Ik spreek namens mijn zoon Arjan van A.van Dijk-Bouw die sinds 2010 de module rittenadministratie heeft. Eind 2013 wat problemen gehad met het GPS-kastje, wat prima opgelost is. Daarna mocht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb sinds 3 maanden het nedtrack systeem draaien om onze auto's te kunnen volgen. Na een prima inbouw door een monteur aan huis werkte het systeem gelijk en kon ik mijn 3 auto's direct live volg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De slimste tracking solutions voor je wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele medewerkers.
Brouwerstraat, 2984 AR, Ridderkerk, Paesi Bassi
- 0180 - 699 168
- verkoop@nedtrack.nl
- www.nedsoft.nl
Door software updates (windows) werkte…
Door software updates (windows) werkte e.e.a. niet meer vlekkeloos.
1 mailtje en alles is netjes verholpen
Top.
Excellente service
Excellente service, vriendelijk en klantgericht en het is een erg goed pakket. Ik heb de GPS module laten inbouwen. Het maken van de afspraak, de uitleg over de werking, de monteur was super klantgericht en vriendelijk. Zeer aan te bevelen.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Vakkundig en professioneel personeel. Perfect rittenadministratie systeem.
goed en kundig opgelost
Ik had een uitdaging en deze is door Damian van de helpdesk heel goed en kundig opgelost
Programma werkte niet meer
Programma werkte niet meer, savonds gemaild en de volgende morgen een mail met een link voor de nieuwste software.
Werkt nu weer perfect
Top service ‼️
Track & Trace tijdens Cycle for Hope
Jaarlijks gebruiken wij de Track & Trace voor ons evenement cycle for Hope. Met veel gemak kunnen we onze renners volgen maar vooral de service en behulpzaamheid die Nedsoft ons bied is de reden van deze review. Nedsoft staat altijd klaar en heel veel is bespreekbaar. Vriendelijke werknemers en nemen de tijd voor je. Het is een fijne samenwerking.
namens Cycle for Hope
Michel
Snelle en professionele service
Snelle en professionele service! Erg tevreden!

Risposta di Nedtrack
Super service . !!!!!! Een warme douche.
Alle respect voor het geduld die ze hebben met problemen. Aantal keren telefonisch contact gehad.alles stap voor stap uitgelegd. In het begin van het jaar een kennis gevraagd of die mijn probleem kon oplossen, kon mij op een gegeven moment door tijd gebrek mij niet verder helpen. Maar ben gisteren en vandaag super geholpen. Damian. Hartelijk dank.

Zeer tevreden
Een fijne samenwerking.
Goed overleg altijd klantvriendelijk en denken mee in de oplossingen!

Snelle en goede service.
Al het contact wat ik via email met hun heb gehad is goed en snel verlopen.

Risposta di Nedtrack
Ik heb 2 maal gehad dat ik de software…
Ik heb 2 maal gehad dat ik de software kwijt was maar kon het netjes weer aanvragen bij nedsoft. super service en heb weer een bestelling lopen bij hun. Top

Super goed geholpen!
Super goed geholpen!
Op afstand via team viewer werd het programma geïnstalleerd en uitleg gegeven. Ik hoefde er zelf niks aan te doen. Alles werkt nu perfect.

Details erg slecht uitgevoerd
De basis van het programma werkt prima, maar de details zijn erg matig uitgevoerd. Om maar een voorbeeld te noemen: Ik probeerde de beginkilometerstand aan te passen en voer een getal in. Druk op enter en getal weg niks aangepast, geen foutmelding oid die mij verteld waarom of wat ik verkeerd doe. Na een hele tijd proberen blijkt dat ik tot 2 decimalen achter de komma moet invoeren anders pakt hij hem niet.
helaas ken ik nog vele ongemakken zoals deze die erg matig geprogrameerd zijn in het programma.
Ik zou het niet aanraden
En even als antwoord op onderstaande bericht:
Ik wil niet voor elk ding dat ik invoer moeten bellen met hoe veel decimalen ik dat moet invoeren of dat ik dat met of zonder hoofdletter moet schrijven.
Ik verwacht dat een programma zodanig logisch in elkaar zit dat dit soort EENVOUDIGE dingen zichzelf wijzen.

Snel en goede service,
Helpdesk van Nedsoft heeft me snel en goed geholpen bij het heractiveren van mijn toch al gedateerde product Nedsoft ritten registratie 2012 Pro, zonder verkooppraat dat het product al oud en aan vervanging toe is of zo, aanrader,

Risposta di Nedtrack
Heel veel mails gestuurd met allerlei…
Heel veel mails gestuurd met allerlei vragen, afdeling verkoop heeft ze prima beantwoord en service verleend. Bedankt !!

Risposta di Nedtrack
de helpdesk is zeer slecht bereikbaar
de helpdesk is zeer slecht bereikbaar. Bij een vorig contactmoment werd beloofd dat er na 1 week! een oplossing gezocht zou worden. Na 3 weken moet ik zelf weer contact opnemen.

Risposta di Nedtrack
Op tijd, binnen budget, goed functionerend, vakkundig.
Op afgesproken tijd, binnen budget, goed functionerend, vakkundig.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.