Valutata 5 stelle su 5

Ik spreek namens mijn zoon Arjan van A.van Dijk-Bouw die sinds 2010 de module rittenadministratie heeft. Eind 2013 wat problemen gehad met het GPS-kastje, wat prima opgelost is. Daarna mocht... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heb sinds 3 maanden het nedtrack systeem draaien om onze auto's te kunnen volgen. Na een prima inbouw door een monteur aan huis werkte het systeem gelijk en kon ik mijn 3 auto's direct live volg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di telematica
  2. Fornitore di GPS
  3. Azienda di software

Scritti dall'azienda

De slimste tracking solutions voor je wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele medewerkers.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Excellente service

Excellente service, vriendelijk en klantgericht en het is een erg goed pakket. Ik heb de GPS module laten inbouwen. Het maken van de afspraak, de uitleg over de werking, de monteur was super klantgericht en vriendelijk. Zeer aan te bevelen.

19 settembre 2019

Programma werkte niet meer

Programma werkte niet meer, savonds gemaild en de volgende morgen een mail met een link voor de nieuwste software.
Werkt nu weer perfect
Top service ‼️

30 luglio 2019

Track & Trace tijdens Cycle for Hope

Jaarlijks gebruiken wij de Track & Trace voor ons evenement cycle for Hope. Met veel gemak kunnen we onze renners volgen maar vooral de service en behulpzaamheid die Nedsoft ons bied is de reden van deze review. Nedsoft staat altijd klaar en heel veel is bespreekbaar. Vriendelijke werknemers en nemen de tijd voor je. Het is een fijne samenwerking.

namens Cycle for Hope
Michel

30 novembre 2018

Snelle en professionele service

Snelle en professionele service! Erg tevreden!

28 settembre 2018

Hallo Maarten & Aniek,

Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat onze inzet wordt gewaardeerd.

Valutata 5 stelle su 5

Super service . !!!!!! Een warme douche.

Alle respect voor het geduld die ze hebben met problemen. Aantal keren telefonisch contact gehad.alles stap voor stap uitgelegd. In het begin van het jaar een kennis gevraagd of die mijn probleem kon oplossen, kon mij op een gegeven moment door tijd gebrek mij niet verder helpen. Maar ben gisteren en vandaag super geholpen. Damian. Hartelijk dank.

21 settembre 2018

Hallo Romilda,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te optimaliseren en het is fijn om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Fijn weekend!

^Raoni

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden

Een fijne samenwerking.

Goed overleg altijd klantvriendelijk en denken mee in de oplossingen!

13 settembre 2018

Beste Dirk-Jan,

Bedankt voor de beoordeling. Het is fijn om te zien dat onze inzet wordt gewaardeerd.

Snelle en goede service.

Al het contact wat ik via email met hun heb gehad is goed en snel verlopen.

12 settembre 2018

Hallo,

Hartelijk bedankt voor de beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 2 maal gehad dat ik de software…

Ik heb 2 maal gehad dat ik de software kwijt was maar kon het netjes weer aanvragen bij nedsoft. super service en heb weer een bestelling lopen bij hun. Top

11 settembre 2018

Hallo Mischa,

Bedankt voor de beoordeling.
We raken allemaal wel eens wat kwijt. We helpen je graag waar nodig!

^Danielle

Valutata 4 stelle su 5

Super goed geholpen!

Super goed geholpen!
Op afstand via team viewer werd het programma geïnstalleerd en uitleg gegeven. Ik hoefde er zelf niks aan te doen. Alles werkt nu perfect.

7 settembre 2018

Hallo Patrik,

Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat alles nu perfect werkt.

Valutata 2 stelle su 5

Details erg slecht uitgevoerd

De basis van het programma werkt prima, maar de details zijn erg matig uitgevoerd. Om maar een voorbeeld te noemen: Ik probeerde de beginkilometerstand aan te passen en voer een getal in. Druk op enter en getal weg niks aangepast, geen foutmelding oid die mij verteld waarom of wat ik verkeerd doe. Na een hele tijd proberen blijkt dat ik tot 2 decimalen achter de komma moet invoeren anders pakt hij hem niet.
helaas ken ik nog vele ongemakken zoals deze die erg matig geprogrameerd zijn in het programma.
Ik zou het niet aanraden

En even als antwoord op onderstaande bericht:
Ik wil niet voor elk ding dat ik invoer moeten bellen met hoe veel decimalen ik dat moet invoeren of dat ik dat met of zonder hoofdletter moet schrijven.
Ik verwacht dat een programma zodanig logisch in elkaar zit dat dit soort EENVOUDIGE dingen zichzelf wijzen.

27 agosto 2018

Beste dhr. van Wijk,

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij streven ernaar onze dienstverlening constant te verbeteren.
Onze supportafdeling zit op kantooruren voor u klaar en helpen u graag bij dergelijke kwesties.

Ik ben er ook van overtuigd dat middels een e-mail of telefoongesprek uw probleem eenvoudig had kunnen worden opgelost.

Een collega van de supportafdeling neemt nog contact met u op.

Snel en goede service,

Helpdesk van Nedsoft heeft me snel en goed geholpen bij het heractiveren van mijn toch al gedateerde product Nedsoft ritten registratie 2012 Pro, zonder verkooppraat dat het product al oud en aan vervanging toe is of zo, aanrader,

24 luglio 2018

Risposta di Nedtrack

Beste de heer van der Meer,

Bedankt voor uw waardering. Het is fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen.

Veel veilige kilometers toegewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel mails gestuurd met allerlei…

Heel veel mails gestuurd met allerlei vragen, afdeling verkoop heeft ze prima beantwoord en service verleend. Bedankt !!

11 luglio 2018

Hallo Ronald,

Vragen staat vrij en met alle plezier zijn we je van dienst geweest. Pen en papier vanaf nu verleden tijd. Geniet daarvan!

^Sjaak

Valutata 2 stelle su 5

de helpdesk is zeer slecht bereikbaar

de helpdesk is zeer slecht bereikbaar. Bij een vorig contactmoment werd beloofd dat er na 1 week! een oplossing gezocht zou worden. Na 3 weken moet ik zelf weer contact opnemen.

28 giugno 2018

Beste Dhr. Daggers,

Wij betreuren het dat u dit zo heeft ervaren. Dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken. Wij van Nedsoft zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. Zo zijn er processen aangepast om onze telefonische bereikbaarheid te verbeteren.

Onze supportafdeling zal contact met u opnemen om de situatie te bespreken en de oplossing aan te dragen.

^Sjaak

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più