Passform og kvalitet var innenfor, leveringstiden var litt lengre enn håpet. Genseren ( Merino Oneck) var dog meget tynn, og nok bedre egnet som undertøy. Kjøper nok ikke flere produkter der. Den sku... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det mesta funkar helt outstanding och jag har ett otal av era kläder i garderoben. Men ni borde verkligen se över er storleksguide. Det funkar helt enkelt inte att använda samma mått och hänvisa til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag fick ett litet hål mitt på tröjan som sprack upp och blev värre. Malin på kundtjänst var suverän i bemötandet och hade fingertoppskänsla i sin service. Efter lite turer från min sida sitter jag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via ett mejl fick jag reda på att Morris hade realisation, tog då chansen att köpa en jacka som jag provat i butik tidigare. Beställningen på hemsidan fungerade bra och leveransen var föredömligt snab... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We are planted in Swedish values, our heart beats for British prep and is always scanning the world for inspiration.
Källegatan 2, 503 38, Borås, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Beställde ett plagg två gånger. Båda gångerna fick jag svar någon dag efter att de strulat till det med storlekarna i systemet så jag fick aldrig min beställning.

Kvalitetsprodukt raskt i postkassa. Perfekt

Risposta di Morris Stockholm
Størrelsene stemmer, kjapp levering og gode tilbud til medlemmer.

Risposta di Morris Stockholm
Rask og enkel bestilling og forsendelse. Varene stemmer bra med ferge og størrelse angitt på nett. Retur er super enkelt på varer man ikke skal ha. Topp nettbutikk og fantastiske klær.

Risposta di Morris Stockholm
Jag saknar vita jeans till sommaren.
Jag saknar hanken i jeansen.

Risposta di Morris Stockholm
Fantastisk kvalité, klockren klassisk design och snabb leverans.

Risposta di Morris Stockholm
Meget god kvalitet på produktene. Lett å finne frem i nettbutikken. Rask leveranse med ryddig mulighet for retur av varer.

Risposta di Morris Stockholm
Snabba smidiga leveranser, funkade hur bra som helst

Risposta di Morris Stockholm
I am a new customer, so it was really hard to exactly know my size as it defers from brand to brand. I like your collection, so I decided to visit the store in Gothenburg to try the cloth on myself. First, not all what appears in the website are available in the store. Second, not all the sizes were available in the store as well, especially the XXXL. Not a single piece of cloth in the store with that size, although it is available in the online store. I just wanted to try the shirt and t-shirt on myself before buying it, but I could not.

Risposta di Morris Stockholm
Första gången jag handlade från Morris Stockholm. Gick smidigt och varan kom i god tid till min sons födelsedag.

Risposta di Morris Stockholm
Kjapp levering, bra utvalg. Høy kvalitets produkt! Vil absolutt handle mer hos Morris

Risposta di Morris Stockholm
Alltid positivt när företaget gör det enkelt att returnera vilket Morris gör. behövdes dock inte den här gången. Mycket nöjd med varan.