Fin produkt!Trevlig kommunikation, snabb leverans. Ligger i hammocken nu, på en höjd i min egen skog. Alldeles stilla. Bara för att testa, hade inte tänkt sova här inatt för jag ska se VM finalen i fo... Leggi di più
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar. Dri-pak XXL funkar hur bra som helst. Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck... Leggi di più
Smidigt köp! Betalade online, hörde av mig till butiken och fick hämta yogamattan inom en timma. Fantastisk service. Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop o... Leggi di più
Kunde inte varit mer nöjd med min beställning <3 Tack momo jord för att jag fick möjlighet att handla av er. enkelt att beställa, enkel kommunikation i mail, snabb leverans m.m gjorde hela upplevelse... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bra och klocka saker du vill använda och behålla. Nära naturen. Nära hjärtat. Står på trädens sida. Hammockar och yogamattor, vindspel och bushcraft. Välkommen.
Älgstigen 1, 43350, Öjersjö, Svezia
- butik@momojord.se
- www.momojord.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Snabb leverans företaget känns seriöst…
Snabb leverans företaget känns seriöst mycket nöjd!
Köpte ett DD tarp
Köpte ett DD tarp. Supernöjd och jättetrevligt med ett litet handskrivet brev till.
Supernöjd med mitt smycke.
Jag köpte andningssmycke stor och är supernöjd med det. Jag har kol och smycket hjälper mig både med att träna min andning och påminna mig om att jag ska göra det. Dessutom är det ett väldigt vackert smycke. Flera har sagt att de tycker det är vackert.
Snabb leverans. Produkt stämde bra överens med beskrivning. Och till ett superbra pris
Galet snabb
Galet snabb, tror mina grejer va packade och fått spårnings nr inom 30 min... På en söndags kväll!
Mysigt företag med fin personlig…
Mysigt företag med fin personlig service!
Snabb hantering och leverans
Snabb hantering och leverans. Bra priser och ett bra utbud.
Jättemjuk och skön ullmatta
Jättemjuk och skön ullmatta, super skön att yoga 🧘🏼♂️ på 🌻
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt! Bra utbud och är jättenöjd med min yogamatta. Inga problem alls.
Vindspel hel nöjd!
Vindspelet motsvarade helt mina förväntningar. Alltid lika nöjd med vad Momo Jord levererar.
Bra sortiment, kunnig & hjälpsam personal
Momo Jord är utan tvekan den bästa svenska butiken för hammockar och hammocktillbehör. De erbjuder bara de bästa märkena och ger alltid utförliga och ärliga beskrivningar av varje vara med utförliga användarinstruktioner och bra priser. Rekommenderas starkt!
Sveriges bästa kundservice!
Bra affär med bra prylar
Bra affär med bra prylar. Dom glömde skicka en sak till mig med beställningen men hörde själva av sig om misstaget, så ärliga verkar dom med vara. 5 stjärnor.
Snabb leverans och bra produkter.
Snabb leverans och superfin yogamatta i ull och linnepåsen jag köpte till mattan var rymlig och bra.
Rekommenderar Momo Jord.
En av de bästa campingbutikerna!
Snabb och tillmötesgående service. Utmärkta varor till bra priser. En butik med goda värderingar.
Bra handskar som ger skön värme
Bra handskar som ger skön värme en stund. Som andra skrivit, de är stora storlekar så välj gärna en lite mindre storlek. Skulle dock önska mig ännu mer värme som dessutom är mer jämt fördelad runt händerna. Så högre effekt och fler värmetrådar hade gett full pott. USB-kontakt för Power Bank hade också varit praktiskt, de inbyggda batterierna räcker inte så länge.
Bra upplevelse alltihopa
Bra upplevelse alltihopa! Bra info på hemsidan, svarar gärna på frågor, trevlig ton , pålitliga och snabb frakt.
Momo Jord
Fin och personlig webbutik! Gillar speciellt alla ärliga omdömen i beskrivningen av grejerna.