Goede service, snel verzonden en werd onze picknick tafel ook in elkaar gezet bij ons thuis. Prachtig exemplaar en super blij mee. Stevige kwaliteit. Bedankt 🌸
Wat een bagger bedrijf. Spullen komen beschadigd EN incompleet aan. Vervolgens worden er nogmaals beschadigde (gespleten) delen opgestuurd. Ga je weer in conclaaf, krijg je de eigenaar(?) die... Leggi di più
Al duurde de levering wat langer dan verwacht, de Avalon tuinset bevalt ons uitstekend! Heerlijk, nu het zulk mooi weer is. Je komt thuis uit je werk en hebt de perfecte gelegenheid om buiten te eten... Leggi di più
Picknicktafel besteld en laten leveren. Na montage bleken er veel scherpe/niet geschaafde plekken te zitten waaraan je jezelf verwond. Contact opgenomen, kan alleen via mail, en een antwoord gek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rockwood® products, marktleider in zware houten picknicktafels van hoge kwaliteit, vindt dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd dienen te worden. Wij laten onze picknicktafels volgens de standaarden van FSC certificering produceren. Wij zullen blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten. Rockwood® is met name gerenommeerd om zijn prachtig afgewerkte, robuuste douglas en grenen picknicktafels in vrijwel alle mogelijke lengtematen.
Wageningselaan 10, 3903 LA, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318 302643
- info@rockwoodpicknicktafels.nl
- www.mrwoodproducts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Super!!!
Super!!!! We hebben nu een tuinbank, picknicktafel 3meter, kussens.. kan deze site alleen maar aanraden! Zeer snelle en goede service én de producten van zeer goede kwaliteit!
Heel enthousiast!
Nu voor de 2e keer een bed besteld voor onze kinderen. Eerder al de tienerbed combi voor ons zoontje en nu kinderbed Amalia met slaaplade voor onze dochter. En daarnaast nog 2 matrassen voor de slaaplades. We zijn echt heel enthousiast over de prijs, de kwaliteit en over de tijd die het kost om de bedden te monteren. Gewoon niks op aan te merken!
super blij met deze mooie Bigfoot picknicktafel
Lang gezocht naar een picknicktafel die en niet te duur, stevig is, en ook nog eens een mooi ontwerp heeft! Uiteindelijk online bij Rockwood gevonden. Allemaal prima geregeld en keurig op tijd afgeleverd. Nu hopen op mooie dagen om met familie en vrienden heerlijk te genieten in de tuin. Aangezien we over meer mooie plekken in de tuin beschikken ga ik hard sparen voor nog een exemplaar!
Vriendelijk geholpen en goede prijs/kwaliteit
We werden bij de aanschaf van een picknicktafel in de winkel in Veenendaal erg vriendelijk geholpen. Het in elkaar zetten was redelijk snel voor elkaar en de prijs/kwaliteitsverhouding is bijzonder goed. We zijn erg blij met onze nieuwe tafel!
Top!!!
Goed geholpen en onze wensen werden serieus genomen en we kregen hierover snel een reactie. Onze zoon is echt súperblij met zijn stoere bed. Hij slaapt er als een prinsje in!!!
Niet zo tevreden
Wij hebben bij Mrwoodproducts een Douglas picknick tafel gekocht. Sowieso waren we ontevreden over de hoge verzendkosten waarbij je vervolgens maar thuis moet zijn als zij langskomen. Of je nu moet werken of liever een andere dag hebt: pech, ze komen op een door hen gekozen dag. Bij aankomst 2 weken na aankoop zagen we een groot kleurverschil in de planken van het tafelblad en ook grote strepen (zwart) erop van planken die erop gelegen hebben. Deze zijn nog niet verdwenen en pontificaal in beeld op beide kanten van het tafelblad. Ook leken er wat grote krassen op het tafelblad te zitten.
Contact opgenomen met de klantenservice, foto’s gestuurd en verhaal uitgelegd. De chauffeur, een vriendelijke man die geen verstand van het hout heeft overigens, heeft een aantekening gemaakt, want hij vond het ook opvallend. Twee dagen op respons gewacht en dus gewacht met de tafel in elkaar zetten, want wie weet wilden we hem terug sturen. Uiteindelijk een bits mailtje van Christa dat 'ze hier niks mee doen'. Ook de beschadigingen waren volgens haar geen beschadigingen. Mochten we tafel weer willen terugsturen, dan kostte dat nog eens €30,- dus dat deden we maar niet. Inmiddels waren we ruim drie weken verder na de aankoop van de tafel en ondanks het bericht levering binnen 1-5 werkdagen, was dit ruim 2 weken verder. Al met al was ons plezier in de tafel redelijk vergaan. We hebben nog gemaild dat we dan maar hoopten dat de vlekken/strepen eruit gaan en dat we het toch erg jammer vinden niet serieus genomen te worden. Ten slotte is het geen tafel van €60,- en daarbij: vriendelijkheid kost niks! Maar hierop werd niet eens meer gereageerd. Dus, onze conclusie: wij kopen hier nooit meer iets en hebben dus een enorme tafel van 4m staan met grote strepen op het tafelblad, alsof er natte planken te lang op gelegen hebben. 400€ lichter en een zeer ontevreden gevoel overgehouden aan met name de ervaring met de klantvriendelijkheid en meedenken, of eigenlijk het gebrek hieraan.
We kopen hier zeker nog een bed
We hebben in 2016 het kinderbed Amalia Pink gekocht, met zo'n handig bedhekje om te voorkomen dat onze dochter uit bed zou vallen. Het is een stevig bed. Er wordt flink op gesprongen en geklommen door onze twee van 5 en 3, maar het bed kan alles aan. Ze is er nog steeds heel blij mee en wij ook.
Daarom hebben we kort geleden nog een bed bij kinderbed.biz in Veenendaal gehaald, ditmaal voor onze zoon. De Robin Dark Grey. Eenvoudig te monteren, het stond binnen 5 minuten in elkaar. De laden kosten iets meer tijd, maar dan heb je ook wat.
We hebben in dezelfde showroom meteen ook het bed hekje, matras, dekbed en een dekbedovertrek gekocht. Handig, maar ook goede kwaliteit!
De bedden zijn stevig, van echt hout en ook nog eens heel mooi. Over 3 jaar komen we zeker terug om een bed te kopen voor onze jongste.
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel. Locatie is goed bereikbaar. Mooi assortiment met goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Kinderbed
Prima op tijd bezorgd, helaas niet naar 1e verdieping gebracht. Goed bed.
Tuintafel en banken besteld
Tuintafel en banken besteld, was in stock en levertijd zou tussen de 1 tot 5 dagen zijn. Buiten een standaardmailtje dat hun leveringsdienst contact zou opnemen 2 dagen voor de levering, hebben we nog steeds niets gehoord. Ook hun contactformulier geeft een foutmelding. Een rechtstreekse mail naar hen, met belofte van antwoord binnen de 24 uur, wordt niet beantwoord. Intussen wachten we dus al 9 dagen op enig nieuws, de eerst mogelijke levering (want 2 dagen vooraf word je verwittigd) zal dus ten vroegste na 12 dagen zijn (als we morgen überhaupt iets zouden horen.) Direct leverbaar? Nee, maar wel direct te betalen!
Review bestelling kinderbed
In de winkel goed advies gehad over de producten. Gekozen voor een super leuk kinderbed met een koudschuimmatras en linnenpakket. In de winkel het bedrag voldaan per pin. De levertijd bedroeg 3 tot 5 werkdagen. De producten waren op voorraad. Echter na 8 dagen nog geen bed. Telefonisch contact gehad. Er zou nog niet betaald zijn. Het zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden. Niet terug gebeld. Nogmaals gebeld. De order was inmiddels wel doorgezet naar de bezorgdienst maar er kon niks gezegd worden over de levertijd. Vervolgens kreeg ik een 06 nr van de bezorgdienst en moest ik zelf informeren wanneer het geleverd zou worden. Al met al naar mijn mening niet erg klantvriendelijk.
Bed is besteld op 14 augustus en vervolgens pas geleverd op 5 september. Kortom levering van het product kan veel beter. Service in de winkel was prima
Snelle levering van een super leuk bed
Snelle levering van een super leuk bed! Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.
Uiteindelijk inorde.
Levering was inorde. Montageservice niet. Een onervaren iemand, een 2de persoon had geen overbodige luxe geweest om hem hierbij te helpen. We hebben ook betaald om het bed in greywash te zetten, dit was niet op alle plaatsen eve goed gedaan. Hiervoor is een pot greywash nagestuurd dat we dit inorde konden brengen. Achterwand was gescheurd. Ook een nieuwe achterwand is nageleverd. Alsook onze 2de lattenbodem die niet meegeleverd was, is nageleverd. Alles heeft dus wel wat langer geduurd, maar is inorde gekomen. Dus enkel over de montageservice waren we niet tevreden.
Super service en een top product!
Makkelijk om te bestellen, goede en snelle levering en service. Mijn zoontje slaapt heerlijk in zijn mooie, stevige en moderne “grote mensen” bed 😊
Goed voorbeeld hoe service ook kan!
Wij hebben lang gezocht naar een solide picknicktafel met een zitting van 3 planken diep ipv 2. De tafel van MrWoodproducts voldoet helemaal aan onze wensen. De aflevering was keurig en hij was gemakkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn tot twee keer toe super vriendelijk en direct geholpen met wat mankementen aan de tafel. Mr Woodproducts heeft vrijwel direct een oplossing aan gedragen en alles naar grote tevredenheid opgelost voor ons! Wij zullen iedereen die op zoek is naar een mooie, solide picknicktafel absoluut doorverwijzen naar MrWoodproducts.
Hartelijke groet, IL.Feijen
Maastricht
Stoer jongensbed en topservice!
Een geweldig en stoer jongensbed wat snel geleverd is voor ons zoontje van 2 die bijna grote broer wordt, zijn eerste reactie toen het bed stond: wowwww!
Bedankt voor de goede service!
Top!
Goede kwaliteit van het bed totaalpakket die we aangeschaft hebben. Makkelijk in elkaar te zetten en ook nog een snelle levering. En zelfs een telefoontje omdat we de mail over levering nog niet beantwoord hadden. De dag erna wilden ze leveren. Of dat uitkwam. Ik zeg wat een top service!! Dochterlief blij en wij blij!!
Het product werd prima afgeleverd
Het product werd prima afgeleverd. Ook de klantenservice was top.
Kwaliteit van het product voldoet aan verwachtingen.
Prachtig kinderbed Amalia !
Prachtig kinderbed Amalia besteld. Service was echt top! Super aardige mensen. Ze hielpen mij zelfs mee t bed naar boven te brengen. Er was een verkeerde kleur slaaplade geleverd maar deze werd snel omgewisseld. Ze belde me gelijk op en werd gelijk werk van gemaakt. Dat laat goede service zien. Iedereen is weg van het bed. Vrienden dus gelijk getipt naar jullie toe! Bedankt!
Bestelling plaatsen was…
Bestelling plaatsen was eenvoudig,gelijk mail gekregen met bevestiging en de factuur. Leveringstijd 3-10 dagen was de melding. Geen enkele mail meer ontvangen. Leverancier en ik waren dus blij dat ik thuis was. Goede kwaliteit verpakking. Geen schade aangetroffen en makkelijke montage! Misschien kunnen er wel schroeven geleverd worden bij de lattenbodem? Al met al gewoon tevreden!