Goede service, snel verzonden en werd onze picknick tafel ook in elkaar gezet bij ons thuis. Prachtig exemplaar en super blij mee. Stevige kwaliteit. Bedankt 🌸
Wat een bagger bedrijf. Spullen komen beschadigd EN incompleet aan. Vervolgens worden er nogmaals beschadigde (gespleten) delen opgestuurd. Ga je weer in conclaaf, krijg je de eigenaar(?) die... Leggi di più
Al duurde de levering wat langer dan verwacht, de Avalon tuinset bevalt ons uitstekend! Heerlijk, nu het zulk mooi weer is. Je komt thuis uit je werk en hebt de perfecte gelegenheid om buiten te eten... Leggi di più
Picknicktafel besteld en laten leveren. Na montage bleken er veel scherpe/niet geschaafde plekken te zitten waaraan je jezelf verwond. Contact opgenomen, kan alleen via mail, en een antwoord gek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rockwood® products, marktleider in zware houten picknicktafels van hoge kwaliteit, vindt dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd dienen te worden. Wij laten onze picknicktafels volgens de standaarden van FSC certificering produceren. Wij zullen blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten. Rockwood® is met name gerenommeerd om zijn prachtig afgewerkte, robuuste douglas en grenen picknicktafels in vrijwel alle mogelijke lengtematen.
Wageningselaan 10, 3903 LA, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318 302643
- info@rockwoodpicknicktafels.nl
- www.mrwoodproducts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
steigerhouten hoogslaper…
Wij hebben een steigerhouten hoogslaper besteld
deze werd na 1 week geleverd bij ons thuis
Wij zijn zeer tevreden over het bed , wat een degelijke constructie, mooie opbouw en duidelijke bouw uitleg.
Mijn complimenten voor Rockwood !
Echt zo snelle bezorging hebben we nog…
Echt zo snelle bezorging hebben we nog nooit gehad. s'middags om 16 :00 bestelling geplaatst de volgende dag! om 11:00 bezorgd aan huis dus nog even tijd gehad om een bakkie koffie met de bezorgers te doen.
mooi product en fijne bezorgers
wij hebben 2 weken geleden een prachtig kinderbed binnengekregen !! Zoon is zeer blij hiermee!
Bezorgers waren heel aardig ,man en vrouw chapeau (JPB) !! Ondank zo een lange dag.
Een klein minpuntje het schilderwerk was aan de achterkant ietwat slordig en je zou verwachten dat alles is geschilderd maar de achterkant van de lades helaas niet. Dat ziet er vreemd uit gelukkig staat hij tegen een muur.
Mooi bed en goede service!
Vandaag einde van de dag is het bed van onze jongste zoon geleverd. Super mooi bed en goede service! JBP hebben het netjes geleverd en ook nog even geholpen met de uitleg voor de montage van het bed.
Gewoon tevreden dus!!
Bedankt!
Gr Balázs Houthuyse
Rotterdam
ik ben al blij dat er meerdere…
ik ben al blij dat er meerdere positieve ervaringen te lezen zijn .. want de mijne is slecht .. ttz : géén goede communicatie . .besteld op 04/06/2018.. en nog steeds géén picknickbank! géén communicatie ,foute communicatie.. triest! zeer triest! maandag bel ik : bank niet aanwezig .. kan nog niet geleverd worden.. uur later krijg ik melding per mail dat men donderdag zou leveren.. woe bevestigingsmail dat men do zou leveren tussen 09.30u en 11u... daar men er nu (11.30u) nog steeds niet is.. belde ik.. bleek foute mail.... zowel die van ma, als di als woe!!!het gaat van kwaad naar erger dus .. helaas ! hopen DAT het goedkomt..
Ik ben zeer tevreden met onze tuinset…
Ik ben zeer tevreden met onze tuinset Avalon. Had bank en tafel besteld
Ga nu voor de twee tuinstoelen zodat ik mijn set compleet heb.
Mooie picknicktafel
Voor een goede betaalbare prijs een supermooie picknicktafel besteld. Deze was binnen een week geleverd en zeer makkelijk zelf te monteren.
Wij zijn er blij mee en zullen de tafel veelvuldig gaan gebruiken met het gezin en vrienden.
Vandaag het peuterbedje Tim
Vandaag het peuterbedje Tim - grijs in elkaar gezet en hij is net zo mooi strak afgewerkt als op de foto's op de website. Monteren was goed te doen. Absolute aanrader!
genieten van de zomer
Onze ervaring is louter positief, snel geleverd, vriendelijk personeel die de tafel brachten. Tafel precies zoals we verwacht hadden. Klapbankjes hebben we vast gezet ivm kleine kinderen. Gisteren gelijk met vrienden kunnen BBQen!
Aardige mensen en op tijd
Aardige mensen en op tijd! Zou zo weer bestellen bij jullie!
Prima picknick tafel gekocht
Prima picknick tafel gekocht. Precies wat je ervan verwacht.
Kinderbed Tim - fam. van Houten, Hengelo
We hebben het kinderbed Tim gekocht. Vandaag is het bezorgd en hebben we het in elkaar gezet. Om te beginnen een vriendelijke bezorger die ons graag hielp om de pakketten op de juiste plaats te zetten. Het bed zit erg goed in elkaar, degelijk materiaal en erg stevig. Het monteren was ook niet moeilijk. We hebben er het volste vertrouwen in dat dit bed heel lang mee zal gaan!
Aanwinst: Houten tuinstoelen.
Heel blij zijn we met onze twee robuuste houten tuinstoelen. Gemakkelijk besteld, zorgvuldige terugkoppeling van de bestelling en de betaling, vriendelijke behulpzaamheid bij het ophalen, echt (!!) heel makkelijk en snel in elkaar te zetten en nu lekker genieten in de tuin. Een aanrader.
Een geweldige stevige picknick tafel…
Een geweldige stevige picknick tafel waar we vele jaren plezier aan zullen beleven
picknicktafel
De aankoop van dit product geeft mij elke dag een vakantie gevoel.
Erg blij met strakke en stoere big foot tafel
Super strakke en stoere big foot picknick tafel gekocht. We zijn er erg blij mee. De kwaliteit is super en erg prettig dat er al onderdelen zijn voorgemonteerd. We hadden het wel fijn gevonden als gaatjes waren voorgeboord om het tafelblad en de zitjes te monteren.
Mooie tafel, fijne service.
We zijn erg blij met de mooie picknicktafel die we hier hebben besteld. De kwaliteit is top en we hebben er al veel plezier aan. De service was ook helemaal top.
Mooie tafel
Hij staat! Onze picknicktafel van 3 meter snel binnen 4 dagen geleverd. Top! Aardige bezorgers dus hebben gezellig nog ff een bak koffie gedronken.
Hele aardig man die ondanks de warmte…
Hele aardig man die ondanks de warmte vriendelijk en behulpzaam was. Was ook bereid het achter te laten in de tuin als we er niet waren. Bedankt voor de goede service.
Groetjes van 3151rw14
Familie Smeele