Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft fornøjelsen af Lotte Stæhr og Kim Christensens (fra Hillerød butikken) store ekspertise, da vi for mere end to år siden skulle have nyt køkken. Ud over Lottes sikre smag og kyndige rådgivn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er mere end tilfredse med vores forløb hos Multiform Odense i forbindelse med vores nye køkken. Fra start til slut har processen været en fornøjelse, og vi har følt os både set, hørt og virkelig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft et helt igennem fantastisk forløb hos Multiform Aalborg. Fra start til slut har samarbejdet været præget af professionalisme, nærvær og høj faglighed. Vi fik virkelig stærke og krea... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk service. Vi har kun en meget positiv oplevelse med Multiform i Roskilde. Anndorte forstod os med det samme og havde masser af gode ideer uden samtidig at sprænge budgettet. Vi vil helt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Fabbricante di armadi
  3. Negozio di articoli da cucina
  4. Falegname

Scritti dall'azienda

Hos Multiform tilbyder vi dansk producerede snedkerkøkkener, bad-, garderobe-og inventar-løsninger. Hvert et design og unikt og tilpasset dig // Hvert hjem er unikt, og det samme bør dit køkken være. Hos os finder du ikke masseproducerede køkkener – vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dit hjem og dine præferencer nøjagtigt. Vores tilpassede køkkenskabe, skuffer og bordplader kommer i enhver størrelse, du ønsker. Om det er 72,8 cm i bredden for den perfekte symmetri, det kan vi realisere. Håndværk og Kvalitet i Hvert Snit // Vores dygtige møbelsnedkere bruger traditionelle teknikker til at skabe dit drømmekøkken. Vi vælger omhyggeligt hver eneste træplade og finer for at sikre højeste kvalitet. Vores metoder inkluderer dyvler, tapper, svalehalezinkninger samt not og feder – alt sammen for at sikre, at dit køkken ikke blot ser fantastisk ud, men også holder i mange år. Mød Vores Passionerede Eksperter // Når du arbejder med os, møder du dedikerede fagfolk. Vores team af uddannede møbeldesignere og indretningsarkitekter er klar til at inspirere og guide dig. Vi forpligter os til at skabe smukke, funktionelle rum, der harmonerer med dit hjem, dit liv og din smag. Oplev daglig glæde i et rum, hvor æstetik og funktionalitet mødes i perfekt balance.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Multiform Aalborg - for evigt

Multiform Aalborg: Jannie er bare verdens bedste til at designe og forstå, hvad det er, man har brug for.

Jeg fortalte hvad jeg ønskede og fik et genialt køkken, hvor det var tydeligt, at Jannie forstod mine ønsker.

Hun var tilgængelig, selvom køkkenet blev monteret i sommerferien.

Kunne jeg give 10 stjerner, gjorde jeg det.

TAK for verdens lækreste køkken. Det bliver et livsvarigt forhold.

30 giugno 2024

Kære Aya,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Aalborg.

Valutata 1 stelle su 5

Multiform leverer hverken kvalitet eller service – hold dig langt væk!

Hvis du overvejer at købe et køkken hos Multiform, så tænk dig grundigt om – jeg ville aldrig gøre det igen!

Jeg købte et køkken fra dem i 2020 med en klar forventning om at høje priser ville afspejles i høj kvalitet og god service. Men efter blot 4 års helt almindelig brug er min granitbordplade, som alene kostede 70.000 kr., flækket halvvejs på tværs.

Da jeg henvendte mig til Multiform for at få hjælp, blev jeg mødt med afvisninger. De påpegede blot, at garantien var udløbet, og at de derfor ikke vil tage ansvar – heller ikke deres leverandør Borderstone som sågar havde taget ekstra betaling for en risk-free levering.

Jeg er selvsagt dybt skuffet over, at Multiform, der bryster sig af at være et luksusmærke og tager betaling derefter, ikke vil stå ved kvaliteten af deres produkter. At en granitbordplade i den prisklasse, som enhver ville forvente kunne holde en livstid, flækker efter kun 4 år ved almindelig brug.

Den manglende vilje fra Multiform til at hjælpe deres kunder, når tingene går galt, gør kun skuffelsen større. Jeg havde forventet langt mere fra Multiform.

5 settembre 2024

Kære Thomas,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Multiform ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har været i kontakt med den butik, der solgte dig granitbordpladen, og vi forstår at det kan være frustrerende, når et produkt ikke opfylder de forventninger, du havde.

Det ærgrer os naturligvis, at du finder det utilfredsstillende, at vi ikke kan imødekomme din reklamation fire år efter den dokumenterede, fejlfrie levering.

Som virksomhed stræber vi altid efter at leve op til de høje standarder, vores kunder forventer. Derfor er vi også medlem af Køkkengaranti/Køkken Ankenævnet, som sikrer, at både virksomheder og kunder får en uvildig og professionel behandling i tilfælde af en tvist. I dit tilfælde må vi dog fastholde, at reklamationen ligger uden for både garantiperioden og de rammer, vi som virksomhed kan tilbyde efter levering.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for assistance,
er du altid velkommen til at kontakte os direkte på
info@multiform.dk .

Allan Meyer
CEO, Multiform

Valutata 5 stelle su 5

Multiform Odense - stedet hvor udsøgt kvalitet og service går hånd i hånd

Da jeg skulle renovere mit hus, fik jeg kontakt til Rikke fra Multiform i Odense.
Hendes kreative løsningsforslag har bevirket, at alt nu står knivskarpt og lige præcis, som jeg kunne ønske mig det.
Jeg har valgt skabsløsninger fra Multiform i hele huset, hvilket jeg er rigtig, rigtig glad for.
Samarbejdet har været fantastisk - og altid i højt humør.
Snyd ikke jer selv for skabsløsninger i høj kvalitet!
D.B.H.
Jane

4 settembre 2024

Kære Jane,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Odense.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Rikke og Multiform Odense.

MULTIFORM AALBORG- UDENFOR KATEGORI

MULTIFORM AALBORG- UDENFOR KATEGORI
Som tømrermester gennem 26 år møder man mange forskellige køkkenfirmaer/køkkenfolk på sin vej,men har aldrig stødt på kompetence og skarphed som fra Janni( ejer multiform Aalborg ) udviser.
Vi er super tilfredse med det netop afsluttede projekt i vores hus.
Vh BO

3 settembre 2024

Kære Bo,

Tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os meget at høre, om dine oplevelser i mødet med Jannie og Multiform Aalborg.

De fem stjerner er videregivet til Jannie og Multiform Aalborg.

Multiform Odense - 5 stjerner ++

Vi har renoveret flere huse gennem tiden og haft forskellige køkkener.
Ved den seneste renovering, som lige er afsluttet, besluttede vi os for at besøge MultiForm Odense. Her mødte vi Rikke og Lene - et top professionelt team, som guidede os med kyndig hånd.
Rikke var vores primære kontakt og kom med virkelig mange gode og relevante inputs til et helt fantastisk køkken. Alt er blevet som ønsket og vi har sat stor pris på at blive venlig 'styret' når vi var ude af en forkert tangent :-)
I hele processen: fra design fasen, levering og Mads Schultz's opsætning samt tilretninger er alt blevet overholdt til punkt og prikke. Rikke har i hele processen haft et imponerende engagement i vores køkken og hendes svartid findes ikke lige.
Vi er lykkelige for at vi fulgte rådet fra flere venner om at gå til MultiForm Odense - bedre køkken og leverandør findes næppe.
TAK til Rikke, Lene og Mads.

30 agosto 2024

Kære Alice,

Tak for din detaljerede og positive anmeldelse, samt de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner til Multiform Odense.

At skabe unikke løsninger, der passer perfekt til vores kunders hjem og livsstil -
at sikre hele processen fra design til aflevering forløber så som aftalt, der er altid vores mål.

Vi sætter stor pris på din tid og indsats for at dele din positive erfaring

Din ros og er videregivet til Rikke og teamet hos Multiform Odense.

Sublim oplevelse i Multiform Lyngby

Vi har ad flere omgange været i tale med Peter og Lasse fra Multiform i Lyngby angående vores overvejelser om renovering. Hver gang har vi fået sublim service. Meget behagelig stemning og altid med omtanke for vores behov som kunder. Kæmpe anbefaling!

16 agosto 2024

Kære Rebekka,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Lyngby.

Valutata 5 stelle su 5

Vi gør det gerne én gang til!

Vi har de seneste 8 år været igennem to husrenoveringer, hvor vi har skiftet både køkken og bad ud.
Og begge gange har vi taget fat i Rikke Berg fra Multiform Odense.
Rikke har med sin æstetiske sans og sit unikke øje for detaljen hjulpet os med nogle super gode løsninger, der udnytter rummet på allerbedste vis. Og hun har set løsninger, vi aldrig selv var kommet frem til.
Og fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, ikke kun hos Rikke, men også hos hendes dygtige team og profesionelle samarbejdspartnere.
Og skulle det komme til en tredje renovering, ville vi ikke tøve et sekund med at tage fat i Rikke og Multiform Odense en gang til.
Så stor anbefaling herfra!

Claus og Anne-Sofie Broe

18 agosto 2024

Kære Anne-Sofie,

Stor tak for din detaljerede og positive anmeldelse samt de ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det er en fornøjelse at høre, om de løsninger Rikke, Multiform Odense har designet og leveret til jer gennem de seneste 8 år.

Vi sætter stor pris på din tid og indsats for at dele din positive erfaring

Din ros og er videregivet til Rikke og teamet hos Multiform Odense.

Stor hjælpsomhed

Oplevede meget fin og hjælpsom betjening i Lyngbyafdelingen i forbindelse med anskaffelse af reservedele men også tidligere ift dialog om nyt køkken.

17 agosto 2024

Kære Malene,

God vejledning fra Rikke Berg Multiform Kolding

Vi flyttede fra en lejlighed, hvor vi for 10 år siden installerede nyt Multiform køkken og badeværelse.
I den nye lejlighed skulle både badeværelse og køkken renoveres, og vi var ikke i tvivl om, at det igen skulle være Multiform. Tog kontakt til Multiform Kolding, hvor vi fik en professionel og faglig god rådgivning hele vejen igennem og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Også stor ros til Martin Norbeck, Unik Montering, som er den montør Multiform bruger. Han er behagelig at have gående og laver et arbejde der matcher Multiforms kvalitet.

Med venlig hilse
Tove og Ernst

1 giugno 2024

Kære Tone & Ernst

Mange tak for jeres fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os meget at høre, at jeres drømme blev realiseret hos Multiform Kolding.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Rikke og teamet hos Multiform Kolding.

Valutata 1 stelle su 5

Multiform Århus

Lad mig starte med at sige at slut resultatet er jeg sådan set ok tilfreds med, men forløbet har været under alt kritik! Nedenfor er en kort beskrivelse af forløbet.

Startede med at Multiform Århus forlanger alle penge up front! det blev forhandlet og en anden betalings form blev arrangeret, men allerede der skulle vi være hoppet af!
Køkkenet blev leveret i uge 42 og to tømre på akkord/fast pris ankommer for at få det sat op. Det går også fint indtil de ligesom ikke er betalt for flere timer! Generelt fornemmer man at der er krig mellem Multiform og de to tømrere.
Fronterne i eg er blevet kasseret så derfor ankommer det uden fronter. Næste hold fronter er blevet skadet i transport. 3 hold fronter kommer og bliver bedømt til at være ok af Multiform. Da de er monteret er der ret mange skævheder og tømrerne giver op. Efter en del diskussion kommer en montør fra Multiform og justere det så det er okay pænt, men stadig buer fronterne ca. 2-3 mm. Diskussionen er om det er inden for den tolerance man må forvente.

Bordpladen som bliver leveret uden at der er målt op passer selvfølgelig ikke. Vi føler nærmest vi bliver presset til at tage imod en plade der er 5 mm for kort. Det ender dog med at der bliver leveret en ny og Multiforms leverandør lader os beholde den første plade indtil nr. to er færdig og kan leveres. Dejligt der da er nogen i det her forløb der sætter kunderne foran! Truslen fra Multiform var at vi måtte vente 6 uger uden bordplade da de ville have den retur før den blev brugt.

Vi valgte at købe hårde hvidevare gennem Multiform. Så var ansvaret for tingene passer sammen på plads. Da der så er problemer bliver vi pludselig kastebolt mellem Multiform og leverandøren. Vi har ikke et kundeforhold til deres leverandør og derfor er det mig en gåde hvorfor Multiform, der jo meget gerne ville tage ansvar da de solgte produkterne, at vi skal til at bruge tid på dem også!

Vi har selv måtte betale for de sidste justeringer for at få fronter mm. vil at være på en niveau vi kan leve med.
Efter sidste rate af penge er betalt har det nærmest været umuligt at have en dialog med Multiform Århus.
Et godt råd fra mig ville være at holde en rigtig stor sum tilbage så i har far i den rigtige ende og betal først når i er sikker på at ALT spiller.

Er vi glade for mit nye køkken? Ja det er vi, men et projekt der skulle være klaret på et par uger er trukket ud til et ½ år og udviklet sig til et gør det selv projekt og ikke den gode oplevelse vi håbede. Kommer helt sikkert ikke i designcenter Århus/Multiform Århus og har heller ikke en følelse af at Multiform centralt bakker deres produkt op hele vejen.

25 aprile 2024

Kære Kenneth,

Vi beklager dybt, at du ikke har haft den købs- og serviceoplevelse, som vi hos Multiform dagligt bestræber os på at levere. Vi tager dine erfaringer meget alvorligt og vil gøre vores yderste for at sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.

Vi har været i kontakt med Multiform Aarhus / Design Center Aarhus og forstår, at sagen nu er afsluttet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for mere assistance, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på info@multiform.dk.

Med venlig hilsen,
Allan Meyer - CEO – Multiform

Kære Kasper,

Hos Multiform handler det ikke kun om at levere et køkken, men om at sikre, at hver detalje afspejler dine ønsker og behov. Vi sætter en ære i at forstå vores kunders ønsker til fulde og at gå det ekstra skridt for at levere en løsning, der er både smuk og funktionel. Det glæder os, at du har oplevet dette hos os.

Multiform Lyngby Peter

Vi har fået en rigtig god vejledning og betjening pr. telefon og senere i dag var jeg i Lyngby og fik samme fine behandling, da jeg hentede mine bestilte varer.
Jeg kan stærkt anbefale Multiform Lyngby.

Henrik Christiansen

9 agosto 2024

Kære Henrik,

Valutata 5 stelle su 5

Lene Halse fra Multiform Grønningen/CPH…

Lene Halse fra Multiform Grønningen/CPH har leveret et fantastisk køkken og badeværelse til os - og ikke blot selve køkken/bad, men en komplet løsning, der passer ind i vores nuværende hus, hvor der blev indtænkt yderligere detaljer og ændringer i vores tilstødende stue, så der nu er tale om en helhedsoplevelse lige fra vægfarver og pejs til møbler og billeder på væggene. Lene har været en super sparringspartner, der altid giver sig god tid til at finde det resultat som virker for os. Vi kan klart anbefale Lene og hendes produkter.

19 febbraio 2024

Kære Bo,

Tak for din / jeres flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre for om jeres oplevelse i forbindelse med køb af nyt køkken og bad.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Lene og Multiform København.

Multiform Aalborg, Jannie Kjær, Levering Af Inventar Til Vores Nye Sommerhus

Vi har opført et nyt sommerhus, hvor Jannie Kjær fra Multiform Aalborg har rådgivet os om alt inventar: køkken, badeværelser, bryggers, garderobeskabe, bordplader og hårde hvidevarer. Vi havde besøgt flere leverandører uden at finde en, vi følte os trygge ved i forhold til den investering, vi stod overfor. Vores arkitekt, N+P, anbefalede et besøg hos Jannie, og fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, havde vi en rigtig god fornemmelse.

Jannie er kreativ og har mange gode idéer. Hun giver konstruktiv sparring, også når hun har en anden opfattelse end os som kunder, hvilket vi ser som en stor styrke. Takket være hendes mangeårige erfaring har hun ofte haft ret, og vi er meget glade for, at vi fulgte hendes anbefalinger.

Inventaret blev leveret og monteret til tiden, og den eneste fejl blev hurtigt udbedret af Jannie. Under processen stod hun også for dialogen med vores tømrer angående mål, montering osv., hvilket var særligt værdifuldt for os, da vi er bosiddende i udlandet. Selv efter monteringen har Jannie været yderst hjælpsom med de få spørgsmål, vi har haft.

Vi er meget tilfredse med vores valg af inventar fra Multiform Aalborg og giver Jannie Kjær vores varmeste anbefalinger.

1 giugno 2024

Kære Helle,

Mange tak for jeres fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Aalborg.

Tak fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaring med os, det sætter vi stor pris på.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er sendt videre til Jannie og Multiform Aalborg

Professionel råd og vejledning ved Jannie Multiform Aalborg

Vi havde gået med tanker om nyt køkken et par år. Vi besøgte tre forskellige køkkenleverandører, i hver sin prisklasse, hvorfra vi modtog et forslag til vores kommende køkken. Allerede efter første møde var Jannie Multiform Aalborg langt foran på point, i forhold til vejledning, ideer samt ikke mindst alle de individuelle muligheder, som Multiform kan tilbyde.
Jannie Multiform Aalborg har ‘holdt os i hånden’ hele vejen, og været helt fantastisk til at vejlede om fordele/ulemper i forbindelse med de respektive materiale valg til vores nye køkken.
Desuden var Jannie den eneste, der vejledte os i vigtigheden i, at vi valgte et køkken, som passede til husets byggestil.
Vi modtog køkkenet til aftalt tid. Et enkelt modul var fejlproduceret på fabrikken og køkkenvasken blev ikke leveret i korrekt materiale. Begge fejl blev erkendt med det samme, og der blev iværksat en hurtig proces, hvor begge fejl blev udbedret.
Går du med køkkendrømme, kan vi kun give Jannie Multiform Aalborg og ikke mindst vores montør Michael den allerbedste anbefaling, til at hjælpe med at realiserer dem.
Vi har fået vores drømmekøkken og glæder os over det, hver eneste dag.

2 novembre 2023

Kære Jette,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre for om jeres oplevelse i forbindelse med køb af nyt køkken.

At skabe unikke løsninger, der passer perfekt til vores kunders hjem og livsstil, er altid vores mål. Det lyder til, at Jannie og Multiform Aalborg har formået netop dette for jer.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaringer med os – det sætter vi stor pris på.

Den bedste vejledning hos Multiform, Kolding

Multiform har leveret bryggersmøbler og badeværelsesmøbler til vores funkisbolig i Vejle. Udover at vi står tilbage med nogle meget, meget flotte møbler, der matcher boligens stil, er det hele processen omkring handlen, vi vil fremhæve - super god rådgivning ift. valg af møbler og andet inventar, der tog højde for vores behov og æstetiske interesser, løbende information om leveringstider og leveringsmetode, og godt samarbejde med montøren.
Og Rikke matchede prisen på inventaret med et andet tilbud, også selvom kvaliteten i vores øjne er meget højere.

Vi glæder os til, at vi forhåbentligt inden længe kan tage kontakt ift. garderobeløsninger :)

Kristina & Harry
Vejle

13 luglio 2024

Kære Kristian & Harry

Mange tak for jeres fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Rikke, Multiform Kolding.

De ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner er videregivet til Rikke og Multiform Kolding.

BEDST MULIGT??

Vi har "fået" - eller måske nærmere "købt" - nyt køkken. Og hvilket et af slagsen?? :-) Vi var forbi en del køkkenleverandører i Odense og endte hos Lene og Rikke hos Multiform. Da vi havde været der, så vi ingen grund til at besøge flere. Der var idérigdom, sympatiske mennesker og kvalitet hele vejen rundt. Vi fik hurtigt løst de issues, vi havde mht indretning af det nye køkken på en smuk, kreativ og indretningseffektiv måde. Derefter blev vi inviteret til besøg på fabrikken, da jeg er yderst kritisk fsva kvalitet - det var også en "rent bestået" med topkarakterer overalt. Bare sådan noget som deres udformning af fingertaplimningerne er i en liga for sig - sammen med finérarbejdet...sammen med...osv.
Og nu står det der så; tidsløst dansk design, der bare matcher vores 1917-villa optimalt.
Det blev en del dyrere, end jeg oprindelig havde forventet, men den har godt nok også fået gas med det dyreste af alt(!) :-) Og vi er lykkelige.
VARM anbefaling herfra!

3 luglio 2024

Kære Jens,

Mange tak for jeres fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

At skabe unikke løsninger, der passer perfekt til vores kunders hjem og livsstil, er altid vores mål. Det lyder til, at Multiform Odense med fulde har leveret dette til jer.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaringer med os - det sætter vi stor pris på.

Vi har videregivet jeres ⭐⭐⭐⭐⭐ bedømmelse til Rikke & Lene i Odense.

Valutata 5 stelle su 5

Drømmekøkkenet der blev til virkelighed

Stor respekt og kudos til dygtige Charlotte fra Multiform i Hillerød! Med hendes hjælp fik vi omsat vore køkkendrømme til virkelighed. Igennem hele processen fik vi eminent service, kyndig vejledning og både ærlig og kritisk input. De varmeste anbefalinger herfra. Andreas & Young-Hee

28 giugno 2024

Kære Andreas & Young-Hee,

Mange tak for jeres fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os meget at høre, at jeres køkkendrømme blev realiseret hos Multiform Hillerød. Service, vejledning og sparring, som I beskriver, er de grundpiller, der forløser ønsker og drømme.

De fem stjerner er videregivet til Charlotte og teamet i Hillerød.

Fantastisk rådgivning

Vi har lige bygget nyt hus. Jannie Kjær fra Multiform Aalborg stod for rådgivning, indretning og montering af køkken, bad, walk inn, skabe mm i flere rum, og vaskerum. Med Jannie´s stærke kompetencer og fantastiske kreativitet fik vi de helt optimale løsninger bådes i design og funktionalitet. Vi kan stærkt anbefale Jannie og Multiform Aalborg.
Michael Honoré

11 giugno 2024

Kære Michael

Mange tak for din fine anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Det glæder os at læse om din oplevelser hos Multiform Aalborg.

Tak fordi du / I tager jer tid til at dele jeres oplevelse og erfaring med os, det sætter vi stor pris på.

Altid perfekt design - Charlotte - Multiform Hillerød

Charlotte Brix fra Multiform Hillerød har lavet 6 forskellige perfekte køkkener for os over 20 år. Alle glimrer med fantastisk indretning og udtryk. Det nyeste i Italien er netop opsat og er også helt fantastisk smukt, lokalt tilpasset og funktionelt. Charlotte har taget ansvar hele vejen incl. de mange udfordringer med at lave et dansk køkken i Italien. Italierne er også imponerede.

15 maggio 2024

Kære Charlotte,

Stor tak for din detaljerede og positive anmeldelse samt de ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det er en fornøjelse at høre, at Charlotte Brix, Multiform Hillerød har designet og leveret seks fantastiske køkkener til jer gennem de sidste 20 år.

Vi sætter stor pris på din tid og indsats for at dele din positive erfaring, og vi er stolte over, at det nyeste køkken i Italien også har levet op til jeres forventninger.

Din ros er videregivet til Charlotte og teamet i Hillerød.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più