I’m writing this exactly as it happened, without emotions. I ordered parking sensors from this store. Three days later, when I was expecting to receive my order, I got an email saying: “... Leggi di più
Min vare blev leveret lynhurtig. Dog var den itu.. ØV ..En kort beskrivelse og dokkumentation via mail udløste at en ny vare blev tildelt.. ingen bøvl med det. Dog var varen “ forputtet” en uges tid.... Leggi di più
Bruger altid netimport til nye nøgler og reservedele. 1. Det er billigere end hos bilforhandleren 2. De er mindst lige så gode 3. Man kan altid få hjælp til at finde det rigtige produkt samt h... Leggi di più
SEKS stjerner Sjældent har jeg modtaget en så fantastisk fleksibel og serviceminded tekniker. ringede i dag og jeg skulle bare ringe når jeg var klar til at han måtte komme og hjælpe mig med at få... Leggi di più
- Negozio di accessori per auto
- Negozio di autoricambi
- Negozio di batterie
- Negozio di apparecchiature per la sicurezza
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Førende på salg og montering af bilnøgler, bilalarmer og tilbehør
Randersvej 513, 8380, Trige, Danimarca
- +45 53203010
- mail@net-import.dk
- www.net-import.dk
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Terrible attitude towards customers.
I’m writing this exactly as it happened, without emotions.
I ordered parking sensors from this store. Three days later, when I was expecting to receive my order, I got an email saying: “The product is out of stock and will not be available anymore. I am deleting your order.”
No “hello.” No apology for the inconvenience. No “sorry for informing you so late.” No “how can we help you?”
Just: “I am deleting your order.”
And you know what? I have an installation appointment in two days, so I immediately bought another parking sensor from the same store.
I also sent a message saying that I really hoped for fast shipping.
In response, I received another message saying that they no longer sell parking sensors.
Of course, there were no polite phrases there either.
I’m shocked. I have never experienced service like this before.
hurtig god service
Bruger altid netimport til nye nøgler…
Bruger altid netimport til nye nøgler og reservedele.
1. Det er billigere end hos bilforhandleren
2. De er mindst lige så gode
3. Man kan altid få hjælp til at finde det rigtige produkt samt hjælp til renovere og kode nøglen.
Kan anbefales. God kvalitet!
Købte en erstatnings nøgle til bilen. God kvalitet og hurtig levering !
Jeg vil klart anbefale denne butik/webshop.
Nemt at finde på nettet hvad vi skal…
Nemt at finde på nettet hvad vi skal bruge og flinke når man ringer
Super god service kom efter 2 dage og…
Super god service kom efter 2 dage og stikket jeg købte til min radio passede perfekt
super service.
Fin telefonservice
Elendig bytte service, ingen svar på henvendelser
Fine produkter, men absolut ikke til at få fat i.
Fik to ens produkter i julegave, sender den ene retur, som de modtager d. 31 december. Det er nu d. 21 februar og jeg har endnu ikke modtaget nogle penge, ej heller ikke fået svar på nogle af mine henvendelser.
Super ærgerligt, for produktet er faktisk ret fint.
Aldrig købt her hvis i risikere at skal sende retur
Jeg har d. 17 December modtaget nogle nøgler fra net-import.
Allerede samme dag skriver jeg en mail til dem, at jeg ønsker nøglerne retur da jeg ikke kan åbne min egen bil nøgle, og derfor alligevel ikke kan bruge dem.
Jeg har dog endnu ikke modtaget svar på min henvendelse.
Så hvis du overhoved vil have muligheden for at få dine pengene tilbage hvis ikke i kan bruge produktet, ville jeg bestemt anbefale ikke at købe fra dette sted.
Jeg har nu købt to nøgler hos…
Jeg har nu købt to nøgler hos net-import.
Det første var blot et nøglehus, og var derfor et fejlkøb.
Det andet var et Renault-kort inklusiv teknik, men denne kunne Renault-værkstedet ikke få til at fungere.
Jeg har kontaktet NET-import, fordi jeg vil have dem sendt retur og pengene tilbage. Men de svarer ikke på min henvendelse, desværre.
Min opfattelse er ikke, at de ikke ønsker at yde god service, og leveringstiden var kort..