Goede service, snel verzonden en werd onze picknick tafel ook in elkaar gezet bij ons thuis. Prachtig exemplaar en super blij mee. Stevige kwaliteit. Bedankt 🌸
Wat een bagger bedrijf. Spullen komen beschadigd EN incompleet aan. Vervolgens worden er nogmaals beschadigde (gespleten) delen opgestuurd. Ga je weer in conclaaf, krijg je de eigenaar(?) die... Leggi di più
Al duurde de levering wat langer dan verwacht, de Avalon tuinset bevalt ons uitstekend! Heerlijk, nu het zulk mooi weer is. Je komt thuis uit je werk en hebt de perfecte gelegenheid om buiten te eten... Leggi di più
Picknicktafel besteld en laten leveren. Na montage bleken er veel scherpe/niet geschaafde plekken te zitten waaraan je jezelf verwond. Contact opgenomen, kan alleen via mail, en een antwoord gek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rockwood® products, marktleider in zware houten picknicktafels van hoge kwaliteit, vindt dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd dienen te worden. Wij laten onze picknicktafels volgens de standaarden van FSC certificering produceren. Wij zullen blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten. Rockwood® is met name gerenommeerd om zijn prachtig afgewerkte, robuuste douglas en grenen picknicktafels in vrijwel alle mogelijke lengtematen.
Wageningselaan 10, 3903 LA, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318 302643
- info@rockwoodpicknicktafels.nl
- www.mrwoodproducts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Top service en snelle levering
Zeer overzichtelijke website. Snelle levering van onze picnictafel en vakkundig ter plekke in elkaar gezet.
Tevens een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs!

Superleuke picknicktafel gekocht
Superleuke picknicktafel gekocht. Goede en stevige kwaliteit, prima prijs en nette levering & communicatie. Aanrader!

Risposta di Rockwood® Picknicktafels
Degelijke en mooie picknicktafel en…
Degelijke en mooie picknicktafel en snelle levering

4 large plant containers
I ordered 4 large plant containers.
Generally they look ok.
However, not to mention the fact that they took two weeks longer to deliver than committed to, the major problems were that 1) the containers had no bottom, although I asked on the phone and was told they did, and 2) while the containers are 50cm high, the inner height measurement is only ~30 cm, which is a terrible waste!
They could easily have built it to have 40 cm inner height measurement, but didn't, and used nails instead of screws in attaching the structure so it was impossible for me to change.
Matige kwaliteit
Wij hadden hier voorheen een picknicktafel gekocht, maar deze was binnen 4 jaar al rot. Hierna konden wij met 25% korting een nieuwe krijgen, helaas leek het wel of deze in een heel vochtig/nat magazijn werd bewaard omdat het hout groen van de aanslag was, het hout nat en sommige schroeven roestvorming vertoonden.
Uiteindelijk de moed maar opgegeven, de tafel zelf geschuurd, geïmpregneerd en geverfd.
Slechte service
Eerst kreeg ik een picknicktafel waar overal schimmel op zat. Na 2 weken eindelijk een nieuwe gekregen.
Bij het in elkaar zetten bleek het niet te passen. Na 4 dagen een reactie met een tip...dat hielp ook niet en vervolgens geen reactie meer gekregen.

picknicktafel van Douglas hout gekocht
picknicktafel van Douglas hout gekocht. Prima levering en erg blij met de tafel. Genieten op ons terras. Ook het in elkaar zetten van de tafel was zelfs voor mij een makkie. Super geregeld.

Risposta di Rockwood® Picknicktafels
Prachtige picknicktafel van zeer goede…
Prachtige picknicktafel van zeer goede kwaliteit met als pluspunt de mooi afgewerkte ronde hoeken. Wij hebben gekozen voor de 3 meter omdat wij 5 kinderen hebben en nu kunnen wij heerlijk ruim eten of een spelletje doen. Daarbij was hij ook nog eens heel voordelig geprijsd. Wat wil een mens nog meer. Dus Genieten.

Aanrader!
Kwalitatief, stevig en mooi hout!
Heel prettig zonder verpakking geleverd en relatief makkelijk in elkaar te zetten. Zitvlakken zijn breder, dus meer comfortabel dan bij een gemiddelde picknicktafel. Superblij mee!

Prachtige, solide tuinbank
Prachtige tuinbank, zit solide in elkaar, robuste uitstraling door de dikke poten en planken. Blij mee!

Oplichter
Een Bigfoottafel besteld van 2,5 meter. Bij montage bleek dat het blad schuin was afgezaagd, waardoor montage simpelweg niet lukte. Klantenservice is slecht bereikbaar. Uiteindelijk na ruim 2 weken kwam er een nieuw blad. Deze had een beschadiging van 10 centimeter op het bovenblad van de transportband. Heel lelijk. Losse plank is niet te wisselen, wegens waardeloze constructie aan de onderkant. De schroeven breken af. Volgens de eigenaar van deze kansloze toko is dit inherent aan het product en kan ik beter voor iets anders kiezen dan hout. We hebben het hier niet over nerven, of scheuren, we hebben het hier over onzorgvuldig met producten omgaan. Voorstel van deze oplichter; het blad kan opgehaald worden. Na binnenkomst wordt het bedrag gecrediteerd minus ophaalkosten. Dan ben ik dus bezorg en ophaalkosten kwijt en heb ik geen tafel. Oh ja.... volgens deze clown moest ik me ook niet druk maken.. het is immers maar een tafel. Lieve mensen, denk even twee keer na voordat je hier een tafel of iets anders besteld. Deze man kent geen service en geen fatsoen. Rockwood is een ordinaire dozenschuiver, die geen moer geeft om z'n eigen product of om z'n klanten. Laat je niet misleiden door de site.
Stevig én mooi!
Stevige én mooie picknicktafel (verdient eigenlijk vijf sterren)!
De levering verliep wel niet vlekkeloos. Ik kreeg een verkeerd stappenplan met als gevolg dat er vijzen en dergelijke tekort waren.
Het bedrijf loste dit op door achteraf de juiste benodigdheden opnieuw op te sturen, waarvoor dank.
Op 26 Mei een tafel besteld met…
Op 26 Mei een tafel besteld met rugleuningen als verjaardag cadeau. Deze werd op 6 juni geleverd volgens afspraak. Blijkt dat bij het bezorgen de rugleuningen er niet bij zitten chauffeur zegt sorry moet u maandag even kontakt opnemen. Ik heb diverse mailtjes gestuurd en gebeld maar geen reactie. De bank is van prima kwaliteit maar de service is bagger en klantenservice is er niet.

Risposta di Rockwood® Picknicktafels
Ronde picknicktafel 1,20m, topper!
Ik heb de ronde picknicktafel, 1.20 blad voor 8 personen. Mooie tafel van goede stevige kwaliteit hout, dit was de voordeligste met deze kwaliteit die ik online kon vinden.
Bestelling en levering ging prima, levering was ook netjes op de afgesproken tijd. Montage was eenvoudig, kan door 1 persoon gedaan worden.
Erg tevreden over de tafel. Voor het behoud heb ik deze in de beits gezet, maakt ook makkelijker schoon en droog (anders blijft het hout erg lang nat). Wat mij betreft een aanrader.
Stevige Picknicktafel 2,40 meter
De picknicktafel is stevig en was makkelijk in elkaar te zetten. Zitting kan omhooggeklapt en dat is fijn omdat je anders in de vogelpoep zit. Meteen een hoes erbij besteld voor als het slecht weer is en tegen vogelpoep natuurlijk. Mooie tafel voor niet al te veel geld. Ik had persoonlijk geen problemen met bestellen behalve dat de bestelbevestiging wat langer duurde (lees: de volgende dag 8:30 bij bestelling om 20h) dan ik gewend was (lees: direct).
solide picknicktafel
Mooi, solide picknicktafeltje, 1.20 meter is groot zat voor ons. Ik had hem ook zo in elkaar gezet.
Twee persoons picknick tafel
Mooie stevige picknick tafel voor twee personen. Bankjes zijn uitklapbaar.
Erg blij mee, onze tuin is niet heel erg groot en hierdoor houden we nog genoeg ruimte over
Robuuste picknicktafel
Zeer tevreden met mijn nieuwe picknicktafel. Een zeer robuuste uitvoering welke helemaal tot zijn recht komt in mijn veranda. Zeer tevreden over de service, telefonisch contact en de snelle levering.
Ronde picknicktafel
We hebben lang gezocht naar een ronde picknicktafel. Bij Rockwood hebben we een zeer mooie gevonden met rugleuningen. Het bouwpakket was makkelijk te installeren en van zeer goede kwaliteit. Prima leverservice. Al onze vrienden vinden het een prachtige 'tuinset' in onze tuin.