Mukistore Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

meerdere malen besteld, een keer was de verzending redelijk snel, de laatste keer heeft het even geduurd, ik gaf aan dat als hun het die weekniet lukt ik de bestelling wil annuleren want had de jurk n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een bestelling geplaatst via hun Instagram account, mukistore.eu, maar mijn bestelling is nooit geleverd. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar het bedrijf is op geen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

via klarna betaald, het bedrijf is abnormaal laks om de retour te melden. wat een belachelijk ali express gare webshop is dit zeg, met 0 professionaliteit. Continue werd mijn mailtjes ook genegeerd te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een mailtje gestuurd om te weten wanneer mijn bestelling toekwam en kreeg onmiddellijk antwoord,wat ik super vond. Ik bestelde de amy groene Jabador(tuniek:broek met bovenstuk Arabische stijl)... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

772 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet bestellen!

Werd aangegeven dat mijn bestelling er binnen 2 dagen zou zijn we zijn anderhalf week veder en nog steeds niks binnen, heb geprobeerd contact op te nemen via verschillende platformen op social media alleen wordt op ongelezen gelaten mevrouw kan video’s blijven posten voor reclame maar kan haar klanten niet te vreden houden, slechte ervaring ooit terwijl je zou denken dat als iemand via social media dagelijks actief is dat die gene ook contact maakt zodra er een probleem is maar nee, er word niet gereageerd en mevrouw blijft maar posten op haar sociaals…

2 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Leuke site met vriendelijke prijzen

Ik werd benaderd door Mukistore via e-mail dat ze een nieuw bestelsysteem hebben en daardoor alles veel beter zou verlopen. Aangezien ik ook nog eens aangenaam verrast werd met een kortingscode heb ik gelijk de proef op de som genomen. Ik ben dik tevreden, levering was snel. Ik bestelde ook nog een andere maat jeans maar deze was te klein. Een retour is simpel aan te maken en ik kreeg snel mijn geld terug!

5 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mijn bestelling ging goed!

Na mijn bestelling was ik wat huiverig toen ik enkele reacties las.
Ik kreeg mijn order na 2 dagen al geleverd dus dat was top zo snel.
De kwaliteit van de broeken was ook goed verder. Ik heb de order retour gezonden omdat het niet helemaal mijn ding was. Niks op de kwaliteit aan te merken iig.
De retour weer aangemeld, retourkosten betaald ( logisch) en deze is ook netjes verwerkt weer. 👍
Ook op mijn mail kreeg ik dezelfde dag nog een antwoord. Dus vanuit mijn ervaring alles top geregeld gelukkig.

25 febbraio 2026

Niet bestellen hier

Super slechte kwaliteit en ze rekenen je €10 aan om te retourneren vanuit België. Je bent dus gewoon automatisch geld kwijt als je hier besteld, ook wanneer de kleding niet staat.

23 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Voorheen bestelde ik hier wel eens

Voorheen bestelde ik hier wel eens, en nooit problemen gehad. Nu wacht ik al 2 weken op mijn pakketje. De eerste wachtte ik 1 week op, vervolgens een mail gestuurd en kreeg ik als reactie “ dat volgens de website fout het product niet meer op voorraad was” en nu wacht ik alweer bijna een week en kreeg ik als antwoord dat het pakketje eigenlijk gisteren op de post zou gaan. VRESELIJK bedrijf, ik bestel hier NOOIT meer.

30 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Op de site staat dat het artikel wat ik…

Op de site staat dat het artikel wat ik wilde te bestellen was. Eerst vragen of ik een ander artikel wil, ik doorgegeven welke. Maar niks hoor. Krijg ik gistermiddag bericht verzonden. 2 uur erna krijg ik bericht dat 1 artikel vd 2 niet voorradig was. Geld terug, maar 2 euro minder. Dit is 2de x dat ik bestel. 1ste x was alles goed en nu dit. Slechte service deze keer en niet volgende dag geleverd.

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zoveelste dropship bedrijf dat hun spul…

Zoveelste dropship bedrijf dat hun spul uit China besteld en het voor het 10-voudige doorverkoopt. Dat is ook waarom iedereen weken op hun pakjes moeten wachten. En je dan zo misleiden op hun website met zogenaamd 1-2 dagen levertijd. Echt, dit zou verboden moeten worden.

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wacht nog steeds op me pakket ye…

Wacht nog steeds op me pakket ze blijven valse hoop geven dat het wordt afgeleverd!!!
Elke x een nieuwe smoes en nog steeds geen pakket !!!
Elke x neem ik vrij van werk en alsnog wordt ie niet afgeleverd!!
Absurddd

1 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jammer genoeg van te voren niet de…

Jammer genoeg van te voren niet de reviews gelezen wacht nu al zeker 3 weken op mijn pakketje en krijg te horen : Wegens extreme drukte lopen we momenteel achter met het verzenden van alle pakketjes.
We verwachten binnen een paar dagen alle bestellingen te verzenden.

Erg jammer bestel hier niet meer ..

2 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Trage service waar je ‘U’ tegen zegt

Hier ga ik dus echt nooit meer bestellen. Drie weken wachten op een pakket omdat het ‘te druk’ zou zijn… kom op zeg. Zelfs bij de Zara ligt je bestelling sneller op de mat. Tegen de tijd dat dit pakket binnenkomt, is het seizoen waarschijnlijk alweer voorbij.

27 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Laatste keer dat ik hier bestel!

Communicatie is niet goed.
Je wacht veels te lang op je artikelen. En telkens komen ze met dezelfde antwoorden als je hun mailt. Heel vervelend als je 2 bijna 3 weken lang moet wachten.
Hier ga ik dus nooit meer bestellen!!

4 novembre 2025

Prima ervaring

Ik heb hier een lange coat gekocht, vandaag de bestelling ontvangen en de kwaliteit was goed en de jas was erg mooi. Ondanks de reviews die ik had gelezen, ging toch alles goed. Erg snelle reactie op mijn e-mail en bestelling na 1 dag verzonden.

21 novembre 2025

Niet eerlijk over levertijd

Bestelling zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Dit staat op de website, dit wordt naar je gemaild, dit wordt in de lives gezegd. Het is inmiddels bijna een week verder en ik heb nog steeds geen bestelling binnen. Er is niks gecommuniceerd over een vertraging en de track & trace is ook niet binnen. Ik heb gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren, laten we hopen dat ik hier wel tijdig een reactie op krijg.

18 novembre 2025

Super slechte service

Super slechte service. Goedkope rotzooi uit china en ook nog is slechte levering. Dit bedrijf kan alleen valse beloftes maken. Alles is gewoon rotzooi en dat tegen een premium bedrijf. Ze huren gewoon dames in om te doen alsof het luxe is maar is allemaal goedkope rotzooi die je ook op de markt kan vinden voor 50% goedkoper. Grootste fout ooit geweest.... en ze doen ook nog moeilijk met de retouren terwijl ik letterlijk een gebruikt product heb gerkegen....

9 giugno 2025

Slechte service

Ik heb een retour op eigenkosten verstuurd en de verwerking duurde 3 weken.. het excuus is dat er zieken zijn !! Eenmaal verwerkt is het verkeerd gegaan moest veelste veel betalen eindelijk weer geholpen moet ik verzendkosten en betaaal kosten betalen ??? Belachelijkkkk Supper slecht kwaliteit shein heeft beterr producten.

6 marzo 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più