Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft fornøjelsen af Lotte Stæhr og Kim Christensens (fra Hillerød butikken) store ekspertise, da vi for mere end to år siden skulle have nyt køkken. Ud over Lottes sikre smag og kyndige rådgivn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er mere end tilfredse med vores forløb hos Multiform Odense i forbindelse med vores nye køkken. Fra start til slut har processen været en fornøjelse, og vi har følt os både set, hørt og virkelig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft et helt igennem fantastisk forløb hos Multiform Aalborg. Fra start til slut har samarbejdet været præget af professionalisme, nærvær og høj faglighed. Vi fik virkelig stærke og krea... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk service. Vi har kun en meget positiv oplevelse med Multiform i Roskilde. Anndorte forstod os med det samme og havde masser af gode ideer uden samtidig at sprænge budgettet. Vi vil helt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Fabbricante di armadi
  3. Negozio di articoli da cucina
  4. Falegname

Scritti dall'azienda

Hos Multiform tilbyder vi dansk producerede snedkerkøkkener, bad-, garderobe-og inventar-løsninger. Hvert et design og unikt og tilpasset dig // Hvert hjem er unikt, og det samme bør dit køkken være. Hos os finder du ikke masseproducerede køkkener – vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dit hjem og dine præferencer nøjagtigt. Vores tilpassede køkkenskabe, skuffer og bordplader kommer i enhver størrelse, du ønsker. Om det er 72,8 cm i bredden for den perfekte symmetri, det kan vi realisere. Håndværk og Kvalitet i Hvert Snit // Vores dygtige møbelsnedkere bruger traditionelle teknikker til at skabe dit drømmekøkken. Vi vælger omhyggeligt hver eneste træplade og finer for at sikre højeste kvalitet. Vores metoder inkluderer dyvler, tapper, svalehalezinkninger samt not og feder – alt sammen for at sikre, at dit køkken ikke blot ser fantastisk ud, men også holder i mange år. Mød Vores Passionerede Eksperter // Når du arbejder med os, møder du dedikerede fagfolk. Vores team af uddannede møbeldesignere og indretningsarkitekter er klar til at inspirere og guide dig. Vi forpligter os til at skabe smukke, funktionelle rum, der harmonerer med dit hjem, dit liv og din smag. Oplev daglig glæde i et rum, hvor æstetik og funktionalitet mødes i perfekt balance.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Multiform Hillerød

Multiform Hillerød - Charlotte Brix - giver den bedste service i byen. Venlig, dygtig og nærværende gennem hele processen. Alt klappede, og vi kunne ikke ønske os mere.

21 maggio 2024

Kære Jens,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner. Det glæder os meget at høre, om din positiv oplevelse hos Multiform Hillerød.

Din ros til Charlotte Brix og hendes service betyder meget for os. De fem stjerner er videregivet til Charlotte og teamet i Hillerød.

Valutata 2 stelle su 5

Høje gebyrer og dårlig service. I en boligforening med over 35 boliger

I en boligforening med over 35 boliger, hvor alle har Multiform køkkener, er der meget få, der har noget positivt at sige om Multiform køkkener. Nogle steder er der lavet flere løsninger af meget ringe kvalitet. Efter cirka 5 års brug, var der behov for service af flere køkkener. Justering af skuffer/låger og udskiftning af defekte dele. Multiform København blev kontaktet og de ville gerne sende en montør til opgaven. 1. besøg måtte aflyses, da montøren var 3 timer forsinket uden at give varsel. Ved 2. besøg var montøren 2 timer forsinket. Montøren måtte komme i alt 3 gang, da Multiform ikke medbringer reservedel med udførsel af service. Til gengæld så tager Multiform 600,- plus moms pr. kørsel. Her er tale om en afstand på 4 km. og en køretid på 15 min. Altså betaler kunden 750,- pr. besøg til trods for relativ kort afstand. Multiform oplyser ingen steder i deres handelsbetingelser om udgifter til kørsel mm. ved bestilling af service. Adspurgt ønskede de heller ikke at oplyse, hvor man kan finde oplysninger om priser på kørsel og service.

Arbejdet blev udført i december. Regningen kom i maj måned, og skulle indledningsvis betaltes 3 dage efter den var sendt. Multiform afslog en hver form for diskussion omkring størrelsen på kørslens beløb, og mente ikke at montørens forsinkelse var tegn på dårlig service.

Total set en rigtig skuffende oplevelse. Specielt på den service Multiform levere.

12 maggio 2024

Kære Anders,

Tak for din tilbagemelding pr. telefon.

Vi beklager det ikke tilfredsstillende serviceforløb som du beskriver. Vi tager dine erfaringer alvorligt og vil gøre vores bedste for at sikre, at sådanne situationer ikke opstår fremover.

Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen
til at kontakte vores kundeservice direkte på info@multiform.dk.

Med venlig hilsen,
Allan Meyer - CEO – Multiform

Fuldent oplevelse i Multiform Aalborg

Vi har haft en fuldent oplevelse med Multiform, der virkelig forstår at levere professionel vejledning og ekspertise med æstetikken i fokus.

Multiform har imponeret os fra første møde. Deres indstilling til at forstå vores behov og ønsker har både gjort oplevelsen personlig og professionel. Det er tydeligt, at de ikke blot betragter det som endnu en opgave, men en unik mulighed for at skabe noget særligt for os som kunde. Vores kontakt, Helle, gik op i detaljerne, lyttede til vores ønsker, men formåede også at inspirere og udfordre gennem gennemførte visualiseringer.

Sparringen har været uvurdelig, og det endelige resultat overstiger vores forventninger. Vi beundrer vores køkken hver dag, og vores gæster komplimenterer det. Vi kan dermed på det varmeste anbefale Multiform til alle, der søger en professionel, personlig og inspirerende løsning til deres næste projekt!

22 marzo 2023

Kære Ann,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med Multiform i Aalborg.

Fra den første tegning til det endelige resultat er vores mål altid at skabe unikke løsninger, der passer perfekt til vores kunders hjem og livsstil. Det lyder til, at Helle og teamet hos Multiform Aalborg præcis har opnået dette for jer.

Vi sætter stor pris på, at I har delt jeres oplevelser og erfaringer med os. Tak for det.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Multiform Aalborg.

Med venlig hilsen,

Stilfuldt køkken og bad.

Tusind tak til Rikke fra Multiform i Odense for vi har nu det perfekte og smukkeste køkken og bad, som lige passer til os og vores hus. Vi elsker stilen, designet, kvaliteten og hver en lille detalje.
Alt i processen har været perfekt, den første tegning var helt perfekt og alt har bare fungeret uden bump på vejen. Det er da fantastisk.
Tak fra Marianne og Claus

15 febbraio 2024

Kære Marianne og Claus,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med Multiform i Odense.

Vi er utroligt glade for at høre, at I er tilfredse med jeres nye køkken og bad, og at hele processen – fra den første tegning til det færdige resultat – har levet op til jeres forventninger.

At skabe unikke løsninger, der passer perfekt til vores kunders hjem og livsstil, er altid vores mål. Det lyder til, at Multiform Odense har formået netop dette for jer.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaringer med os – det sætter vi stor pris på.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Multiform Odense.

Valutata 5 stelle su 5

En købsoplevelse udover det sædvanlige

Rikke fra Multiform Odense har stilsikkert ført os gennem indretningen af vores nye køkken, bad og garderobe. Innovative løsninger, produkter af høj kvalitet og hele projektet styret sikkert og professionelt af både Rikke og Lene.
Vi er glade🤩

11 maggio 2023

Kære Tina,

Stor tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om jeres oplevelser hos Multiform Odense.

Jeres tid og indsats for at dele dette med os værdsættes højt.

Vi har videregivet jeres ⭐⭐⭐⭐⭐ bedømmelse til Rikke & Lene i Odense.

Valutata 5 stelle su 5

Multiform: Ekspertise, Kvalitet, Fuldt tilfreds!

Vi er utroligt glade for den professionelle rådgivning, som Multiform leverede i forbindelse med købet af vores nye køkken.

Den omhyggelige vejledning i valg af materialer, farver og design sikrede, at vi har fået et køkken, der ikke bare er flot, men også er yderst funktionelt og tilpasset vores behov.

Der var nogle udfordringer med den ene af de leverede bordplader, men det blev løst til fuld tilfredshed. Efter kun 1 uge fik vi en ny, som var præcis, som den skulle være.

Den fremragende rådgivning og service, sammenholdt med den håndværksmæssige kvalitet af køkkenet, gør, at vi varmt kan anbefale Multiform til andre.

17 novembre 2023

Kære Line,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos os.

Multiform Hillerød

Tusinde Tak til Charlotte Brix Hillerød for at guide os igennem køkkenprocessen. Vi har fået det FLOTTESTE køkken, meget flottere/bedre end vi havde drømt om. Charlotte har taget os seriøst fra vores første møde. Hun er TOP professionel, og har virkelig styr på /tænker på ALT. Det er hvordan fronter skal se ud, indretning af skuffer/skabe, vitrineskab, lamper og bordplade. Charlotte var med ude og vælge bordplade hos Borderstone, det var en kæmpe hjælp. Charlotte hjælper med alt, så vores køkkenet er totalt gennemført.
Anders har også gjort et super flot arbejde med opsætning af køkken.
Tak for at skabe dette fantastiske køkken fra en SUPER GLAD kunde.
Vibeke Helsinge

6 novembre 2023

Kære Vibeke,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Hillerød.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er sendt videre til Multiform Hillerød

Multiform KOLDING Rikke Berg

Multiform, Kolding.
Det har været en dejlig oplevelse at købe nyt køkken hos Multiform i Kolding.
Lige fra allerførste møde har vi følt at vi var i trygge hænder.
Såvel hvilken type og farve, blev vi gejtet til på en måde der var rigtig inspirerende.
Skabenes udseende samt det lækre indhold og tilbehør.
Aftaler og leverings tidspunkt blev overholdt, og opsætningen er til UG.
Alt i alt en god oplevelse der blev leveret af Rikke Berg.
Vores bedste anbefalinger herfra.
Gitte og Jan Skovbjerg
Kolding.

1 agosto 2023

Kære Gitte & Jan,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Kolding.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er sendt videre til Multiform Kolding

Tak til Multiform Grønningen for veludført projekt

Endnu engang tak til Lotte Stæhr fra Multiform Grønningen for et super veludført projekt - til tiden og på budget – vi er meget tilfredse og glæder os til rigtig at tage herlighederne i brug.

Både du og Kim der har stået for monteringen har leveret og rådgivet præcis som vi kunne ønske os – dejligt, at Kim har koordineret el og vand – det har gjort alt meget nemmere.

Vi vil med stor glæde anbefale jer til andre der går med køkkenplaner.

28 agosto 2023

Kære Pernille & Kristian,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform København.

det sætter vi stor pris på.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er sendt videre til Multiform København.

Valutata 5 stelle su 5

Multiform designer Lene Halse Hornemann…

Multiform designer Lene Halse Hornemann (CPH) har kreeret et super flot køkken, 2 x bad og walk in til min nye lejlighed samt hjulpet med indretning af belysning og farver. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

1 marzo 2023

Kære Malene,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform København.

Tak fordi du tager jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaring med os,
det sætter vi stor pris på.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er sendt videre til Multiform København.

Valutata 5 stelle su 5

God service og unikke produkter

Vi er så glade for vores køkken, og vi kan ikke rose multiform nok, helt fra start havde vi en god mave fornemmelse, derfor kan jeg varmt anbefale Multiform.

8 novembre 2022

Kære Carina,

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos os.

Vi kan varmt anbefale Piet Rose, Multiform Lyngby

Vi kan varmt anbefale Piet Rose, Multiform Lyngby.
Vi har haft et meget professionelt forløb, og med Piets sans for design, æstetik og ikke mindst funktionalitet, har vi fået et nyt køkken i foråret 2022, der er blevet familiens nye ’leverum’ og som vi hver dag glædes mere og mere over.
Fam. Buchgreitz, Holte

31 ottobre 2022

Super service i Multiform Lyngby

Super service i Multiform Lyngby. Vi har fået lavet både køkken og bad gennem Multiform. Det er Piet, der har stået for processen, og det har været en super oplevelse. God rådgivning, opfølgning og interesse i selv den mindste detalje samt venlig og hurtig opfølgning. De varmeste anbefalinger herfra.

19 novembre 2022

Super oplevelse med Multiform i Lyngby

Vi har været ovenud tilfredse med vores samarbejde med Multiform Lyngby og vores kontakt Piet Rose. Vores samarbejde har bestået af både arkitektarbejde i forbindelse af med en mindre ombygning, valg og indretning af et nyt køkken, herunder materialevalg, belysning, vægfarver og hvidevarer. Gennem hele forløbet har Multiform fremstået kompetente, tjekkede, de har hurtigt fulgt op på alle tvivl og spørgsmål, vi har haft og hele forløbet har båret præg af en konstruktiv dialog. Vi har desuden fået en masse spændende inputs.
Vi vil uden forbehold gerne anbefale Multiform i Lyngby.
Bente & Thomas

1 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Professionel rådgivning af Piet....

Professionel rådgivning af Piet....
Total renovering af vores hus, hvor Piet hjalp med at få flotte designløsninger til to badeværelser, køkken og belysning. Resultatet er fuldstændig fantastisk! Levering og service var hele vejen igennem med høj kvalitet, professionel og til tiden!
Kan varmt anbefale Mulitiform Lyngby v/ Piet Rose.

8 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mega god proces med hele Lyngby teamet…

Mega god proces med hele Lyngby teamet og Piet Rose i særdeleshed. Vi endte i samarbejde med ham på en hel anden løsning end vi selv havde i tankerne fra start. Han var bare eminent til at se hvad der var den rigtige, æstetiske og designmæssige bedste løsning, flot og diskret og samtidig med fokus på økonomien. Det må jo bare indrømme at vi ikke kunne have gjort selv. Klar anbefaling herfra.

30 marzo 2022

Multiform Lyngby

Har kun de bedste anbefalinger til Piet Rose og Kasper Holger.
Fra start til slut et meget professionelt samarbejde og resultatet er vi meget begejstrede over.

21 marzo 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più