Nooit meer.... Heb via Amazon op 4 juli een Bell MX9 Adventure helm (oranje)besteld en zou uiterlijk op 20 juli geleverd worden. Na 3 weken nog niet verzonden. Heb ze 3 keer (via Amazon) aangeschreve... Leggi di più
Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gek... Leggi di più
Zoals altijd, zeer klantvriendelijk geholpen, eerst via de online chat, daarna ook persoonlijk in de winkel. Het ging om de aanschaf van een nieuw vizier voor mijn helm nadat de sluiting van de oude a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bestel online alles voor uw motor bij MotoZoom. Van kleding zoals een motorpak en helm tot aan motoronderdelen en –accessoires. Bekijk onze aanbiedingen!
Le persone hanno visualizzato anche
Leuke zaak
Leuke zaak, en het belangrijkste vond ik dat ik gezien en gehoord werd. Groeten een goed geholpen tevreden klant.
Uiterst vriendelijk geholpen
Uiterst vriendelijk geholpen, ook bij het terugbrengen van een aankoop. Het geld wordt keurig teruggestort of kan op je saldo worden geboekt, Dat kan je zelf besluiten. Bij binnenkomst werd ook meteen een kop koffie aangeboden. Wat een gastvrijheid!
Dit is de 2e keer dat ik bij Motozoom…
Dit is de 2e keer dat ik bij Motozoom kom de eerste keer een Revit Sand 3 pak gekocht en vandaag voor informatie in Utrecht voor een TomTom 550 en deze ook gelijk gekocht. De mensen hebben de juiste kennis en ervaring. Ik rij zelf een Honda Africa Twin XRV750 uit 2000 en ik kreeg gelijk een aantal technische tips dus ZEER goed en bedankt.
Goede service, klant vriendelijke gasten.
Altijd fijn om hier te komen.
Handschoenen besteld
Handschoenen besteld. 2 linkse gekregen. Retour gedaan en na 1.5 week nog geen reactie.
Na 4 weken, geen handschoen en mijn geld niet terug.
Mooie zaak
Mooie zaak, leuk personeel 😊 zoals altijd super geholpen 👍🏻
Fijne winkel
Fijne winkel, goede adviezen. Ruim 1 jaar geleden motorpak gekocht en sindsdien vaste klant. Fijn personeel.
uitstekende service van het personeel…
uitstekende service van het personeel bij aankoop Roof Desmo III
Top service
Top service, gezellige vriendelijke medewerkers, namen de tijd voor je.
Prima geholpen
Prima geholpen! De medewerkers hebben de juiste intenties :-)
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, behulpzaam, goed assortiment, goede overdracht van kennis en eerlijkheid over producten, dat is mijn ervaring.
Motozoom bedankt!
Super goed geholpen, echt top!
Voor volgende aankopen kom ik hier zeker weer terug!
Ik ben heel aangenaam geholpen door…
Ik ben heel aangenaam geholpen door een super enthousiaste verkoopster. Ze had duidelijk productkennis en kon ook spreken uit eigen ervaring.
Kortom, ik ben tevreden!
uitstekende ervaring!
uitstekende ervaring, leuke service, eerlijk, goeie produkt selectie, eerlijke en correcte prijzen. Goede bereikbaarheid, lekker parkeren aan de deur. Echt tevreden van de winkel in Utrecht, ook al moet ik helemaaal uit België komen!
Prima winkel
De winkel in Utrecht ligt een beetje afgelegen. Gelukkig niet in een winkelstraat. Parkeren helemaal geen probleem.
De winkel hangt vol, maar dat geeft wel een plezierig gevoel. Het gevoel dat je hier wel kunt slagen. Personeel is kundig, en helpen je ook met evt bestellen via webschop. Wat dat ook kan zijn.
Ik ben weer geslaagd.
Echt super geholpen
Echt super geholpen. Broek, Jack en twee helmen gekocht!.
Altijd weer een plezier om bij jullie…
Altijd weer een plezier om bij jullie in Utrecht aan te landen, zelfs na jaren niks nodig gehad te hebben. Vriendelijke, attente en vakkundige medewerkers die ruim de tijd nemen om je van een goed advies te voorzien, afgestemd op JOUW behoeften. Vertrouwd, zoals het vroeger ook al was. Leuke tent geworden met die uitbreiding, met een aantrekkelijk assortiment en prima prijsstelling. Niet persé de allergoedkoopste, maar bij elkaar opgeteld wel the best value for money. Voor de grote èn de kleine beurs!
Uitstekende service en vriendelijk…
Uitstekende service en vriendelijk personeel die meedenkt en weet waar ze het over hebben omdat de passie gedeeld is met de klant! Motorrijders!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.