Valutata 5 stelle su 5

Ik spreek namens mijn zoon Arjan van A.van Dijk-Bouw die sinds 2010 de module rittenadministratie heeft. Eind 2013 wat problemen gehad met het GPS-kastje, wat prima opgelost is. Daarna mocht... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alle respect voor het geduld die ze hebben met problemen. Aantal keren telefonisch contact gehad.alles stap voor stap uitgelegd. In het begin van het jaar een kennis gevraagd of die mijn probleem kon... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jaarlijks gebruiken wij de Track & Trace voor ons evenement cycle for Hope. Met veel gemak kunnen we onze renners volgen maar vooral de service en behulpzaamheid die Nedsoft ons bied is de reden va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb sinds 3 maanden het nedtrack systeem draaien om onze auto's te kunnen volgen. Na een prima inbouw door een monteur aan huis werkte het systeem gelijk en kon ik mijn 3 auto's direct live volg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di telematica
  2. Fornitore di GPS
  3. Azienda di software

Scritti dall'azienda

De slimste tracking solutions voor je wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele medewerkers.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Zeer beroerde aftersales

Ik heb een nieuwe recorder aangeschaft en die functioneert niet. Dat ding heb ik niet voor niets. Ik heb de helpdesk van Nedsoft meermalen moeten contacten om enige reactie te krijgen en moest blij zijn dat ik via het normale nummer werd doorverbonden en niet het dure 0900 nummer hoefde te bellen. Het probleem met de recorder is niet opgelost en dus moest het ding retour, op mijn kosten. Daarnaast moet ik nu een papieren kilometer administratie bijhouden. Dat is veel gedoe en kost tijd.
Het enige dat Nedsoft doet is zeggen dat ze de normale procedure volgen en dat ze erg hun best doen, dat is het dan. De rest is afwachten.
Als de apparatuur goed is dan is er niets aan de hand, maar............

9 gennaio 2015
Valutata 1 stelle su 5

Werkt niet en slechte service

het leek de uitkomst... bij de installatie op de computer liep ik al direct tegen een probleem aan dat het volledige scherm niet zichtbaar was. Dit bleek eenvoudig op te lossen maar koste mij wel een duur telefoontje naar de helpdesk van ruim 15 euro omdat ze je doodleuk in de wacht laten staan met 1 gesprek voor je. Toen na een periode van een paar weken en meerdere keren uitlezen, werder er geen ritten geregistreerd. Omdat ik geen zin had om weer duur te bellen mijn probleem per mail voorgelegd. Waarop slecht een verwijzing naar het 0900nr kwam. Ook het telnr voor verkoop verwees me door naar dat nr. Want de verkoper had daar geen verstand van.... Met tegenzin het 0900nr weer gedraaid en je raadt het al 5 min lang 1 wachtende voor mij. Mogelijk is de gps defect luidt het antwoord. maar probeert u nogmaals met de auto een rit te maken en daarna uit lezen en belt u morgen maar terug dan kunt het opsturen. Werkt dus nog steeds niet en ik heb er ook niet zoveel vertrouwen om dat ding op sturen. Weggegooid geld!!

7 gennaio 2015

Geachte mevrouw Lycklama á Nijeholt,

Naar aanleiding van uw beoordeling het volgende.

Wij zijn altijd welwillend onze klanten te helpen. Ikzelf wil ook altijd dat u als klant goed geholpen wordt.
Wat ik al uitlegde is dat mijn collega’s van de Helpdesk echter ontzettend veel kennis heeft welke u veel beter kan helpen dan iemand van de verkoop afdeling.

Ik zal uw nummer doorgeven bij mijn collega’s van de Helpdesk en zij zullen u z.s.m. bellen voor hulp.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.
Nathan Landman
Accountmanager

Goedkoop is duurkoop

Adressenbestand gekocht. Programma werkt niet naar behoren en er ontbreken bedrijven in het bestand.

12 settembre 2014

Risposta di Nedtrack

Geachte Marc. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons product. Graag komen wij met u in contact om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Zou u contact met ons op willen nemen aangezien ik dat niet direct met u kan? We zijn te bereiken op 0180-437568. Met vriendelijke groet, Sjaak Versluis.

Voortdurende crashes

mac programma werkte 1x, data ziet er zeer onoverzchtelijk uit, daarna getest met langere ritten en het programma crashed nu constant.
weggegooid geld ben ik bang.

16 aprile 2014

Risposta di Nedtrack

Geachte heer Hans. We vinden het erg jammer te lezen dat u niet tevreden bent over ons product. Graag zouden we met u in contact komen zodat we kunnen kijken wat het probleem is en dit voor u kunnen oplossen. Zou u contact met ons op willen nemen aangezien ik dat niet direct met u kan? We zijn te bereiken op 0180-437568. Met vriendelijke groet, Sjaak Versluis.

Kwalitatief niet best

Het produkt rittenregistratie 2013 werkt niet naar behoren. Toezending ging prima. Retourzending ook, nieuwe dongel gekregen. Hier ligt het niet aan de software is m.i. niet professioneel genoeg. Klantenservice is wel vriendelijk maar zorgt niet dat het probleem wordt opgelost. Het programma is niet gebruiksvriendelijk en vertoont echte fouten.

29 dicembre 2013
Valutata 4 stelle su 5

Prima RittenRegistratie via GPS

Heb de Rittenregistratie 2013 met GPS van Nedsoft, en werkt prima, af en toe een kleine correctie doen, maar scheelt me uren schrijfwerk. Zakelijk en prive makkelijk door knop op de GPS aan te geven of achteraf in de software.
Controle van de belastingdienst gehad en alles was tiptop in orde. Kortom prima pakket wat hoop ellende en tijd bespaart.

2 agosto 2013

Slecht software, geen updates

Een jaar geleden (in 2012) heb ik besloten om een automatisch rittenregistratie te kopen om tijd te besparen, maar sindsdien ben ik nog veel meer tijd kwijt met corrigeren van het gegevens van Nedsoft. Dit werkt gewoon niet, update komt niet, het onafgemaakte software blijft.

Details van Ritten Registratie 2012:

Ik gebruik het de Nedsoft Kilometer registratie, voor 1 auto met 1 bestuurder. Toch moet je bij dit pakket elke keer weer opnieuw kiezen voor een auto en een bestuurder. Niet erg doordacht.
Je kunt bestemmingen aangeven in België of Duitsland, met postcode, straat en huisnummer, maar het programma rekent alleen afstanden uit binnen Nederland.
Die in Nederland gerekende afstanden kloppen niet. Dat moet ik elke keer met Google maps handmatig laten uitrekenen. Dus eerst voer ik alle gegevens in Nedsoft (auto kiezen, bestuurder kiezen, datum kiezen, twee adressen), dan voer ik weer hetzelfde 2 adressen in google maps, om de juiste afstanden te kunnen zien, en vervolgens die afstanden in Nedsoft corrigeren.
Als ik na 1 maand Nedsoft uitleest, dan heb ik 150-200 ritten (5-7 ritten/dag) 80% met incorrecte afstanden. Ik moet ze allemaal handmatig corrigeren. Bij 200 ritten moet ik alleen het huisnummers 400 keer handmatig invullen. Plus het naam van die klant, afstanden, straten en postcodes corrigeren. Bij foute straatnamen kun jij het juiste vaak ook niet kiezen, want die zit niet in het database (ik praat niet over nieuwe wijken). Update kwam maar 1 keer, en verder gaat niets meer komen zegt Nedsoft. Die onafgemaakte software blijft.
Sochtends kan ik niet zo maar van thuis wegrijden, want ik moet elke keer 2 minuten wachten tot Nedsoft een verbinding met die satellieten opbouwt.
Software niet gebruikersvriendelijk, niet doordacht, sommige delen zijn te ingewikkeld.
Nedsoft zegt dat als ik die instelling van die opnemen van GPS coördinaten naar 10 meter afstel, wordt het veel nauwkeuriger. (standardinstelling is 50m) Dat heb ik wel gedaan, ik krijg nu minder fouten, maar ik moet nog steeds elke rit nalopen en corrigeren. Ook adviseren ze om van frequente adressen locaties te maken, om de fouten te minimaliseren, maar als een klusbedrijf krijg ik steeds nieuw adressen. Die vaste locaties zijn wel opgeslagen, maar dat is niet veel, in mijn rittenadministratie.

10 luglio 2013
Valutata 2 stelle su 5

Slechte software met slechte service

Eerst heb ik het adressen bestand van Nedsoft geprobeerd, omdat hier email adressen bij zijn opgenomen. Ondanks dat keer op keer werd gezegd dat volgende maand de nieuwe versie zou uitkomen, behoorde het nu kopen van de oude versie en daarna de nieuwe nagestuurd te krijgen niet tot de opties. Terwijl de prijs hetzelfde is. Het aantal bedrijven dat een emailadres had opgegeven bleek heel erg laag en van dit aantal kregen wij bij een mailing de helft terug omdat het niet bestond. Het programma staat ook geen grote selecties toe, waardoor je kleinere selecties moet knippen en plakken. Het programma houdt geen selecties vast en de procedure moet van het begin tot het eind elke keer weer doorlopen worden.

Daarna het km registratie pakket geprobeerd.
Ik wilde het de Nedsoft Kilometer registratie gebruiken, voor 1 auto met 1 bestuurder. Toch moet je bij dit pakket (2013 versie) elke keer weer opnieuw kiezen voor een auto en een bestuurder. Niet erg doordacht. Daarbij zijn postcodes niet gekoppeld aan straten en moet in beide invullen. Het zoeken naar straten geschiedt altijd landelijk ondanks dat je een plaats hebt ingevuld. Je kunt bestemmingen aangeven in belgie of duitsland, met postcode, straat en huisnummer, maar het programma rekent alleen afstanden uit binnen Nederland. Je kunt wel alle europese bestemmingen invoeren... Toen ik dit voorlegde aan de helpdesk, werd mij gevraagd om hier toch maar een mailtje over te sturen. Het antwoord was dat routes naar het buitenland niet worden uitgerekend..... dat was voor mij geen nieuws. Maar er was geen oplossing. De nauwkeurigheid van de routes binnen Nederland is ook erg beroerd. Op mijn verzoek om de koop terug te draaien kreeg ik geen reactie.

Nu ben ik helemaal klaar met deze club, software kunnen ze niet schrijven en service verlenen ze ook niet.

20 dicembre 2012
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più