Har købt billetter ved nogle af deres konkurrenter, men det gør jeg aldrig igen. For i modsætning til de fleste konkurrenter, så tager Mrjet ikke gebyrer for at man som passager bestiller mad ombord t... Leggi di più

DE gange vi har bestilt flybilletter hos Mr.Jet har tingene altid været i orden. Derfor er det også med blandede følelser at erfare at mr. Jet bliver overtaget til maj af Expedia.Dette selskab er bery... Leggi di più

Syntes det er mærkeligt man ikke får en voucher på engelsk, man kan aflevere til hotellet ved ankomsten. Virker lidt usikkert, man skal møde op med en "Bekræftelse På Betaling" på dansk. Dog med et "... Leggi di più

1. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

MrJet - Book smartare, rejs mere! Bestil billige rejser til attraktive priser. Vi tilbyder pakkerejser, flybilletter, hoteller og biludlejning.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Tidskrævende

Jeg brugte en aften på ikke at kunne få betalingen igennem. Det lykkedes næste dag.
Desuden er det en kilde til irritation at man ikke kan bestille ekstra bagage i samme dokument, men må ind på en anden hjemmeside, som endnu ikke har accepteret mit kort. Og det er ikke fordi jeg ikke har prøvet sådan noget før eller fordi der ikke er penge på kortet. Ikke nogen speciel god oplevelse

2 settembre 2015

Hej Karin,

Det var tråkigt att du haft problem med din betalning men vi är tacksamma för din feedback. Vi arbetar ständigt med utveckling av hemsidan och hoppas att man i framtiden kan ha möjligheten att lägga till baggage via vår hemsida.

Brukar fungera bra

Bokar ofta resor via Mr jet och hittills har det fungerat mycket bra. Att denna bokning av såväl hotell som flyg följs av automatiskt e- mail dagen efter med fråga om jag bokat övernattning till min resa som till fullo betalades direkt vid bokning som man måste, och somgenererat bokningsnummer till flyg och hotell, skapar en väldig osäkerhet om allt klaffat som det ska. ...

2 settembre 2015

Køb aldrig hotel igennem MrJet

Hotelbeskrivelse levede overhoved ikke op til virkeligheden og de har fravalgt sig ethvert ansvar.

29 agosto 2015

Hej,

Det var tråkigt att du inte tyckte vi gav dig rätt information men hoppas ni hade en fin resa i övrigt.

Venlig hilsen MrJet Kundeservice

Svært at rette lille skrive fejl i navn

Ved køb af billet kom jeg til at lave en skrive fejl - et manglende bogstav i et navn. Det er ikke muligt at rette fejlen hos flyselvskabet fordi jeg har købt billetten via et mellemselskab som Mr Jet. Samtidigt er det ikke muligt for mig at kontakt Mr. Jet for at få assistance i sagen... Så nu står jeg med valgmulighederne: rejs og håb ingen bemærker min skrivefejl eller køb en ny bilet og mist hele beløbet for den første bilet. Derfor vil jeg fremadrettet overveje det en ekstra gang inden jeg køber flybilletter via selskaber som Mr Jet.

28 agosto 2015

Hej,

Ring vår kundservice på (+45) 7014 2902 så kollar vi med flygbolaget om det går att ändra. Om man behöver få tag i oss när vårt kontor i Skandinavien är stängt kan man få hjälp på engelska.

Venlig hilsen MrJet Kundeservice

Hotel Booking / værelsesanvisning.

Hvad angår hjemmeside, brug og betaling er MrJet.dk upåklagelig, men
det er min oplevelse, at ved indchekning på hotel lever det anviste værelset ikke op til mine forventningerne. Dette er ikke nødvendigvis MrJet.dk skyld, jeg ved det ikke, men det er påfaldende, at det anviste værelse ofte er et af hotellets dårligst beliggende
Med venlig hilsen.
Flemming Hansen

28 agosto 2015

God hjemmeside.

Har brugt hjemmesiden nogle gange nu og den fungerer rigtigt godt, dog kunne det være en fordel for brugerne at man kunne vælge siddepladser under bestillingen af flybilletter.

21 agosto 2015

ændring af fly

jeg havde lavet fejl i min flybestilling og personalet på MrJet var meget imødekommende og hjælpsomme mhp at få ændret mine billetter uden yderligere omkostninger for mig ud over differencen på billetprisen

18 agosto 2015

Hvor er servicen

Vi bestiller 4 flybilletter til Malaga og 3 overnatninger med morgenmad på hotel Fuerte Estepona Hotel & Apartments Luxury Suite. Da vi forlader hotellet for vi en regning på 144 euro for 3 dags morgenmad for 4 personer. Vi kontakter jer den 29 juli 2015, jeres svar er det er ikke med i prisen, den næste svare hotellet kan have deres egne regler på deres hjemme side og næste svar det er ikke med i den type værelse, sidste svar den 4 august 2015, vi undersøger sagen. Hmm har intet hørt og må sige det er godt nok nogle korte svar i kommer med. Det hele er bestilt på jeres hjemmeside. Går man ind og vil booke nu, så er det med morgenmad, hvilket det også var da vi bookede, for ellers havde vi slet ikke booket det. Det er bare ikke iorden i ikke vender tilbage.

14 agosto 2015

Hej Karina,

Jag beklagar om det blivit fel med er morgenmad. Eftersom jag inte kan se er bokning kan jag inte svara på vad som hänt men om du redan är i kontakt med oss undersöker vi vad som skett.

Venlig hilsen MrJet Kundeservice

let oversigt over mange flyselskaber og datoer

MrJet er god til at vise +/- 3 dage for flyselskaber mellem 2 lufthavne, inklusive dem med skift undervejs. Liste er meget overskuelig. Samtidig kan bil tilvælges efter at flyrejse er valgt. Det er muligt at vælge alternative datoer, når en fundet dato synes uattraktiv. Alt i alt en god oplevelse - og fra tidligere tid ved jeg at MrJet er god til at informere om ændring af afgangstider.

14 agosto 2015

Complaint

Where is my money

13 agosto 2015

Hi Nesrin,

the money were never charged, it might have been a reservation on your card but it should have been released already.

Best Regards
MrJet Kundeservice

Hotel booking

Bookede hotel i Barcelona gennem Mrjet, og må sige, at hotels.com og andre ikke kunne matche prisen.
Vender helt sikkert tilbage en anden gang.

4 agosto 2015