Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een tweedehands Peugeot gekocht bij Motorhuis Den Haag en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de montage van de trekhaak achteraf verliep vlot. De communicatie is prettig met korte li... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechtste dealer ooit! Twee jaar geleden remvloeistof laten vervangen waarbij de nippels te strak zijn aangedraaid. Nu, twee jaar later en tijd om de vloeistof weer te vervangen, willen ze niet het ri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

mijn Opel bleef Nadieselen (naprutellen van de motor na het sleutel uit de contact te halen) en olie moest ververst worden Thats it! Er werd een Diagnose Gesteld en eindstand hebben ze mij ook nog... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor APK en kleine beurt, Motorhuis Delft: - Makkelijk afspraak maken - Prettige ontvangst aan de balie - Prima leenfiets mee gekregen - Duidelijke telefonische toelichting (wat, kosten) als extr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online.

2,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,9

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ben van Holsteijn veel lof

Ben van Holsteijn krijgt van mij veel lof. Niet alleen voor het traject van de aankoop, maar ook voor en na de aflevering; Ben zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Daarnaast is het gewoon een man met kennis van zaken en meer een adviseur. Hij verkoopt misschien wel graag een auto, maar heeft nog liever een tevreden klant!

2 settembre 2023

Grootste oplichters bende,

Grootste oplichters bende,
Kijk uit voor manager Mark Doppenberg
Beloofd alles tot er betaald is dan kun je door de stront zakken.
KOOP HIER NOOIT !
GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2.

18 novembre 2022

Superslecht

Superslecht, branden 2 lampjes op mijn dashboard, gebeld, weet ik niet zegt de telefoniste, ik laat u terug bellen, nu 3 weken later dus nog steeds niet gebeld, heb er mee doorgereden tot mijn servicebeurt vorige week, nu 1 week later branden de waarschuwingslampjes weer, net gebeld wat denk je? Wij plannen u in voor september is het ongeinteresseerde antwoord, dat is *** over 5 of 6 weken pas, ik blijft natuurlijk niet met die brandende lampjes rijden, dan rijd u toch niet zeggen ze doodleuk. Mensen laat dit bedrijf links liggen, je hond wordt nog beter behandeld. Hans

12 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

They sale me broken car for 15000€ +…

They sale me broken car for 15000€ + extra 1000€ for warranty about car is perfect condition.. 1 week after my buying.. I meet another service and we saw the car been crashed… 1 years only problem with this car … 000 respect they professional liar … People don’t buy car from there!!!!!!! Full scammer service

1 settembre 2022

Ik ben een BOZE Motorhuisklant

In july 2021 adverteerde Opel met GRATIS 4 jaar GARANTIE en ONDERHOUD bij aankoop van een nieuwe opel. Dit gold OOK op voorraad modellen volgens de folder.
Ik kocht een nieuwe Opel Grandland met div accesoires zoals getoond in de showroom. Toen ik vorig jaar mijn 1e servicebeurt kreeg, kreeg ik een niet zo'n leuke ervaring. Ik moest deze gewoon afrekenen.266.88 euro
Nu ben ik toe aan een 2e beurt ( 16000 km gereden) maar ben niet bereid om ook nu weer te moeten betalen. Ik beroep me op de folder van destijds (in mijn bezit) op GRATIS 4 JAAR GARANTIE en ONDERHOUD. Ik ben al opelerijder sedert 1962 en altijd tevreden geweest. Maar hier laat het motorhuis een grove steek vallen.
Ik ben daar al 1 jaar verschrikkelijk boos over. En indien men deze afspraak niet nakomt, ga ik ergens anders in de service, want ik vind dit niet kunnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toen ik deverkoper belde werd ik afgesnauwd op een leijke manier en hij zei dat ik korting had gehad, waarop ik vroeg hoe en waar dan? Laat maar zien zij ik. Hij zei bekijk je factuur maar. Ik zei laat maar U maar zien. Ik kreeg toen een heel andere factuur te zien waar duidelijk mee was geknoeid !!! Nee niet juist.
Ik ben een boze en ontevreden Motorhuisklant sorry/

9 agosto 2022

Wat een knudde bedrijf is dat…8

Wat een knudde bedrijf is dat motorhuis,Ik heb mijn zakken er vol van.
Citroën cactus daar gekocht met een puretech motor aan boord.
Na een jaar lekker gereden te hebben kreeg ik een melding dat de oliedruk te laag was
Ik naar motorhuis toe om de fout uit te laten lezen
Olie druk bleek inderdaad te laag.
Dit kwam door de distributie riem die aan het verpulveren was, en er was een onderzoek nodig om te kijken wat er allemaal vervuild was,en wat er dan vervangen cq schoonmaakt moest worden.
Een onderzoek dat bijna 300 euro moest kosten
En dat ,terwijl ze dondersgoed wisten wat er aan de hand was.
Dan kwam daar nog eens d3 reparatiekosten bovenop,
En motorhuis kon geen indicatie geven wat dat ging kosten.
Ook niet toen ik vroeg als ze gewoon alles gingen schoonmaken en vervangen wat noodzakelijk was.
Het antwoord dat ik kreeg dat er in het slechtste geval een nieuwe motor in moest.
Belachelijk antwoord natuurlijk.
En toen ik vroeg of er nog gereden mocht worden met de auto,zei de medewerker dood leuk “het is uw auto”.
Ik koos eieren voor mijn geld ,en ben naar een ander toe gegaan nadat ik het “onderzoek” had afgeblazen.
Toen ik de uitzending van “kassa” had gezien begon mijn bloed weer te koken,
Ik voelde mij zwaar bedonderd door motorhuis,mede omdat ik nog naar de distributie had gevraagd,wanneer dit vervangen moest worden
Nou mijnheertje dat gaat 100.000 km mee,en de problemen diende zich aan bij 76000 km,hun hadden direct moeten zeggen dat dit niet normaal is,en dat ze het probleem netjes zullen oplossen,
Dit hebben ze niet gedaan,en ze zeiden glashard dat ze de riem hebben nagekeken en goed bevonden bij aankoop van de auto
Ik denk dat Jules de Korte die riem heeft nagekeken,want een collega van mij heeft zijn riem laten vervangen bij 55000 km,en deze was ook al zeer slecht aan toe,terwijl er keurig op tijd olie vervangen was.
Ik weer met deze informatie naar het motorhuis gemaild,en gezegd dat ik het heel netjes zou vinden dat ze dat ze de helft van mijn gemaakte kosten over zouden willen maken,en dat ik dan in overweging wil nemen om de volgende bolide weer bij hun zou aanschaffen
Vind ik wel zo fideel dan.
550 euro mijn richting op,en over een jaar of 5 20000 euro hun richting op.
Maar ik denk dat ze hun klanten niet zo hoog hebben zitten,en andere auto bedrijven maar prutsers vinden
Want alleen als je onderhoud bij het motorhuis laat doen heb je recht op coulance.
O ja, ze kijken de riem na met een kammetje, zei die man,maar om daar bij te komen moet je het halve motorblok demonteren,en een kammetje word gebruikt voor stalen tandwielen,die kunnen namelijk wel een slijtagebeeld geven,een kunstof ring kun je alleen visueel controleren.
Dus het vertrouwen van hun gekwalificeerd personeel zet bij mij vraagtekens neer
Kortom, ik denk dat motorhuis zijn klanten liever kwijt is .ik heb ze de mogelijk gegeven om hun fouten toe te geven,maar ik krijg continu 0 op recest,
Ik hoop van ganse harte dat ze hier lering uit trekken,en dat starre achterwegen laten.
Ik ben even klaar met motorhuis

2 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

We moesten Apk keuring van onze Opel…

We moesten Apk keuring van onze Opel Corsa, dan ook maar een kleine beurt( 18 april2023). Motorhuis Leiden maakt van de gelegenheid gebruik om meteen naar de accu van 2 jaar, waar nooit problemen mee zijn geweest te vervangen voor net geen 300€!! Extra. Terwijl de accu 100! % in orde was en er geen toestemming was. Ze belde mijn zoon met de mededeling dat dit gedaan moest worden. Totale kosten €622!! Euro. Motorhuis je hebt je geld geroofd en een klant verloren! Wat een misselijk bedrijf.

18 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Mijn fiat bij Heemskerk inde service…

Mijn fiat bij Heemskerk inde service oktober geweest auto moest gekeurd worden in Maart vanwege omstandigheden was ik beetje laat daarmee de garage had geen tijd Mijn auto in Amsterdam laten keuren werd afgekeurd op niet 1maar 4banden zaten scheuren in deze zaten er al in oktober bij de beurt in dat werd ook later bevestigd bij Motorhuis dat gebeurt niet in een paar maanden .Op 21 Maart ben ik naar Heemskerk gegaan met filmpjes van de banden .In het begin keken ze of er informatie of foto’s over stonden in Oktober dat was niet zo .In de werkplaats keken ze nog wat na maar dat was prima toen zeiden ze dat er idd grote scheuren te zien waren op de film maar konden niks voor me doen .Ze wilde maar niet snappen dat als je je auto laat nakijken bij Motorhuis dat je daar vertrouwen in hebt dat was dus niet het geval achteraf het gaat om je veiligheid totaal geen excuses of service.Voor ons is de veiligheid het belangrijkste en daarom zullen wij onze auto’s mijn kids komen daar ook niet meer naar deze garage brengen .Geen service geen vertrouwen meer in .

21 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Pas een mooie auto gekocht bij…

Pas een mooie auto gekocht bij Motorhuis. Een leuke beleving met een persoonlijke film van je aankoop. Ben van Holsteijn heeft ons zeer goed geholpen en wij zijn blij met onze nieuwe auto.

26 marzo 2023

Vandaag mij auto opgehaald bij Ben van Holthuijs van Motorhuis Delft

Vandaag mij auto opgehaald bij Motorhuis Delft. Heb de auto vorige week gekocht. Ik ben zeer blij met mijn auto. Complimenten voor de verkoper Ben van Holsteijn die mij deskundig en vriendelijk geholpen heeft bij het kopen van mijn auto. Ook bij de aflevering nam Ben alle tijd om alles goed in orde te maken en uit te leggen. Dank daarvoor.
Inmiddels met mijn auto gereden en kan alleen maar vertellen dat ik er ontzettend blij mee ben.

Een zeer tevreden klant uit Made

25 marzo 2023

Storing aygo

Jeroen en zijn team hebben ons geweldig geholpen met een storing in onze Aygo.
Kom hier zeker terug

Arjan Bollema

14 dicembre 2022

Motorhuis Heemskerk topbedrijf!

Auto onderhoud bij Motorhuis Heemskerk geeft mij een veilig gevoel. De mensen die er werken zijn zeer klantvriendelijk en denken actief mee om de beste oplossing te vinden voor alles wat zich voordoet. En dan spreek ik uit jarenlange ervaring. Want bij zo'n garage is je auto in vakbekwame handen en weet je wat je kunt verwachten. 5 sterren meer dan waard!

12 dicembre 2022

Koop en aflevering Opel adam

Bij de verkoop van de Opel adam hadden we een “verkoopadviseur” die enorm veel over zichzelf sprak.
Kwam totaal niet professioneel over.
De aflevering was helemaal een farce. De adviseur die de auto had verkocht was ziek, en degene die hem waarnam deed dit zeer plichtmatig en zonder empathie.
Uitleg over de Adam was al helemaal niet aan deze man besteed, kortom een knudde aflevering, terwijl dit eigenlijk gezien de aankoop een feestje zou moeten zijn.

1 dicembre 2022

Schade Street Glide

Staat een mooie Street Glide op de site van Tommy & Sons. Deze zou van de eigenaar van T&S zijn geweest, maar niets is minder waar. Kon deze bike zelf kopen in Lithouwen (bij T&S), maar bleek een schade motor uit USA te zijn geweest. Heeft goed in de kreukels gelegen en wordt hier nu verkocht voor € 34.950,=
De ellende van een ander wordt hier aangeboden.

28 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Slechte omgang met vaste klanten na…

Slechte omgang met vaste klanten na problemen. Diverse auto's gekocht en ook onderhoud/reparatie laten doen. Nu een probleem met het wegvallen van OnStar. Bij de verkoop wisten zij dit, maar niet gemeld. Uiteindelijk heeft mijn rechtsbijstandverlener mij gecompenseerd. Motorhuis denkt alleen aan zichzelf, ik vind dit automaffia. Advies, koop hier nooit een auto. Ik adviseer bijvoorbeeld Louwman of andere grotere autodealers!

3 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Wij zijn erg klantonvriendelijk geholpen!!!

We hadden tot twee keer toe een afspraak voor een proefrit en de aflevering maar moesten beide keren bijna een half uur wachten en zelf om een derde stoel vragen. Ze waren beide keren in gesprek. Dan maak je een afspraak, hahaha!

Tot drie keer toe is er beloofd dat de lakschade op het dak hersteld zou worden. Dit is niet gebeurd. Schandalig, wat een valse belofte! Nu eisen ze dat wij mee betalen aan de herstelreparatie.

Witte strepen van lijmresten werden bij de aflevering nog even door de servicemanager verwijderd. Wat nou afleverkosten?

We informeerden ook naar een nieuwe C3 Elle die in juli te bestellen zou zijn. Drie keer is er beweerd dat deze niet geleverd wordt. In een andere vestiging van het Motorhuis konden we hem zo bestellen?
Onjuiste informatie dus!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Mooie verkooppraatjes, alles om een auto te verkopen!
Het vertrouwen in het Motorhuis is tot het nulpunt gedaald.
Verzint eer gij begint als je in zee gaat met het Motorhuis!

2 settembre 2022

Prima verkoopservice van Ben van Holsteijn

Half 2021 ben ik voor het eerst naar Motorhuis Delft geweest en heb ik een proefrit in een ë-C4 gemaakt. Die beviel prima en enkele maanden later heb ik ook nog eens 2 extra proefritten gemaakt. Daarna was ik definitief overtuigd en heb de auto (private lease) in december 2021 besteld. Tijdens het hele proces ben ik begeleid en geadviseerd door Ben van Holsteijn van Motorhuis Delft. Hij heeft uitstekend werk geleverd en heeft mij ook tussentijds geïnformeerd dat het lang ging duren ivm de problemen bij de onderdelenlevering (de electronica, chips). Eind juni 2022 is de auto geleverd en ook dat is fantastisch door Ben afgehandeld! Ik wilde de dag voor aflevering nog een aanpassing en hij heeft dat nog kunnen regelen, chapeau!

Ook over de auto ben ik erg tevreden. De teller staat na 2 weken nu op ruim 600 km en die zijn uitstekend bevallen. De auto is comfortabel, stil en rijdt gewoon erg goed.

Alleen maar positieve ervaringen dus!

6 luglio 2022

Helaas niets voor ons

Vriendelijk ontvangen voor proefrit in Alphen. Die niet door kon gaan vanwege een spontane storing, welke niet opgelost kon worden. Daar werden we 10min van te voren over gebeld. Toch gegaan om iig vast over inruil te praten en de auto te bekijken.
Dikke domper... de nogal arrogante verkoper had er weinig zin in. Hij liet ons zelfstandig de showroom door kijken om te zien of er misschien een andere auto was die aan onze wensen voldeed. Eenmaal terug kwam er niet eens de vraag of we er nog iets tussen hadden zien staan.
Verder taxeerde onze auto om in te ruilen op 300 euro, terwijl we bij een ander bedrijf er nog ruim 1000 voor kregen. Meningen en inzichten verschillen, maar de verkoper weigerde ook maar enigszins over onderhandelen na te denken.
En maar liefst €895,- afleverkosten. Zogenaamd vanuit de overheid opgelegd. Bij andere bedrijven is het aanzienlijk minder en valt er te onderhandelen...
Hier kwam nog geen millimeter beweging in.
Heel jammer, want we hadden de auto graag gekocht....

Motorhuis Alphen zien ons nooit meer terug.

*update, na telefoontje van de desbetreffende verkoper de dag na de review*
De verkoper had zelf geen idee dat hij zo over kwam en was zeker niet zijn bedoeling. Hij was druk omdat hij probeerde voor ons toch een proefrit te kunnen regelen.
Hij geeft aan dat hij als onderdeel van een grote firma weinig speelruimte heeft met kosten en inruil. Hij zou best willen, maar bij een te laag bedrag zou de baas alsnog een koop afkeuren...
Netjes dat er gebeld is om het uit te spreken en na te vragen. Terechte opmerking van zijn kant dat ik niet direct heb aangegeven dat ik me niet juist behandeld voelde; nu kan hij er niets meer aan veranderen. En dat is zo, maar op dat moment was ik vooral verbaasd en boos.
Al met al wel een goed gesprek er over gehad en beloofd de review te updaten. Bij deze.

24 giugno 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più