Møbel- og Tæpperenseriet Recensioni 592

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god og professionel service. Fra første henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt! Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte t... Leggi di più

Kan kun give mine varmeste anbefalinger om Møbel- og Tæpperenseriet. Super kommunikation både ved bestilling og efter. Vores to ægte tæpper, der er 28 år havde aldrig været renset før og de trængte.... Leggi di più

Har fået både tæpper og sofaer vasken, renset og imprægneret til min fulde tilfredshed! Alt forløb upåklageligt, både fra vi indgik aftalen pr telefon til møblerne blev afhentet af en meget venlig... Leggi di più

Henter og afleverer tæpper til aftalt tid. Ringede og spurgte om tæppe skulle repareres. Tæpper fået mere fylde og friskere farver. Kan kun anbefale M.O.T.

1. Servizio di pulizia tappeti
  2. Pulitura a secco
  3. Servizio di pulizia di fodere e rivestimenti

Informazioni su Møbel- og Tæpperenseriet

Møbel- og Tæpperenseriet; Danmarks ældste specialrenseri
Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks største og ældste specialrenseri. Vi er eksperter i rigtig vask af tæpper, møbelrens, vask af udendørstekstiler mv.

Vores historie går helt tilbage til 1958, hvor vi startede med at tilbyde tæpperens. Siden har vi udvidet vores ekspertise og tilbyder både rens af tæpper, møbler, sengemiljø, telte m.fl.

Nordeuropas største renseanlæg
På vores vaskeri i Farum finder du bl.a. Nordeuropas største specialbyggede vaske- og renseanlæg. Renseanlægget er det eneste af sin slags, det er dansk produceret og taget 3 år at udvikle og producere.

Landsdækkende service
Vi har i over 25 år tilbudt landsdækkende service. Vi afhenter tæpper og møbler i næsten hele landet, og vasker og renser dem på vores vaskeri i Farum. Denne service koster kun 200,00 kr.

Vil du se hvornår vi er i dit område? Så kan du se vores kørselsoversigt eller kontakte os her

Med kvaliteten i højsædet
Hos MOT vægter vi kvalitet over alt andet, og går ikke på kompromis med denne. Vi tilbyder ikke bare overfladerens, men rigtig vask og rens af tæpper og møbler. Dette er med til ikke bare at sikre dig et flot tæppe eller møbel, men også et tæppe/møbel som er 100% rent.

Læs mere om os
Vil du vide mere om os og vores services? Så besøg vores side renseriet.dk.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god…

Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god og professionel service.
Fra første henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt!
Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte tæpper og fik "nye" tilbage. Farverne var tilbage i vores 40 år gamle kelimtæpper og de var repareret så det virkede naturligt. Vi er meget tilfredse!

17 febbraio 2026

Altid fin service

Altid fin service. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Har sendt flere kelimtæpper til vask hos Møbel- og tæpperenseriet. De kommer tilbage i lækker blød og renvasket stand.

13 gennaio 2026