Bokar ofta resor via Mr jet och hittills har det fungerat mycket bra. Att denna bokning av såväl hotell som flyg följs av automatiskt e- mail dagen efter med fråga om jag bokat övernattning till min r... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har købt billetter ved nogle af deres konkurrenter, men det gør jeg aldrig igen. For i modsætning til de fleste konkurrenter, så tager Mrjet ikke gebyrer for at man som passager bestiller mad ombord t... Leggi di più
DE gange vi har bestilt flybilletter hos Mr.Jet har tingene altid været i orden. Derfor er det også med blandede følelser at erfare at mr. Jet bliver overtaget til maj af Expedia.Dette selskab er bery... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Syntes det er mærkeligt man ikke får en voucher på engelsk, man kan aflevere til hotellet ved ankomsten. Virker lidt usikkert, man skal møde op med en "Bekræftelse På Betaling" på dansk. Dog med et "... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
MrJet - Book smartare, rejs mere! Bestil billige rejser til attraktive priser. Vi tilbyder pakkerejser, flybilletter, hoteller og biludlejning.
Informazioni di contatto
C/O ebookers Scandinavia AB, Box 12526, 102 29, Stockholm, Svezia
- +45 8088 6262
- kundeservice@mrjet.dk
- www.mrjet.dk
Overskuelig
Jeg kan ikke give 5 stjerner, da jeg endnu ikke har været på det hotel jeg har bestilt igennem MrJet.dk og ikke ved om bookinges stemmer overens med det jeg er lovet.
5 stjerner giver jeg for den måde prisen på hotel værelser er opdelt. Hvis der skal betales skatter og afgifter er det tydeligt gjort opmærksom på dette. Er der en rabat er der tydeligt gjort opmærksom på dette og skal man betale ekstra ved ankomst til hotellet til fx rengøring er der også tydeligt gjort opmærksom på dette.
Køb af billet i Australien
Jeg havde fået den tro at MrJet.dk også ville hjælpe med (rejser i Australien) ; men NEJ nej og atter nej ..... Resultat , jeg måtte bruge flere hundrede kr. på telefon .
Jeg undre mig over der er så m a n g e v i l k å r og b e t i n g e l s e r og persondatapolitik . som man SKAL acceptere , for at kan få lov at give udtryk for sin mening . Så det tager meget ekstre tid .

Go' service
Ringet til dem pga et problem med betaling og det var super service from den svenske medarbejder. Meget professionel
Danske netbank
I burde give jeres kunder den mulighed til at benytte sin netbank.
I stedet for at betale et gebyr på over 120 danske kroner.
Jeg har adresse i Botswana og har et Botswana telefonnummer, som jeg benytter, når jeg er der.
Sms'er fra Mastercard security kommer ikke igennem til mit nummer.
Jeg arbejder ude på nordsøen 14 dage i træk. Der er ingen telefon netværk.
Der modtager jeg heller ingen Sms'er fra Mastercard security, selvom jeg også har et dansk telefonnummer. I gør det svært for mig at benytte jer i fremtiden. Jeg må bruge en vens telefonnummer til at modtage sikkerhedskoden. Kan det virkelig være rigtigt og sikkert.
Jeg ved, I ikke har noget med Mastercard security at gøre. Men hvorfor kan man ikke modtage sikkerhedskoden på en e-mail, når man alligevel er online for at bestille sin flybillet.
Håbet I inkluderer Danske netbank, i jeres betalingsmuligheder.
Ellers er det meget besværligt at benytte Jer i fremtiden
Henrik Sauer
uacceptabelt
Der var ikke sørget for bagage, og det fremgik kun med småt at man skulle tilvælge det så det betød en eksta omkostning på 80 Aus $
2 stjerner mr jet.

Risposta di MrJet.dk
jeg fik min billet kort efter bestilling
det var billigt og gik hurtigt
Billetter ikke til rådighed
Hmmmm, fik først melding om at billetterne ikke var til rådighed efter at jeg havde afgivet betalingskort oplysninger.

Skuffende
Jeg bestilte rejsen til USA i september og opdager en måned senere, at efternavnet på billetten er forkert og dette skal rettes (selvforskyldt). Det koster 6200 kr at få dette ændret for begge billetter. Pengene bliver først trukket over en måned efter, på selve afrejsedagen, hvor man ikke har mulighed for at gøre særlig meget. Derudover opdager jeg at der er blevet trukket 3800 ekstra kroner. Jeg kontakter Mrjet pr telefon og de mener ikke at dette er en fejl. Jeg skriver derefter en mail til kundeservice, hvor de dog heldigvis eftergiver at dette er en fejl fra deres side.
Alt i alt synes jeg det har foregået ret sløvt fra MrJet's side og vil formentlig ikke anvende dette rejsebureau igen.

Ok - godt overblik
Ja igen ok men kunne godt her allerede nu give info om bagage.
Har brugt MrJet.dk rigtigt mange gange pr. år. - gemmen flere år i træk.
Alt er altid i orden. Kun positive ting at fortælle. Kan kun anbefales.
Websitet fungerer altid perfekt. Intet at klage over.
Har også prøvet at sammenligne prise fra andre - men MrJet.dk er altid bedst, og kan ikke slås i pris. Bare bedst.
hurtigt, pålideligt og med evt. nødvendig opfølgning
fungerer upåklageligt. Fra tidligere ved jeg at MrJet er super til at følge op hvis der er uregelmæssigheder ift fly-operatøren. Effektivt og tæt på kunden.
Perfekt
Har lige været på weekendtur til Berlin med mine søstre. Vi fløj med Airberlin fra Billund. Alt forløb perfekt, og hotellet var som beskrevet
Hotelbooking med MrJet
Har bestilt to hoteller i Bangkok med Mrjet. I sammenlugning med Agonda, booking.com og hotels.com klarede Mrjet sig bedre på prisen. Fik bekræftelse med det samme, det eneste irritation var, at jeg fik mailen 30 min. senere. Nu ser jeg frem til, at alt fungerer i Bangkok.
Nice
Jeg skulle have bestilt fly og hotel samtidigt, så havde det været billigere.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.