Motoroldies Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastiskt kundbemötande, är ni osäkra på en eventuell beställning så skicka ett mejl. Jag hann knappt trycka på skicka förrän jag fick ett svar att man kommer ringa upp mig inom kort. Hemsida... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt delar till min Amazon här och är supernöjd! Hade frågor ang. nipplar till bromsrör bl.a och fick ett mycket trevlig telefonsamtal av ägaren som förklarade på ett väldigt bra sä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett trevligt företag med personal som tar e-handel, leverantörer och kunder på ett seriöst sätt. De amazoner och pv’s jag renoverat genom åren har all fått sina delar härifrån. Kund sedan början på 9... Leggi di più

1. Negozio di autoricambi

Scritti dall'azienda

Vi är snabba och billiga med bra kvalité och support.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt fantastiskt kundbemötande

Hemsidan är helt nybyggd till det bättre. Här riskerar du inte att beställa något som inte finns i lager.
Tack Lennart du gör bilhobbyn lite enklare!

30 dicembre 2025

Risposta di Motoroldies

Tack Tony, ditt omdöme värmer. :)

Valutata 5 stelle su 5

Valt Motoroldies som leverantör av…

Valt Motoroldies som leverantör av delar till mina volvoprojekt, Hög kvalite på delar och snabba leveranser, hög kunskap. Uppstår något problem så löses det omedelbart på bästa sätt, är mycket nöjd kund sedan många år. /"Micke"

26 febbraio 2025

Det tackar vi för :)

Motoroldies

Har beställt delar till min Amazon här och är supernöjd!

Hade frågor ang. nipplar till bromsrör bl.a och fick ett mycket trevlig telefonsamtal av ägaren som förklarade på ett väldigt bra sätt vad som passade min bil, förra året!

Idag ringde samma person upp och hjälpte mig i ett annat ärende, sakligt och uppriktigt.

Grymt kunnig personal och rekommenderar produkter. Nya Web-shopen är grymt bra och leveranserna är väldigt snabba!

Tack Motoroldies!

18 febbraio 2025

Risposta di Motoroldies

Tack själv! Underbart med kunder som uppskattar att vi själva är entusiaster :)

Valutata 5 stelle su 5

Köpte reservdelar till min Amazon och…

Köpte reservdelar till min Amazon och är mycket nöjd! Bra priser, snabb leverans och kvalitetsdelar som passade perfekt.

Nu spinner pärlan som en katt

Motoroldies rekommenderas varmt!

15 gennaio 2025

Risposta di Motoroldies

Härligt att höra, välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, mycket bra o trevlig support och bra priser

7 gennaio 2025

Risposta di Motoroldies

Tackar! Vi gör alltid vårt bästa :)

Valutata 5 stelle su 5

Ett trevligt företag med personal som…

Kund sedan början på 90-talet 🤩👍

4 novembre 2024

Risposta di Motoroldies

Tackar! Vi gör vårt bästa, alltid härligt med entusiaster precis som vi :)

Valutata 5 stelle su 5

Tack Motoroldies för erat alltid lika…

Tack Motoroldies för erat alltid lika trevliga bemötande när man har lite frågor inför en beställning
Man kan verkligen rekommendera andra att handla hos er.
Tack och på återhörande 👍👍👍👍👍

20 marzo 2024

Tackar :)

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt rekommendera Motoroldies så…

Kan varmt rekommendera Motoroldies så snabba leveranser! Härligt engagemang kunskap och kompetens när det gäller Volvo tackar så för all hjälp av mig får ni fem stjärnor👍🏻

19 marzo 2024

Risposta di Motoroldies

Tackar. Vi gör vårt bästa :)

Valutata 1 stelle su 5

Tråkigt att man fick ett sådant…

Tråkigt att man fick ett sådant bemötande. Hade beställt 1 bränslefilter men fick inget . Då kontaktade jag dom och sa jag skulle lägga,en ny order vilket jag gjorde. Fick paket med ett bränslefilter men fick betala för det. Sen påstår dom att jag beställde 2 men fick bara 1. Jag kostade dom och dom påstår att jag ljuger och säger att jag inte är välkommen som kun mer. Jag har inge orsak att ljuga för 135kr .

15 marzo 2024

Risposta di Motoroldies

Kunden sa att han inte ville vara kund. Han har fått full kompensation och lite till. Obegripligt omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Billiga på vintage volvo delar

Billiga på vintage volvo delar. Väldigt snabba leveranser. Ett litet minus att du inte kan se fraktkostnaden innan man beställt

5 ottobre 2023

Risposta di Motoroldies

Tackar! :) Du får alltid fraktpriset innan du betalar. Vi tar aldrig mer än fraktbolaget så det blir inte orimligt, sen har vi fraktfritt för ordrar över 5000 kr :)

Riktigt bra företag

Ett riktigt bra företag. Snabba leveranser, bra kvalitet på produkter, bra kommunikation och kunnig personal.

27 ottobre 2022

Risposta di Motoroldies

Tackar! :) Vi tror på kommunikation, det är nyckeln till mycket. Kunden ska känna sig trygg med support och få svar på frågor :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più