Mosaikhjørnet A/S Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Vi stod/står og skulle finde fliser til vores nye badeværelse, og min første tanke var, hold da op en fed og stor butik, Men efter at have gået butikken rundt 3 gange, det vil sige vi også gik forbi... Leggi di più

De holder hvad de lover og levere til tiden. Vi bruger MosaikHjørnet til mange af vores opgaver og får altid hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål. Special stor ros til Morten Væver Petersen og Lars... Leggi di più

Vi har lige bestilt, og fået leveret en hel del fliser fra Mosaik hjørnet. Sikken en fin service, ligefra hvor vi kiggede på de fliser vi skulle have, henover beregning af mængder til ikke mindst ud... Leggi di più

Har købt fliser på deres webshop, med afhentning i butikken. Jeg får bekræftelse på, at fliserne står til afhentning. Da jeg så dukker op for at hente fliserne, er de sendt til Aalborg?? Flot når mur... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Negozio di articoli da cucina
  4. Idraulico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv. Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Mosaikhjørnet har et bredt sortiment af 1. sorterings kvalitetsfliser og mere end 4000 lagerførte varer kan vi dække ethvert behov, om det er fliser til badeværelse og køkken, eller ethvert andet formål, så har vi varerne på lager. Vi udvælger vore leverandører ud fra kvalitet, design og priser - og bæredygtighed i deres produktion.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service og hurtig levering

Vi bestilte fliser til et flisebord, og oplevede kun rigtig god service, da vi så at nogle af fliserne var gået i stykker under fragten.
Ville helt bestemt handle der igen.

27 luglio 2021

Kære Karoline,
Tusind tak for de pæne ord og for de fine stjerner. Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at anmelde os.

Ha' en fantastisk weekend.

Mange hilsner,

Overholder ikke aftaler

Et udmærket udvalg som en gennemsnitlig flisebutik af den størrelse har.

De har dog gevaldige problemer med at overholde aftale og leveringstider, så forbered dig på at brug forholdsvis meget tid på at ringe og rykke for svar. Og hav også en fleksibel håndværker til rådighed, som kan flytte rundt på sin kalender, når Mosaikhjørnet ikke leverer til aftalt tid.
Mosaikhjørnet ringer ikke, hvis en vare er forsinket. Heller ikke selvom du ret tydeligt gør opmærksom på, at det er vigtigt i forhold til håndværkere, så de ikke går forgæves.
Jeg fik en kompensation. Jeg spurgte selv, om det mon ikke var rimeligt, når fliserne kom tre uger senere end aftalt - og de ikke overholdte en eneste aftale om at holde mig orienteret. Det var fint og kompensationen kunne så bruges på spildte håndværkertimer.

Men da jeg så manglede en kasse mere, så er det stadig problemer med logistik og service. Jeg måtte selv ringe,fordi butikschefen ikke havde noteret min ordre.
“Ja. Vi undrede os godt nok over den kasse som stod tilbage, da vi fik varer. Og chefen har taget tidligt fri uden at skrive en seddel”. Den besked fik jeg, da jeg ringede og spurgte om mine fliser mon var kommet. Det var kort før lukketid. Og efter at min murer var taget hjem igen. Det har været dyrt i spildte håndværkerregninger og tid at bruge mosaikhjørnet.

10 giugno 2021

Kære Lars,
Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse hos os og vil gerne komme dette nærmere til bunds. Vil du skrive direkte til mig lhm@mosaikhjornet.dk, så jeg først og fremmest kan pejle mig ind på hvilken butik, vi taler om? Er det vores butik i Glostrup, Brønshøj eller Aalborg?

På forhånd tak - jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Sikke en service

Sikke en service, sikke et udvalg, sikke en flot butik og ikke mindst sikke en god oplevelse at handle hos Mosaikhjørnet!
Jeg kommer helt sikkert igen!

24 marzo 2021

Hej Lene,
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi gør os umage, så det glæder os når det bliver bemærket.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi glæder os til at betjene dig igen :)
Med venlig hilsen,

Fremragende service

Da jeg lavede en dum fejl i min ordre, var de hurtige til at svare og ovenikøbet med virkelig god service - kan klart anbefale at handle ved mosaikhjørnet!

16 febbraio 2021

Vi er yderst tilfreds med den meget…

Vi er yderst tilfreds med den meget meget fine service vi er blevet udsat for hos Mosaikhjørnet.
De guidede os igennem vores dilemma med at finde den rigtige løsning. Og de bestilte flere fliser hjem end vi skulle bruge, så vi kunne vælge de for os fineste fliser.
Og så har de på opfordring henvist os til en der har god erfaring med at skære og sætte fliserne op.
Så tusinde tak 😊

14 dicembre 2020

Super god service

Super god service. Meget hjælpsomme og god til at finde det frem som jeg søgte

17 novembre 2020

Hej,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik en super god service, og at vi kunne hjælpe med at finde det, du søgte.

Rigtig god dag.

med venlig hilsen

Suveræn god service

Jeg har været i Mosaikhjørnet butik i Glostrup for første gang, for et par dage siden. Jeg skulle have mosaik til et lille bord som jeg skulle lave. Her mødte jeg en rigtig god og venlig service. Jeg gik der fra med smil, en rest af nogle mosaik, som jeg fik med gratis i øvrigt, fliseklæb, flisefugemasse. Døren blev åbnet for mig, og der var hjælp til at bære varerne ud til bilen. Wow siger jeg bare. Sådan en service skal man lede længe efter. Jeg kommer helt sikkert igen.

14 agosto 2020

Oversalg

Et fint udvalg, men dårlig vejledning, hvor man oversælger antal fliser væsentligt og efterfølgende ikke vil tage disse retur, da man skriver sig ud af dette.
Vil ikke anbefale at handle med dem.

18 giugno 2020

Kære Nicklas

Vi har nu haft tid til at dykke ned i din sag.

Vi har fuld forståelse for dine frustrationer over, at du nu står med næsten halvdelen af den bestilte ordre, som ikke kan bruges.

Det specielle ved din ordre er at de fliser, du har i overskud, er specielt hjemtaget fliser fra Italien, en bestillingsvare og ikke en fast lagervare. Ved købet skulle du derfor betale på forhånd og bekræfte antallet af de bestilte fliser. På din faktura står der ligeledes, at specielt hjemtaget fliser ikke tages retur. Vi har ikke mulighed for at sælge fliserne igen, da fliserne formentlig kommer fra en anden brænding og antallet måske ikke svarer til den næste kundes bestilling.

Opmåling og udregning af antal/m2, som vores rådgiver kommer frem til er ud fra kundens oplyste mål, og kan kun blive vejledende, da vi ikke har mulighed for at tjekke op om målene er korrekte.
Det er kun kunden selv, som kan dobbelttjekke dette og er derfor kundens eget ansvar.

Vi håber, du bliver glad for fliserne til badeværelset trods de overskydende fliser.

Med venlig hilsen

God og venlig betjening

God og venlig betjening - og vildt flotte fliser!

Jeg køber ofte fliser hjem fra mosaikhjørnet, og jeg har aldrig oplevet andet en god og hurtig service. Fliserne kommer altid hurtigt, velpakket og i god stand. Den eneste gang nogle af mine fliser var knækket i fragten, ringede jeg ind til en venlig herre og da modtog jeg 30 nye og fine fliser dagen efter.
Altid rar og imødekommende betjening, når man ringer ind til jer.

Vigtigst er det brede udvalg af fantastisk flotte og smukke fliser i alle nuancer og størrelser!

Kan varmt anbefales.
- Ditte Holm

1 giugno 2020

Kære Ditte

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du altid har fået en god, venlig og hurtig betjening hos os. Det stræber vi efter hver dag :-)

Rigtig god dag og på gensyn i butikken.

Mange hilsner
Sacha, Mosaikhjørnet

Fantastisk service fra start til slut

Har fået den bedste service. Startede kontakten på Instagram, da jeg så kom ind i butikken var en anden medarbejder blevet informeret om hvad det drejede sig om og den gode service fortsatte (selv om jeg kom kort før lukketid). Dagen efter ringer jeg og bestiller og de klargøre det helt.
Kan kun varmt anbefale at handle med Mosaikhjørnet.

28 maggio 2020

Kære Suzanne
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har fået den bedste service hos os fra start til slut. Det stræber vi efter hver dag :-)

Rigtig god dag og på gensyn i butikken .

Mange hilsner

ingen service ved returnering

Da jeg købte for 15.000 kroner fliser var der ingen problemer med at returnere overskydende fliser, selvom det overskred 30 dage.da jeg så vi ville returner de overskydende fliser, var der ingen forstående og butikken nægtede at tage dem retur

26 maggio 2020

Kære Ronny

Vi har i mange år ydet den service, at man kunne returnere uåbnet varer inden for 30 dage fra købsdatoen. Det står naturligvis på vores fakturaer, men også på et skilt bag vores ekspedition.

Vores varer kommer hjem i særlige sorteringer/brændinger, og de er forskellige fra gang til gang. Vi kan derfor ikke lægge gamle brændinger oven i de nye, vi har på lager, da dette vil afstedkomme nuance og farveforskelle. At få monteret nye flotte klinker eller mosaikker, hvor der pludselig er enkelte ind i mellem, som er i en anden farve eller udseende er ikke at ønske for vores fremtidige kunder. Så når vi ikke tager varer retur, der er solgt for over 30 dage siden, er det også for at beskytte den næste kunde.

Det er meget beklageligt, at det har været din forståelse ved købet, at det er muligt at returnere senere end 30 dage.

Vi håber, du er glad for de fliser, der kunne bruges til projektet.

Med venlig hilsen

Meget dårlig vejledning!

Jeg købte et par kvadratmeter metro-fliser til mit nye køkken. Blev guidet godt igennem det meste -MEN! Jeg fik en manuel fliseskærer, som ekspedienten oplyste mig sagtens kunne skære metro-fliserne med facet. Dette er imidlertid ikke muligt og har haft utroligt svært ved, at skære noget der blev pænt. Derudover fik jeg at vide at jeg havde fået rigeligt med multiklæb, men jeg stod og manglede mens jeg var igang og min kæreste måtte køre i Stark klokken 22 om aftenen. Jeg er utroligt ærgerlig over den vejledning jeg har fået og står nu med et resultat, som jeg af del årsag ikke er tilfreds med...

20 marzo 2020

Har ikke styr på køb via deres webshop!

Har købt fliser på deres webshop, med afhentning i butikken. Jeg får bekræftelse på, at fliserne står til afhentning. Da jeg så dukker op for at hente fliserne, er de sendt til Aalborg?? Flot når mureren er bestilt!
Vi skriver 2020 - få nu styr på e-handel og på kundernes forventning om smooth oplevelse uafhængig af om købet foretages online eller i jeres butikker. Seriøst det er virkelig amatør-agtigt!

20 febbraio 2020

Jeg kan stærkt anbefale Mosaikhjørnet i…

Jeg kan stærkt anbefale Mosaikhjørnet i Brønshøj.
God service og vejledning til opsætning af fliser og gode priser. Sødt personale. Der er ingen tvivl om, at man er gode hænder hos mosaikhjørnet. De prøvede ikke at sælge mig dyrt værktøj til opsætning af fliser. Tværtimod hjalp de mig med, hvad der var nødvendigt og hvad der ikke var nødvendigt at købe. Det sætter jeg stor pris på. Tak tak tak.

15 febbraio 2020

Fantastisk service og vejledning! kan klart anbefale Mosaik hjørnet.

Vi købte vores fliser i Mosaik hjørnet i Glostrup.
Vi kom ind i butikken tomme for ideer, og kom ud derfra med de smukkeste stor formats fliser.
Vi har i hele processen følt os enormt trygge og godt behandlet.
Særligt Thomas har været en kæmpe hjælp.
Vi har fået en masse gode råd og vejledning, hvilket har mundet ud i at badeværelses renoveringen gik glidende.
Mosaik hjørnet holdte alle aftaler og tidsfrister og jeg vil til hver en tid anbefale mosaikhjørnet!

6 novembre 2019

God service!

Mette har styr på indretning og design!

Vi handler her helt sikkert igen!

25 ottobre 2019