Helt perfekt, bilen er ud- og indvendig som ny. Vores bil har ikke været støvsuget i 2 år; en svinesti; blev som ny inden den skal ombyttes; flot arbejde og rigtig venlig og imødekommende betjening; T... Leggi di più

På alle måder anbefalelsesværdig. Har haft besøg af en grundig, og tillige utrolig sød og behagelig fyr, der bare leverede varen. Varme anbefalinger herfra, og synes man skal handle lokalt, når man ka... Leggi di più

Fantastisk flot arbejde ned til mindste detalje. Arbejdet blev udført af den flinkeste medarbejder, som kom præcis til aftalt tid. Bilen trængte virkelig til en grundig vask og var meget beskidt.... Leggi di più

Rigtig fin oplevelse. Jeg havde booket en tid ud på eftermiddagen, men pga hundehår bad de selv om at ombooke til en tidligere tid (så de kunne se ordentligt). Rasul, der kom ud, gjorde et virkeligt... Leggi di più

1. Servizio di restauro e pulizia auto
  2. Servizio di pulizie

Myautowash ApS udøver virksomhed med rengøring af motorkøretøjer samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Professional and detailed.

They were on time and very professional. Super impressed with the thoroughness and attention to details.
The car looked brand new, inside and out.
Highly recommend their services.

20 settembre 2023

Ærgerligt Trustpilot alene har 5…

Ærgerligt Trustpilot alene har 5 stjerner. Hvis der var 10 hvor 10 var formidabelt, vllle jeg give 12.
Fedt koncept. Utroligt sympatiske. Det er et koncept ud over det sædvanlige - og skal støttes hele vejen. De kom på min matrikel som aftalt - gjorde bilen ren - udenfor og i kabinen. Jeg kan godt forstå de gerne ville gå igennem rengøringen med mig ved modtagelsen. De var stolte. Jeg var glad. Myautowash er i særklasse.
De får definitivt min rengøring fremadrettet. Prøv dem: og du vil forstå. Hilsner en imponeret Michael Johansen. Tak

5 settembre 2023

God service, god pris og rigtig flot resultat.
Jeg har kun en anke som er at mine gummimåtter ikke var blevet tørret af efter vask så de måtte komme våde i bilen.

5 settembre 2023

Kan kun anbefales

Min bil trængte til at blive ordentligt rengjort og det blev den i høj grad. De knoklede i 2 timer indvendigt og resultatet var virkeligt imponerende. Det lykkedes at få alle sæder rengjort så de blev som nye. Alt andet blev også skinnende rent. Ikke sidste gang jeg bruger deres service

14 agosto 2023

Jeg har oplevet Eminent god service og…

Jeg har oplevet Eminent god service og meget flot og grundigt udført arbejde! Med ultra kort varsel fik myautowash presset mig ind i deres ellers fuldt bookede program- samme dag! Jeg havde akut behov for en meget grundig vask/ rens ud og indvendigt og det fiksede de til min store tilfredshed 👍
Jeg vil med garanti bruge dem igen - og sørge for at bestille tid med længere varsel. Tak fordi I hjalp mig, det er virkelig flot service og med stort engagement. Her er kunden i den grad i centrum!

3 agosto 2023

God oplevelse

God pris taget arbejdet i betragtning. En god oplevelse med flinke personale, der mødte op til tiden og som levede op til mine forventninger.

Bruger dem højst sandsynlig igen og kan varmt anbefale til venner og andre.

9 agosto 2023

Den bedste løsning til de travle…

Den bedste løsning til de travle forældre. Som forældre til små børn har man til tider giver alverdens snack til sine børn i bilen. Mine børn har fået lavet nogle ordentlige stride pletter på bilsæderne. Jeg selv skrubbet og gjort ved men pletterne vil ikke rigtig væk. Det er noget dette firma er ekstrem gode til blandt andet. I så fald er pletterne fuldstændig væk. Sæderne føles og ses helt nye og rene ! Jeg vil klart anbefale dem. Skynd jer forældre, det letter jeres hverdag! - også har de nogle overkommelige priser!

3 agosto 2023