mrgin.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,9

Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange g... Leggi di più

Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍

Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... Leggi di più

Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... Leggi di più

1. Negozio di alcolici

Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top karakter🌟🌟🌟🌟🌟

Super hurtig levering og lækre varer.
Alt er til top karakter

8 marzo 2022

Risposta di mrgin.dk

Mange tak for din fine anmeldelse! 👏🏻 Vi håber at du har lyst til at handle hos os en anden gang.

God og hurtig service

Der er altid hurtig levering - hurtige svar - og god service - I kan trygt handle her

7 marzo 2022

Hej Winnie :-)

Tak for din anmeldelse. Jeg håber at du bliver glad for dit køb 😎

Super

Super, super lækker tapas . Kan varmt anbefales . Ikke sidste gang bi bestiller

28 febbraio 2022

Hej Bente :-)

Jeg er glad for at høre, at du synes godt om vores tapas. Du er altid velkommen en anden gang 👏🏻

Oliver fra Mr. Booze

Hentede Tapas to go i sidste uge som…

Hentede Tapas to go i sidste uge som magte himmelsk. Blev fristet af lidt drikkevarer som også kom med hjem

9 febbraio 2022

Hej Dorte :-)

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du synes godt om vores nye tapas-2-go.

Jeg håber at se dig i butikken en anden gang :-)

Bestilte sent en aften

Bestilte sent en aften, pakken ankom dagen efter 🥳

5 febbraio 2022

Hej Heidi.

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Derudover glæder det mig at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Du er altid velkommen en anden gang :-)

Super lækkert udvalg

Super lækkert udvalg, og kundeservice i verdensklasse! Vil klart anbefale alle at bruge mr. Booze, da de er klart den bedste indenfor branchen!

4 febbraio 2022

Sublim betjening og stort udvalg

Både udvalg og service er i top hos MrBooze. Jeg har selv brugt dem ved flere lejligheder og senest til nytår, hvor jeg fik kyndig hjælp til både tilbehør til gin og til vores velkomstdrink. En varm anbefaling herfra.

6 gennaio 2022

fantastiske gin

fantastiske gin, og dejelig huretig levering ( :

30 novembre 2021

Risposta di mrgin.dk

Hej Jon. Det glæder mig at høre. Jeg sætter stor pris på at du valgte at handle hos os og jeg håber at se vi "ses" igen på et senere tidspunkt 🤞🏻