meerdere malen besteld, een keer was de verzending redelijk snel, de laatste keer heeft het even geduurd, ik gaf aan dat als hun het die weekniet lukt ik de bestelling wil annuleren want had de jurk n... Leggi di più
Ik heb een bestelling geplaatst via hun Instagram account, mukistore.eu, maar mijn bestelling is nooit geleverd. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar het bedrijf is op geen... Leggi di più
via klarna betaald, het bedrijf is abnormaal laks om de retour te melden. wat een belachelijk ali express gare webshop is dit zeg, met 0 professionaliteit. Continue werd mijn mailtjes ook genegeerd te... Leggi di più
Ik heb een mailtje gestuurd om te weten wanneer mijn bestelling toekwam en kreeg onmiddellijk antwoord,wat ik super vond. Ik bestelde de amy groene Jabador(tuniek:broek met bovenstuk Arabische stijl)... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb 11 november jl een bestelling…
Ik heb 11 november jl een bestelling geplaats en alleen bericht ontvangen dat deze ontvangen is zonder verdere indicatie wanneer ik deze kan verwachten. Ik kan dus nog geen review schrijven omdat ik mijn bestelling nog niet binnen heb maar toen ik de review ging lezen schrok ik vreselijk! Ben nog nooit teleurgesteld bij andere bedrijven maar dit allemaal lezend, begin ik te vrezen dat dit mijn 1ste keer gaat worden. Ik hoop van harte dat MUKI mij het tegendeel laat zien en mij een bericht stuurt omtrent de bezorgdatum en deze ook nakomt.
Ik begrijp niet waarom zoveel mensen met klachten zich niet melden bij bijvoorbeeld het tv programma Wordt u al geholpen met Mr Visser. Dat zal ik zéker gaan doen als het mij zou overkomen......
Zeer tevreden
Ik heb hier al vaker besteld, en nooit problemen mee gehad. Wordt altijd snel geleverd en doet altijd aan mijn verwachtingen. Leuke kleding voor een klein prijsje
Tevreden klant
Een tijdje geleden een aantal dingen besteld en ik ben zeer tevreden
Deze week weer een leuke bestelling geplaatst ben heel benieuwd …
Altijd leuke kleding ik ben fan ❤️
Na het ontvangen van een zeer slechte…
Na het ontvangen van een zeer slechte kwaliteit joggingpakken die ik letterlijk na 1 keer te hebben gedragen zonder nog te wassen compleet was gepilt, Een telefoontje ontvangen over mijn slechte review. Hierin beloofde de verkoopster een kortingscode waarvan 50% van mijn eerst volgende aankoop af ging maar deze code werkt niet! En ik zou €20,- euro terug krijgen, dit is NOOIT gebeurd! Er wordt niet gereageerd op mijn berichten en mailtjes.
Het zijn dieven.
Mensen koop hier noooooit je kleding!!
Mensen koop hier noooooit je kleding!!! Ten eerste wat je besteld wijkt 9 vd 10 keer af van de foto qua kwaliteit en pasvorm, waardoor je dus je items retourneert maar dan begint de ellende!
Het duurt een dikke maand voordat je retour is verwerkt (Klarna) en wanneer dit eindelijk het geval is klopt er niets van. Ze proberen gewoon door het uitstel en tijd rekken van je retour geld erbij te smokkelen met de hoop dat je argeloos betaald via Klarna. Wanneer je voor de zoveelste x hun administratie aan t doen bent en de correctie is doorgevoerd, gooien ze er toch nog ruim 9 euro retour kosten EN Klarna kosten bovenop!! Reclameer je hierover met de argumenten dat het juridisch niet klopt omdat dit nergens op hun site staat aangegeven noch dat je als klant hierover wordt geïnformeerd en hun als webshop een meldingsplicht hebben, krijg je een grote mond en klant onvriendelijke mail terug met als dreigement dat je nooit meer bij hun hoeft te kopen/bestellen.
Ik ben hier zeker nog niet klaar mee en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat andere klanten beter hun spulletjes ergens anders kunnen kopen, want zij beduvelen jou en je portemonnee!!!
Geen geld terug
Eerst al geen mail gekregen over een bevestiging of iets. Vervolgens retourneer ik het heb ik na 2 weken nog geen geld terug. Dus ik mail. Word er gezegd dat er een notitie van word gemaakt en t binnen 2 weken erop staat nou ben 2 weken verder en heb nog niks ontvangen. Telefoon word niet opgenomen. En de mail word ook slecht bij gehouden.. ik wil graag me geld terug.
Een aantal keren besteld
Een aantal keren besteld, maar de kwaliteit is erg slecht. Broeken zijn goed (behalve trainingsbroeken). Trainingspakken zijn na 1 keer wassen pillig. 1 keer een broek ontvangen met gescheurde naad, hierover gemaild en geen gehoor gekregen.

Risposta di Mukistore
Ik wil jullie nog bedanken dat ik toch…
Ik wil jullie nog bedanken dat ik toch nog een pakketje heb gekregen .En het past prima dus kan ik de volgende keer als ik iets leuks zie weer bij jullie bestellen omdat jullie mn vertrouwen weer hebben overwonnen
Hele leuke site om te shoppen niet duur…
Hele leuke site om te shoppen niet duur en leuke kleding.
Alles netjes bezorgd en goed ingepakt.
Ik ga zeker nog is bestellen.
Makkelijke site snelle levering
Nu meerdere keren besteld & erg…
Nu meerdere keren besteld & erg tevreden na bezorging! Wel jammer dat maat xl42/xxl44 niet zoveel beschikbaar is als andere maten. Dus moet net geluk hebben en er snel bijzijn zodra ik m'n maat tegen kom.
Heerlijke zittende broeken voor weinig…
Heerlijke zittende broeken voor weinig geld!! passen echt heel goed. Zeker geen maat groter kopen want vallen redelijk ruim, bij mij in ieder geval. Aanrader!!
Ik ben tevreden met mijn bestelling
Ik ben tevreden met mijn bestelling. Het was mooi op tijd.
Broeken zitten heerlijk....👌🤩
Mooie kleding
Mooie kleding, snelle levering, maten zijn goed, kwaliteit is goed en super goedkoop!
Top site!
Heb al een aantal broeken besteld en keurig en snel geleverd. Broeken zijn werkelijk fantastisch!
Broek is mooi en zit goed
Kleding terug gestuurd..
Kleding terug gestuurd... na 1 maand toch nog een rekening gekregen van klarna ... via mail contact zouden ze het gaan oplossen ..

Risposta di Mukistore