Valutata 1 stelle su 5

Het is dat je een ster moet aantoetsen maar dat is voor mij eigenlijk nog een overwaardering, kaart 1/2 dag ‘ over datum’ en wordt gelijk voor de helft ingenomen, bizar. Weinig keuzes allemaal Fletche... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Momento Giftbox houdt zich m.i. niet aan de wettelijke voorschriften of probeert daar heel Sneaky om heen te draaien. De datum geldigheid is moeilijk te traceren zeker als je m cadeau krijgt want ment... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

GEEF GEEN MOMENTO GIFTBOX CADEAU Momento Giftbox t.w.v. 100 euro cadeau gekregen voor kerst. Helaas zijn er weinig leuke horeca gelegenheden die de Momento Giftcart accepteren. Uiteindelijk een l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos. Culinair bon moest eerst worden omgezet in een andere bon, deze wordt per post verstuurd (3+ werkdagen). Nu wachten op de nieuwe bon, dan kunnen we pas reserveren. Op de website staat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Verras iemand door het geven van een complete beleving met de Momento Giftbox! Kies bijvoorbeeld een smakelijke verrassing met een van de culinaire arrangementen, een fijne overnachting of een ontspannen saunabezoek.

1,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,1

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Door omstandigheden hebben wij 3x ons…

Door omstandigheden hebben wij 3x ons geplande momentje moeten uitstellen. Als je z'n momentje moet uitstellen dan staat je hoofd nergens naar en vergeet je dat momentje. Dat is ons 3x overkomen en dan .... helaas is het momentje niet meer geldig ... weg 100 euro dat wij als trouw cadeau hadden gekregen.
Wat is de reden van de 2jarige geldigheid ? Naarmate de tijd verstrijkt krijg je alleen minder omdat alles duurder wordt. Heel heel erg jammer.
5658HZ220

25 dicembre 2024

Omgewisseld via giftcardstore.nl

Wat omslachtig allemaal, de vele negatieve reviews zeggen al genoeg. Ik zag dat 1 van de deelnemende restaurants in A'dam zelfs al meer dan een jaar failliet is. Veels te veel haken en ogen. Dankzij een tip tussen de reviews heb ik toch wat aan deze kaart :-) Ruil op Giftcardstore.nl jouw kado om voor een kadokaart naar keuze, en bij betaling kies je voor Selecteer de KADO+KAART betaalmethode op de betaalpagina. Gebruik het kaartnummer en pincode om het tegoed te verzilveren. Je had heel veel leuke keuzes om een nieuwe kaart te kiezen, waar je wat mij betreft veel meer aan had. Ik heb gekozen voor een ICI PARIS bon.

22 dicembre 2024

WAAARDELOOOS !!

WAAARDELOOOS !!! TRAP ER NIET IN !!Het zijn BOEFJES .....Gefeliciteerd Momento ...u heeft zojuist 100 € verdient . Maar ook de LAATSTE euro van mij en al mijn familie en vrienden voor de toekomst ...Gelukkig heb ik de cadeaukaart cadeau gekregen dus ben er niet armer van geworden maar bij deze ook iedereen gewaarschuwd .

19 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze cadeau kaart

Wat een waardeloze cadeau kaart. Eerst moet je de cadeau kaart ( in mijn geval T.w.v. 40 euro) weer inwisselen voor je gekozen arrangement ik heb gekozen voor een lunch kaart (is 31 euro). Die 9 euro ben je dus gewoon kwijt. Lunch kaart komt vervolgens niet. Bellen krijg je een of ander vaag verhaal maar goed uiteindelijk naar een week of drie kwam de lunch kaart. Bij mij was er in een straal van 25 kilometer maar een optie (Fletcher hotel). Gereserveerd met daarbij vermeld dat het om een momento lunch ging. Komen we daar aan wordt ons verteld kies maar wat van de kaart. 2 broodjes zalm 2 koffie en 2 thee moesten we nog 14 euro bij betalen. De broodjes waren niet heel slecht maar ik heb ze wel veel beter gehad. Dus uiteindelijk met de 9 euro die je ook nog eens kwijt bent is het wel een hele dure lunch. Geef dit niet cadeau aan iemand!!!!

18 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik vind dit echt waardeloos zo weinig…

Ik vind dit echt waardeloos zo weinig locaties en gezellige accommodatie in de buurt veel alleen fletscher hotels, krijg ze af en toe maar ik zal ze NOIT cadeau doen aan iemand wat een waardeloze service en ingewikkeld gedoe

17 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos, frustrerend, dus niet intrappen!

Ik heb onlangs een Momento Culinair cadeaukaart ontvangen, maar het cadeauplezier werd al snel overschaduwd door de ingewikkelde gebruiksvoorwaarden. Het kostte me behoorlijk wat tijd om uit te zoeken op welke locaties ik de kaart kon gebruiken voor een diner. Op de website van Momento Gift zijn er geen locaties direct zichtbaar. In plaats daarvan moet je eerst een specifieke kaart kiezen (zoals een Momento Lunch of Momento Borrel), die vervolgens opnieuw wordt opgestuurd. Pas na het ontvangen van die tweede kaart kun je de locaties inzien en een reservering maken.
Daarnaast is het bijzonder frustrerend dat de nieuwe kaart (bijvoorbeeld een lunch- of borrelkaart) een vast bedrag heeft dat vaak niet overeenkomt met het oorspronkelijke tegoed van mijn Culinair kaart. Dit betekent dat mijn cadeaukaart of niet toereikend is en ik moet bijbetalen, of dat er tegoed overblijft dat ongebruikt blijft. Het lijkt erop dat dit een verdienmodel is waarin veel goedwillende mensen verstrikt raken of de moed verliezen om hun cadeau daadwerkelijk te gebruiken.

13 novembre 2024

in één woord......waardeloos!!!!

Op de website gekeken welke restaurants deelnemen. Prima, eentje gevonden op een leuke locatie. U moet telefonisch reserveren (voor een lunch?). Bel ik, nee hoor u moet de website gebruiken van het restaurant. Ok, so far so good. Komen we bij het fletcher restaurant aan kunnen we de bon alleen maar gebruiken voor een twaalf uurtje. Huh, waar staat dat dan? Niet op de website van momento en ook niet op de website van fletcher. Ja sorry maar dat zijn nu eenmaal de afspraken. Mijn vriend lustte de helft niet van het aangebodene maar kreeg bij godsgratie een extra gebakken eitje. De kroket was niet te vreten dus ik heb een heeeeel klein soepje en een boterham en een gebakken eitje en oh ja een drankje voor 15,50 kunnen nuttigen. Ik zal niemand het aanschaffen van deze bonnen aanraden

26 ottobre 2024

Ingewikkeld systeem

Ingewikkeld systeem. De indruk wordt gewekt dat het een tegoedbon is bijna gelijk aan geld. In werkelijkheid moet je je verdiepen in het verzilveren van de bon op de website. Als je dat niet voorbereidt dan kan je de bon niet bij het restaurant inleveren maar gewoon betalen. Daarna de bon aanpassen en weer een volgende restaurant reservering maken.
In het restaurant dien je ook weer alles opnieuw uit te leggen en wordt -gelukkig- ook door het restaurant alles gecontroleerd. In het restaurant ook weer allerlei beperkingen over wat je mag bestellen.
Nee geen feestelijk simpel cadeau maar een bewerkelijk -bijna irritant- product waar je je in moet verdiepen.

19 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wanvertoning, slechte service waar je zelf achteraan moet gaan.

Het uiterlijk van de giftbox is aantrekkelijk, dus ik snap dat mensen dat als leuk cadeau willen geven. Doe dat echter niet.
Ik wilde de voucher inwisselen, maar dat kon alleen voor andere bedragen dan wat er op de kaart stond. dat was dus of kiezen voor een minder bedrag, of nog bijbetalen om zo in elk geval de totale waarde te kunnen gebruiken.
Bestel ik een lunchkaart, welke ze me binnen 2-3 dagen toesturen, laten ze me weten (nadat ik zelf 2x bericht heb moeten sturen) dat de fabrikant vertraging heeft met de kaarten. Ja sorry hoor, maar dit is best een slecht verhaal. Zorg dan dat je dat op voorhand de klant meld, niet nadat de klant er zelf achter moet komen. En een oplossing: Die geven ze niet. Of wachten (hoe lang?) of opnieuw inwisselen. Daar heb ik helemaal geen vertrouwen meer in.

Ik zag in een eerdere review dat je zo'n box geeft aan iemand die je niet mag, dat vind ik wel kloppend. Misleiding, vind eigenlijk dat dit niet moet kunnen.

17 ottobre 2024

Waardeloos cadeau

De hotels die je kunt boeken, hebben nooit een geschikte datum wanneer je meld dat je wilt boeken met de momento bon, Ook staan er hotels vermeld die aangeven dat ze niet werken met de bon. En dat deze dus niet inwisselbaar is.
Leuk cadeau voor als je iemand niet mag

15 ottobre 2024

Zeer slecht.

Zeer slecht.
Je wordt niet goed geholpen.
Mensen die geen internet hebben worden aan de kant gegooit als de kaart verlopen is!!
Niet netjes als je al op leeftijd bent.
Genees een tegemoet komen zeeer slecht!!!
Ook als je belt nee is verlopen en houden ze zich hier aan niet leuk! Niet kopen dus!!

11 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Momento gift kaart ( 100 e) omgezet in…

Momento gift kaart ( 100 e) omgezet in 2 lunch en 2 borrel kaarten ( weinig keuze in de locaties)
12 dagen nog nx gehoord: lunchkaart niet leverbaar. Ik heb via contactformulier restitutie aangevraagd ..geld wordt terug gestort op de kaart. En dan?

10 ottobre 2024

Slecht

Slecht. Bon niet kunnen gebruiken omdat kaartnummer niet bij het restaurant bekend was. Bon zelf moeten betalen en contact opgenomen met Momento. Ik krijg mijn geld niet terug maar moet de bon opnieuw ergens gebruiken. Denken niet mee, weinig locaties te kiezen. Omslachtig. Niet aan te raden!

5 ottobre 2024

Geen giftbox kopen...

Ik heb een 'voor jou' kaart (25 euro) omgewisseld naar lunch kaart (31 euro ).Nu wacht ik op de nieuwe kaart (lunch kaart). Maar kaarten zijn momenteel niet leverbaar.
Heb zelfs nog 6 euro bijbetaald.
Ik ben bang dat de nieuwe kaart niet geleverd gaat worden.

4 ottobre 2024

Waardeloos

Waardeloos! Op de website staat bij reserveren een telefoonnummer van desbetreffende hotel. Bel ik ze; kan het niet telefonisch! Waarom staat er dan een telefoonnummer? 2 x 8 minuten voor niets in de wacht gestaan.

27 settembre 2024

Niet kopen die handel

Wat een waardeloos bedrijf na vele keren bellen en mailen wanneer mijn kaarten komen geen mail antwoord en telefonisch van alles beloven maar weinig krijgen ....los al jullie problemen op stelletje oplichters

25 settembre 2024

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Ik heb een gefeliciteerd bon gekregen voor mijn verjaardag. Ik wilde die bon gebruiken en dan blijkt dat je deze eerst moet omruilen voor bijvoorbeeld een diner bon. Dus voor mijn bon van 75 euro heb ik met bijbetaling van 3 euro 2 etentje bonnen besteld van 39 per stuk. Sinds 17 Augustus wacht ik op deze bonnen. 3 keer gebeld, 2 keer contact formulier ingevuld maar geen goede reactie. Krijg alleen te horen de post heeft vertraging. Weg mijn 78 euro. Wat een ontzettend slecht bedrijf.

17 agosto 2024

Monento bon gekregen

Monento bon gekregen en met veel moeite kunnen omzetten naar een lunchkaart. Blijkt dat je eigenlijk alleen bij Fletcher terecht kunt. Als je daar dan wilt lunchen kun je alleen kiezen uit 12 uurtje ( fletcher Thorn). Geen keus dus. Het 12 uurtje is te slecht om over te praten. Koop deze bon niet!!!

8 settembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più