Valutata 3 stelle su 5

Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..

Valutata 5 stelle su 5

Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta

Scritti dall'azienda

Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker

3,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,0

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra produkter - bra personal

Bra produkter
Bra personal (speciellt härligt i Norrköping dit man alltid är välkommen).
Bra rådgivning.
Jag har köpt allt från skor, byxor, jackor, väskor, campingutrustning till handskar, mössor och strumpor på Naturkompaniet och kommer gärna tillbaka vid mitt nästa köp.

15 dicembre 2022

En bra affär

Bra butikskedja smidigt aldrig krångel, varken i butik eller beställa från nätet. Kunnig och hjälpsam personal. Lite dyra grejer/märken men fina grejer! Kvalitet.

14 dicembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra för det mesta

Mycket bra varor och för det mesta kunnig och engagerad personal. Man bör dock undvika butiken på Sveavägen 62 Stockholm där personalen är lite väl nonchalant. Men annars ett mycket bra företag.

12 dicembre 2022

Rekommenderas!

Ett företag som känns seriös och som har väldigt kunniga medarbetare. Bra kvalitet på produkterna.

22 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Trygg e-handel, den bästa service och goda villkor

Jag har gjort ett nytt köp hos Naturkompaniet efter att behövt returnera ett tidigare. Hela processen med det förra köpet och returen av detsamma gick smidigt. Jag var i kontakt med kundtjänst vid två tillfällen och fick båda gångerna den bästa service. Snabbt, med korrekta upplysningar och vänligt bemötande. Dagen efter att Naturkompaniet mottagit returen var återbetalningen mig tillhanda. Nu har jag lagt en ny order, trygg med den e-handel och de goda villkor Naturkompaniet erbjuder.

12 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Butikken selv hadde ikke aktivert gavekortet, fikk således ikke bruke det

Mannen fikk gavekort pålydende 500,-, kortet viste seg å være tomt. Man skal skrape frem en kode på kortet som butikkansatte selv gjorde. Butikken på Sørlandssenteret i Kristiansand erkjenner at det er deres feil, men kan ikke gå god for beløpet siden det var tomt. Mener butikken burde vært raus nok til å si at gavekortet kunne likevel benyttes. Kommer ikke igjen.

7 ottobre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più