In 2023 een Soundmaster 1010 gekocht, na een goed advies. Beviel zo goed dat in 2024 nog eenzelfde is aangeschaft. Beiden hanger aan de muur achter het bed om luisterboeken te beluisteren. Fantastis... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Radiowinkel. De online specialist met het meest uitgebreide online radio aanbod van de Benelux. DAB+, internet en noodradio's.
Lulofsstraat 55, 2521 AL, Den Haag, Paesi Bassi
- 070 737 0 595
- trust@radiowinkel.com
- radiowinkel.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Briljant service voor mijn kapotte radio
Problemen die ik met mijn Revo Super CD had net na dat de garantie afgelopen was werden door Sander van radiowinkel snel opgepakt onder coulance. Zelfs toen Revo de kosten niet voor zijn rekening wilde nemen deed de radiowinkel dat. Dat doen niet veel bedrijven hem na! Applaus
Juli 2020 heb ik bij Radiowinkel een…
Juli 2020 heb ik bij Radiowinkel een Nordmende Transita 210 DAB+ radio gekocht (€149,-). De levering was goed en vlot en aanvankelijk was ik erg blij met de radio. Echter, na ongeveer een half jaar was de accu al zo goed als overleden. De radio speelde nog maar een half uurtje op een opgeladen accu. Daarna heb ik de radio altijd met netadapter gebruikt. Na een jaar of 2 begon de aan/uitknop te haperen, maar door herhaald indrukken kreeg ik de radio telkens toch wel weer uitgeschakeld. Nu, 6 jaar later heeft de radio het toch begeven. Het display werkt nog wel en geeft 'abspielen' aan, maar er komt helemaal geen geluid meer uit. In het geheel vind ik de kwaliteit toch wel erg tegenvallen. Nordmende, in vroeger tijden een goed merk, heeft voor mij met deze slechte kwaliteit toch wel z'n naam vergooid. Dat wordt een enkeltje milieustraat voor het ding!
Goed en helder advies ook snel en vriendelijk
Vraag gesteld. Snel en duidelijk antwoord. Klant vriendelijk
Very helpful and fast shipment
alles is gebeurt
alles is gebeurt, zoals afgesproken in de bevestigingsmail van de bestelling … 👍🏻
Radiowinkel levert fantastische service…
Radiowinkel levert fantastische service als je aankoop naar verloop van tijd toch stuk gaat. Garantie wordt perfect geregeld. Echt top.
Inmiddels 3e radio bij de Radio winkel…
Inmiddels 3e radio bij de Radio winkel besteld en ontvangen. Waaronder 1x open doos radio. Perfecte levering, goede producten. Aan te bevelen dus!
Goed advies en link om te bestellen.
Hele snelle reactie op de e-mail. Was op zoek naar een antenne voor mijn radio. Had via andere bedrijf antenne gekregen die niet paste op mijn radio. Juist advies gekregen en daarna een link om de antenne te bestellen.
2 dagen later was de antenne in mijn brievenbus. Top service!
Overzichtelijke site met andere merken…
Overzichtelijke site met andere merken apparatuur dan de standaard winkels. Snel en netjes geleverd.
We hebben een we are rewind gekocht
We hebben een we are rewind gekocht. Ghetto blaster. Zeer mooi zwaar en degelijk apparaat. Totaal geen speling in de knoppenbediening. De bandjes die heb ik al heb van de jaren 70 tot wat later klinken loepzuiver. Je hoort zelfs het kraken van de lp s waarvan sommige bandje zijn opgenomen. Gaan we niet eens hebben over hoe hard het kan. En het uiterlijk ziet er tegelijkertijd heel mooi modern uit maar heeft ook een klassieke uitstraling met de VU meters. Knipoog naar begin jaren…
Jan Koning
Fijn dat er nog specialisten bestaan
Fijn dat er nog specialisten bestaan. Dit is er zo eentje. Duidelijke info op website met ook link naar handleiding. Zo kon ik van te voren beter inschatten of bediening beetje intuïtief en praktisch is. Zo ben ik bij de Pure Moment Charge uitgekomen. Levering ook prima.
Super service
Super service, Sander heeft zeer snel en accuraat mijn vragen beantwoord. De bestelling was met drie dagen binnen en geheel volgens verwachting.
Radiowinkel absoluut een aanrader. 👍🏼
Lcd scherm voor mijn Sangean WFT-3…
Lcd scherm voor mijn Sangean WFT-3 besteld, want deze was stuk gegaan. Via e-mail contact gezocht voor nieuw scherm en binnen 24 uur had ik het in huis! FANTASTISCH!!
Sonoro Prestige.
Ik heb een radio cd Sonoro Prestige besteld bij Radiowinkel, echt aan te raden webshop ruime keuze en bij vragen onmiddellijk antwoord van Sander en de levering naar België ging snel.
Goed gedaan Sander . . !
Leuke winkel met een overzichtelijke website waarin op begrijpelijke wijze het apparaat duidelijk wordt beschreven. Prijzen zijn behoorlijk concurrerend (+gratis verzending 😁).
Radio werdt in een deugdelijke verpakking snel opgestuurd.
Was blij verrast toen de radio werd afgeleverd, bijna op nostalgische nauwkeurige wijze ook nog eens verpakt in ouderwets pakpapier .
( ja, ik ben 60+ en kan deze ludieke wijze van verpakken wel waarderen .)
Geweldig !
Geweldig geholpen; snel en daadkrachtig! Superblij mee...
Op de site gemakkelijk zoeken en te…
Op de site gemakkelijk zoeken en te bestellen. Heel snel geleverd.
Kleine FM/DAB radio besteld
Kleine fm/DAB radio besteld. DHL bezorging kwam niet op gang, twee dagen vertraging, weer vertraging. Telefonisch en per mail contact opgenomen met Radiowinkel. Eigenaar Sander reageerde snel en was altijd meteen bereikbaar. Stuurde meteen een tweede radio op, met verzoek dat als de eerste zou arriveren, ik die moest weigeren. Complimenten Sander!!
Sangean internet tuner
Dit was voor mij de tweede internettuner die ik bij Sander besteld heb.
Vorige was compleet op na veelvuldig gebruik.
Keurig net de Sangean wts 4 via de bezorgdienst ontvangen.
Installatie ging heel eenvoudig en de tuner werkt perfect kwam direct met een software-update.
Hoop ook van deze tuner veel veel plezier te hebben.
Voor Sander en zijn radiowinkel een dikke 10.
Grt C.G.
dab+ kabel nodig…
Had een dab+ kabel nodig voor mijn autoradio maar de 7 meter stond niet meer in de shop, gebeld en het was binnen een uur geregeld en de volgende dag in huis.
Zo kon ik zonder tijdverlies verder met de audio klus aan mijn auto
Perfect geregeld!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.