrijf, geen dozenschuiver met honderden werknemers. Daardoor is de eigenaar (Andre) zelf zeer betrokken is, ook op het bijhorende forum waar hij de leden vrijwel dagelijks van advies voorziet.
Andre is een echte techneut die goudeerlijk is. Door zijn technische achtergrond vind je ook veel onderdelen in de shop, en hij is vaak ook bereid een onderdeel dat nog niet in de shop staat alsnog voor je te regelen. Echte ouderwetse service dus!
Perfecte service
Perfecte service, new-line heeft service en transparatie heel hoog in het vaandel staan, meerdere keren een bestelling geplaatst, altijd snel en correct geleverd.
Site vermeldt duidelijk hoe en wat er geleverd wordt, niks verassingen achteraf!
New-line ga zo door.
Groet Jeroen
Kabels besteld en snel geleverd maar…
Kabels besteld en snel geleverd maar toen ik vroeg of de levering wel correct was kreeg ik de uitleg: "Een betere foto is niet nodig. Ik zie de 3 pennen goed zitten. Een geheugensteuntje over male en female kan zijn dat die pennen wel iets weg hebben wat bij mannen tussen de benen bengelt.. Kan het zijn dat u deze termen nog niet geheel beheerst?"
Omdat ik deze uitleg nogal 'er over' vond, had ik de eigenaar bericht dat dit geen groot respect voor de klant toont, zeker voor iemand die nog nieuw is in de business, kreeg ik het volgende antwoord:
Teruglezend in onderstaande conversatie kom ik niets tegen waaruit blijkt dat u niet met respect behandeld bent. Wellicht is uw manier van denken simpelweg niet compatible met de mijne. In dat geval kunt u vast prima terecht bij een andere winkel of webshop.
André Huisman
New Line licht en geluid BV
Kanaalweg 100 b
8861KJ Harlingen
Tel.: 0517 - 418 118

Risposta di New Line licht en geluid
Prima shop! Niks op aan te merken!
Vandaag mijn eerste bestelling binnen gekregen, en het is prima bevallen!
Qua kabels van DAP Audio zijn ze zeker de helft goedkoper als bij een concurrent wiens naam begint met een B. Tevens claimt die concurrent de goedkoopste te zijn. Not!
Ik ga hier zeker vaker bestellen! New-line, jullie hebben er een vaste klant bij!
JBSystems Q3
geweldige draaitefel met kwaliteit element.
snelle levering en als er iets niet helemaal juist word gecommuniceerd direct een verontschuldiging en de juiste informatie.TOP!!!!
een aanrader.
fred
Erg goede service!
Snel geleverd, vakkundig verpakt en erg behulpzaam.
Goed assortiment en snelle levering
Snel gevonden wat ik zocht, en de bestelling en betaling gingen gemakkelijk. De volgende dag had ik het al in huis.
In één woord geweldig . Altijd goede service van New Line
New line is echt aan te bevelen.
Uitstekende service
Uitstekende service. New Line denkt mee en geeft goed advies!