Namaste Reizen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een geweldige reis, precies zoals wij het voor ogen hadden!! Als je op zoek bent naar een reisorganisatie die écht naar je luistert en een reis samenstelt die bij jou past, dan moet je bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben van 15 juli t/m 6 augustus 2026 een reis gemaakt door Sumatra, Java en Bali. De reis was onvergetelijk; we hebben zoveel gezien, gehoord, geproefd, geroken en gevoeld. Mede doordat alles go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een prachtige reis door Ratjastan gemaakt. We werden elke keer weer verrast door de bijzondere hotels. We hebben overal heerlijk gegeten en complimenten voor onze gids Mahesh gdie ons ove... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een reis gemaakt naar Sri Lanka. Hierbij hadden we als uitdaging dat mijn man een beperkte mobiliteit heeft en vrijwel niet kan lopen. Namaste heeft dit geweldig opgelost en gekeken wat wel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Toen we in 1997 begonnen, hadden we maar één doel: reizen organiseren zoals wij ze zelf graag maken; reizen die je bijblijven. We hebben sindsdien honderden reislustige mensen leren kennen en voor ieder van hen een persoonlijke reis op maat door Azië samengesteld. Met persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit, zekerheid, en vooral… heel veel plezier! Wie je ook bent en wat jouw reiswensen ook zijn, wij zijn er zeker van een passende reis voor je te kunnen organiseren. Wij besteden veel tijd aan het ontdekken van nieuwe gebieden, het uitstippelen van mooie routes en het zoeken naar bijzondere accommodaties. Van basic tot zeer exclusief. Wij boeken net zo makkelijk een eenvoudig guesthouse als een vijfsterren resort. Of wat dacht je van een jungle lodge, houseboat of boomhut? Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

25 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische , indrukwekkende reiservaring in een hallucinerend land.

We maakten een reis van 3 weken met chauffeur door Rajasthan, India.
Vanaf het eerste moment van contact tot en met het verloop van de reis was de begeleiding door Namasté communicatief prettig en zeer professioneel. De organisatie van zowel de voorbereiding als de uitvoering van de trip door India was voortreffelijk. Dat geldt ook voor informatie en documentatie.
De uitvoering door de Indiase Agency ter plaatse , Travel Spirit, was soepel en adequaat. Ook tijdens de reis werd er vanuit de Agency regelmatig contact met ons gehouden.
Onze chauffeur Pawan was een sympathiek mens en zeer bekwame, attente roerganger met veel kennis over land en cultuur. We voelden ons veilig en comfortabel met hem ook in de meest chaotische verkeersomstandigheden.
Het reisprogramma was heel goed gebalanceerd. Zowel toeristische bezienswaardigheden als contact met het echte locale leven. Prachtige accomodaties om aan het eind van de dag tot rust te kunnen komen.
We hebben een fantastische reiservaring gehad. Een indrukwekkende kennismaking met dit prachtige, hallucinerende land met zijn (kleur)rijke cultuur en open, verdraagzame bevolking.

14 febbraio 2025
Logo di Namaste Reizen

Risposta di Namaste Reizen

Beste Herman, hartelijk dank voor je positieve review! Leuk om te lezen dat jullie de reis (en onze begeleiding) als voortreffelijk hebben ervaren. Hopelijk denken jullie nog lange tijd terug aan deze indrukwekkende kennismaking met het India.

Goede ervaringen

Wij zijn 3 keer naar Azie geweest met Namaste reizen. Dat is heel goed bevallen. Veel persoonlijke aandacht bij het boeken van de reis zodat de reis helemaal naar onze wens is. De reizen verliepen volgens verwachting. Elke keer hadden we een ervaren gids/chauffeur mee, daar hebben we veel aan gehad. Soms liep er iets anders, zoals een treinreis in Thailand die niet door kon gaan. Door Namaste werd naar een alternatief gezocht met ander vervoer. Voor het ongemak kregen we een diner aangeboden, prima.
De volgende reis naar India staat alweer gepland. Deze gaan we zeker ook bij Namaste reizen boeken!

9 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Op maat gemaakte reis en perfecte hulp ter plaatse

We hebben enorm genoten met het gezin van onze rondreis door Cambodja. Het is een van de mooiste reizen geworden, die we hebben mogen maken.

Alles in het programma heeft goed uitgepakt. De hotels waren fijn. We hebben overal het zwembad gebruikt ondanks het regenseizoen. De excusies waren zeer interessant en de gids en chauffeur steeds kundig en actief.

We hadden ons ingesteld op een lange vliegreis. Door vertraging van de aansluitende vlucht (er is geen directe vlucht op Cambodja) kwamen onze koffers later aan dan wij. Namasté heeft geregeld, dat de koffers nog diezelfde dag op onze hotelkamer werden bezorgd, terwijl wij al relaxed Siem Reap konden verkennen.

Het programma was op maat gemaakt en zat goed in elkaar. Op reisdagen stond er een busje met chauffeur klaar om ons verder te brengen. Ter plaatse bracht een tuktuk ons naar een excursie, zoals het spotten van zoetwaterdolfijnen! Of een boot om te gaan snorkelen tussen lichtgevend plankton. Je moet daarbij altijd een beetje geluk hebben, maar het pakte goed uit.

Al met al een zeer geslaagde reis. Dankzij voorbereiding en hulp ter plaatse van Namasté Reizen!

31 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Maakt je dromen werkelijkheid door een geweldige reiservaring.

Namasté reizen verzorgt een geweldige, onvergetelijke reis uit hun enorme aanbod van mooie verre reizen voor ieders budget. Het vriendelijke personeel staat je van begin tot eind prima te woord door hun eigen reiservaringen naar diverse bestemmingen. Je kan het zo gek niet bedenken of ze regelen het, zoals bv. overnachten in een boomhut, een belevenis op zich! Mijn laatste reis was naar het mooie India, alles was top geregeld: de vluchten, de hotels, de gehele reis een privé chauffeur, een high-tea in een luxe hotel, de heerlijkste massagebehandelingen, naar prachtige bezienswaardigheden o.a. de Taj Mahal, een lokale markt bezoeken in Jaipur met een ervaren gids en nog veel meer. Kortom een onvergetelijke reiservaring!

3 settembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Slechte ervaring opgedaan bij Namaste Reizen

Wij hebben een rondreis naar Vietnam geboekt bij Namaste Reizen. Het leek een keurig georganiseerde reis. Bij het boeken verliep de communicatie soepel en werden al onze vragen keurig uitgezocht. In de offerte werd de vlucht aangeboden via Singapore Airlines maar op het moment van boeken was de vlucht niet meer beschikbaar of wij moesten € 400,- bijbetalen. Daarom werden wij helaas bij de KLM ondergebracht.(bij KLM is véél minder beenruimte beschikbaar).
Bij het boeken van de reis werd duidelijk aangegeven dat wij opgevangen zouden worden door een goed Engels sprekende gids. Niets is minder waar, de gids ter plaatse sprak gebrekkig Engels en was onzeker over zijn eigen Engels.

Op dag drie werden wij om 6.00 uur 's ochtends wakker gebeld door deze gids met het verhaal dat de trein die wij geboekt hadden 3 dagen niet konden rijden omdat de stoomtrein geen water had en deze bijgevuld moest worden en hierdoor 3 dagen niet kon rijden. Achteraf bleek het om een Tyfoon te gaan en door een menselijke fout was er een overstroming waardoor de trein niet kon rijden.
Er werd ons geen andere optie aangeboden dan de afstand van Hanoi naar Hue per vliegtuig te overbruggen. De kosten voor het vliegen en de extra hotelovernachting moesten wij ter plekke voldoen.

Bij thuiskomst in Nederland hebben wij Namaste op de hoogte gebracht van het feit dat wij extra kosten hebben gemaakt. De treinreis was immers al in de totale reissom opgenomen en dus al betaald. Omdat wij geen gebruik hebben gemaakt van de treinsreis lijkt het ons niet meer dan normaal dat deze kosten aan ons worden terugbetaald. Namaste gaf direct aan in een zeer korte reactie dat zij alles naar behoren hebben afgehandeld en dat zij volgens de regels van de ANVR hebben gehandeld. Na nogmaals per mail te hebben aangegeven dat de kosten van de treinreis verhaald dienen te worden bij de plaatselijke reisagent in Vietnam, kregen wij te horen dat zij in hun gelijk staan en dat wij maar een klacht moesten indienen bij de Geschillencommissie.
Op dit moment zijn wij zelf bezig om contact te leggen met de reisagent in Vietnam om daar ons geld terug te vragen. Je boekt een reis bij een reisorganisatie om dit soort zaken voor je uit handen te nemen. Nu dit niet is gebeurd, kun je net zo goed de reis volledig zelf organiseren. Je spaart de kosten van de reisorganisatie uit en je hebt een veel beter overzicht van wat de daadwerkelijke kosten zijn, zonder ergernis. Want dat is wat wij eraan over hebben gehouden GROTE ERGENIS!

Zolang alles op rolletjes loopt, verloopt de communicatie met Namaste naar behoren, maar wanneer er zich problemen voordoen, geeft Namaste NIET thuis en schieten ze in de verdediging en doen vervolgens helemaal niets voor je als klant.

3 dicembre 2016
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più