Goede service, snel verzonden en werd onze picknick tafel ook in elkaar gezet bij ons thuis. Prachtig exemplaar en super blij mee. Stevige kwaliteit. Bedankt 🌸
Wat een bagger bedrijf. Spullen komen beschadigd EN incompleet aan. Vervolgens worden er nogmaals beschadigde (gespleten) delen opgestuurd. Ga je weer in conclaaf, krijg je de eigenaar(?) die... Leggi di più
Al duurde de levering wat langer dan verwacht, de Avalon tuinset bevalt ons uitstekend! Heerlijk, nu het zulk mooi weer is. Je komt thuis uit je werk en hebt de perfecte gelegenheid om buiten te eten... Leggi di più
Picknicktafel besteld en laten leveren. Na montage bleken er veel scherpe/niet geschaafde plekken te zitten waaraan je jezelf verwond. Contact opgenomen, kan alleen via mail, en een antwoord gek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rockwood® products, marktleider in zware houten picknicktafels van hoge kwaliteit, vindt dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd dienen te worden. Wij laten onze picknicktafels volgens de standaarden van FSC certificering produceren. Wij zullen blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten. Rockwood® is met name gerenommeerd om zijn prachtig afgewerkte, robuuste douglas en grenen picknicktafels in vrijwel alle mogelijke lengtematen.
Wageningselaan 10, 3903 LA, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318 302643
- info@rockwoodpicknicktafels.nl
- www.mrwoodproducts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Besteld als verjaarskado. Na 10 werkdagen nog geen produkt ontvangen. Bij navraag kon/wilde men geen datum voor aflevering geven. Zonder probleem geld terug maar toch jammer. Uiteindelijk plaatselijk een tafel gekocht op tijd voor verjaardag.
Soit disant une solution...
Je suis très déçu et assez en colère... La table comporte des défauts....Les trous ne correspondent pas aux endroits à visser...
J'ai donc dû forer dans les montants pour pouvoir monter la table. Le service allait soit disant intervenir, je n'ai toujours rien vu venir... Ils allaient soit disant envoyer un technicien... Rien n'a été proposé depuis...
Une belle arnaque... Une fois vendu, plus de service. Vraiment décevant... Réfléchissez bien avant d'acheter par internet!
Gewoon een prettig bedrijf
Twee mooie biertafels met banken besteld bij dit bedrijf. Er werd snel geleverd en het was geen probleem voor de vervoerder om dit even bij ons in de schuur te zetten. Zeer vriendelijk te woord gestaan toen er nog wat vragen waren over de levering.
Gewoon een prettig bedrijf.
aankoop picknicktafel
We hebben afgelopen week een mooie picknicktafel bij dit bedrijf gekocht .De versie met afgeronde hoeken was op dit moment niet op voorraad maar tijdens het drinken van een kopje koffie werd dit ter plaatse in het magazijn opgelost. Wat een service van dit bedrijf.....
Mooie picknick tafel besteld
Mooie picknick tafel besteld. Enorm makkelijk in elkaar te zetten en is van goede stevige kwaliteit.
Wij raden dit product aan.
Prima afspraken over de levering
Prima afspraken over de levering en correct uitgevoerd.
Fijne tafel.
Prachtige tafel
Prachtige tafel, makkelijk in elkaar te zetten! Goede kwaliteit. Heerlijk.
Très contente de la table ronde de…
Très contente de la table ronde de pique-nique, très belle et de bonne qualité ! Vraiment ce que je recherchais... Délai de livraison raisonnable 20 jours et le montage, fait par des pros, s'est bien passé. De plus, j'ai pu payé à la livraison,(mode remboursement) ce qui est sécurisant. Super enchantée, il me reste à en profiter avec mes proches. Encore merci à Rockwood, une société correcte,que je n'hésiterai pas à recommander !
Eikenhouten Tafel
Een eikenhouten ronde tafel gekocht bij Rockwood.
Een Positieve ervaring gehad met dit bedrijf.
Erg makkelijke/snelle communicatie via WhatsApp voor al je vragen.
Tafelbladen zijn vaak op voorraad en nadat we de kleur hadden bepaald was de tafel binnen een week gelakt en klaar om af te halen
Ivm verhuizing onze grenen picknick…
Ivm verhuizing onze grenen picknick tafel 2.40cm verkocht, maar kon de handleiding niet meer vinden. Via de app contact gezocht en binnen een paar minuten een reactie! Top, goed en snel geholpen. Ook de aanschaf een paar jaar geleden ging prima en is verlopen zoals afgesproken. Heel veel plezier gehad van deze sterke tafel!
Beschadigde picknicktafel ontvangen
Beschadigde picknicktafel ontvangen. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik eerst te horen dat ik dit zelf maar moest wegschuren. Daarna alsnog de belofte dat ik een nieuw zitvlak zou ontvangen. Helaas vanaf dat moment radiostilte. Is inmiddels 7 maanden geleden..
Steigerhouten bed de marijn gekocht…
Steigerhouten bed de marijn gekocht prima bed uitstekende en snelle levering
Zeer tevreden!!!!
Zeer tevreden!!!!
Na lang nagedacht te hebben, vorige maand eindelijk besloten een deugdelijke picknicktafel aan te schaffen.
Ondertussen in elkaar gezet, zeer eenvoudig en met een duidelijke tekening heel goed te doen voor een amateur als ik. Gezellig met ons allen heerlijk vertoeven onder de veranda deze laatste nazomer dagen!!!! Abominabel genieten gewoon!!!!
Na in de showroom geweldig te zijn ontvangen en welkom geheten met een appelgebakje en een heerlijk bakje koffie, zijn alle door mij in twijfel getrokken gebreken van dit bedrijf compleet teniet gedaan. Ik kan mij dan ook werkelijk waar, absoluut niet vinden in de de slechte reviews.
Het hout is wat ik ervan verwacht, en sterker nog, ben zo tevreden dat ik er morgen een bedje ga halen.
Gewoon een top bedrijf en de dame van de klantenservice mag wel eens geprezen worden!!! Super geholpen door haar!!!!!
Ik zeg het voort!!!!!
Mooie Picknicktafel
Ontzettend blij met onze picknicktafel!
In de showroom wezen kijken en we werden enthousiast geholpen.
Handige montagetekening en goede kwaliteit.
Een mooie picknicktafel voor bij ons op…
Een mooie picknicktafel voor bij ons op stal gekocht. We hebben er al vele malen aan gebbqt.
Goede kwaliteit, snel en netjes bezorgd!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, dat snel kan leveren.
Groot aanbod van diverse tafels, welke vaak direct kunnen worden uitgeleverd, ook met montage.
Wij zochten 4 dikke tafels voor de…
Wij zochten 4 dikke tafels voor de voetbalclub, voor ons was de stevigheid belangrijk.
We hebben ze uitgezocht in de showroom, en konden ze gelijk meenemen uit het magazijn. Voor ons een prima oplossing.
Splinters ipv duurzaamheid
Helaas was onze picknicktafel van Douglas hout niet wat we hadden gehoopt. Splintert sinds het begin en na 2 jaar zodanig dat deze niet meer bruikbaar is.

Risposta di Rockwood® Picknicktafels
Niet tevreden
Vanwege de duurzaamheid bewust gekozen voor een picknicktafel van Douglas. Tot mijn verbazing zie ik dat niet de gehele tafel van Douglas is maar ook van vuren. Op de mail die ik verstuur krijg ik de reactie dat het mogelijk is dat er aan de onderkant een andere houtsoort is gebruikt en of ik een foto kan sturen. De bovenkant v.h. blad is niet waterdicht en ook hout aan de onderzijde komt in contact met de weersinvloeden. Toch maar even een foto gestuurd. De reactie die ik van Rockwood hierop krijg is, dat het toch echt Douglas is. Knap van je Christa, dat je vanachter je bureau kan zien dat het daadwerkelijk Douglas is. Verder is het hout van een slechte kwaliteit
Absurd slechte service
Absurd slechte service ervaren bij dit bedrijf. Je bestelt een picknicktafel en dan wordt er zonder overleg een levering gepland 2 maanden later. Omdat je die levering mist, want ik wist nergens vanaf, probeer je contact op te nemen, maar de telefoon nemen ze niet meer op ivm drukte. Via de mail wordt je naar de koerier verwezen voor een nieuwe afspraak, die vervolgens via zowel de telefoon als mail niet reageert. Dan ga je wederom terug naar Rockwood om doodleuk te horen dat ze je tafel aan een ander hebben gegeven en je opnieuw weken mag wachten. Ik heb de annulering geannuleerd. Sommige bedrijven gaan heel goed in deze tijden en denken daarom dat service niet meer belangrijk is, daar is Rockwood duidelijk 1 van.