Fin produkt!Trevlig kommunikation, snabb leverans. Ligger i hammocken nu, på en höjd i min egen skog. Alldeles stilla. Bara för att testa, hade inte tänkt sova här inatt för jag ska se VM finalen i fo... Leggi di più
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar. Dri-pak XXL funkar hur bra som helst. Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck... Leggi di più
Smidigt köp! Betalade online, hörde av mig till butiken och fick hämta yogamattan inom en timma. Fantastisk service. Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop o... Leggi di più
Kunde inte varit mer nöjd med min beställning <3 Tack momo jord för att jag fick möjlighet att handla av er. enkelt att beställa, enkel kommunikation i mail, snabb leverans m.m gjorde hela upplevelse... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bra och klocka saker du vill använda och behålla. Nära naturen. Nära hjärtat. Står på trädens sida. Hammockar och yogamattor, vindspel och bushcraft. Välkommen.
Älgstigen 1, 43350, Öjersjö, Svezia
- butik@momojord.se
- www.momojord.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Bra info om produkter!
Snabba leveranser, bra info om produkterna (inte bara standard text)och priserna brukar ligga helt rätt.
Bra produkter med snabba leveranser
Väldigt bra service
Väldigt bra service! Sånt är svårt att hitta i dagen samhälle! Rekommenderas starkt!
Andnings smycket
Andnings smycket! Älskart!❤️ Och älskar symboliken bakom!! Så så fint och jag bär det runt min hals varje dag!
Famtastisk service och imponerande…
Famtastisk service och imponerande snabba leveranser. Jag tycker också mycket om det personliga, hjälpsamma och genuina som Momo Jord erbjuder.
Bara positivt!
Bara gott att säga om Momo
Bara gott att säga om Momo. Snabba och trevliga i kommunikationen. Beställer gärna av dem igen.
Snabba och mycket bra produkter
En bra grej 👍
Proffsig och personlig på samma gång
Proffsig och personlig på samma gång. Fantastiskt utbud för hammock. Köp och leverans har aldrig varit några problem. Jag har aldrig behövt returnera något så där kan jag inte uttala mig. Varit i kontakt med kundservice en gång och blev fantastiskt bra bemött. Rekommenderas!
Väldigt nöjd med snabb service och fint…
Väldigt nöjd med snabb service och fint inslagna paket.
Fick ett vindspel i julklapp.
Fick ett vindspel i julklapp och blev mycket förtjust i de vackra klangerna. Ett barnbarns pojkvän blev också förtjust och han googlade naturligtvis och kunde sedan berätta för mig att det fanns flera olika klanger. Naturligtvis beställde jag då en att hänga i andra änden av trädgården. Ibland berättar jag sagor för barn och när jag skulle sitta i en skogsbacke med 56 barn och berätta sagan om Lilla Rosa och Långa Leda tog jag vindspelet med mig. När vi kom till den spelande linden lät jag vindspelet klinga och det var dödstyst bland de 56 barnen, alla hörde vi sagans spelande lind. Efteråt kom flera av barnen fram och bad att få röra vid vindspelet och alla tog lika försiktigt i spelet som om det vore den heliga graalen. Så era vindspel spelar lika ljuvligt till kaffestund som saga eller ogräsrensning.
Monika
Bästa sidan i Sverige för hammock…
Bästa sidan i Sverige för hammock älskare. Riktigt bra kundservice och priser! Rekommenderas starkt.
Fungerar utmärkt
Fungerar utmärkt, jag sover bättre och vaknar inte längre på natten och måste dricka vatten.
Snabb leverans och så nöjd med min…
Snabb leverans och så nöjd med min yogamatta i ull - valde den större mattan 90 och det känns lyxigt att kunna breda ut sig ordentligt! Rekommenderas absolut!
Finns bara gott att säga om Momo Jord.
Finns bara gott att säga om Momo Jord.
Bra priser, bra service, rimliga leveranskostnader och snabba leveranser.
Sovsäcken kom fram rekordsnabbt
En produkt som levereras ilsnabbt till ett mycket bra pris kan bara göra en häpen och helt nöjd. Jag har ännu inte använt sovsäcken, men det ser jag fram emot.
Har inte hunnit testa tarpen
Har inte hunnit testa tarpen, hammocken och underquilten ännu men måste säga att MomoJord får full pott på bemötande, återkoppling och leverans.
Mvh Magnus M
Handlade min första hammock 2013 (en…
Handlade min första hammock 2013 (en Hennessy xl någonting med en Snugpak underquilt. )
Den har varit vilande i en massa år.
Nu är det dags med en Dutchware camilion wide. Frugan har ärft den gamla.
Genomgående vid alla beställningar och leveranser, snabbt och smidigt! Nyss hemkommen från en övernattning i minusgrader. Planerar redan nästa tur😃