Møllekroen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Buffet til bryllup. Super god mad med noget for enhver. Service og kontakt er bare i top selvom vi måtte ændre planer flere gange fra vi bestilte. Vores varmeste anbefalinger til møllekroen. Vi ko... Leggi di più

Møllekroen er fuldstændig out standing når det kommer til logistik og høj kvalitet. Alt er velsmagende og let at gå til når man vælger catering. Der mangler aldrig dele til menuen og der er altid ri... Leggi di più

Kære Møllekroen. Tusind tak for en hel fantastisk guldbryllupsdag. Et meget flot dækket bord i et meget fint lokale og med en utrolig lækker menu som både vores gæster og familie fra nær og fjern har... Leggi di più

For tredie gang inden for få måneder - nytårs menu, fødselsdags buffet og nu her Påske buffet fra Møllekroen. Her går man aldrig galt i byen. Kvaliteten af maden og betjening er i top og deres beskriv... Leggi di più

1. Azienda di catering
  2. Fornitore di cibo e bevande (catering)
  3. Sala polivalente

Vi leverer lækkert tilberedt mad ud af huset og catering af friske råvarer til enhver tænkelig begivenhed, familiefester, receptioner eller forretningsarrangementer. Vi har 3 dejlige selskabslokaler med plads fra 15-200 personer.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk mad fra Møllekroen

Vi fik leveret mad fra Møllekroen til vores kobberbryllup.
Maden blev leveret til tiden og var flot anrettet på fade.
Der var også overaskende meget mad og det hele var lækkert.
Maden var fantastisk og fik meget ros af vores gæster.

3 febbraio 2023

Jeg har været til julefrokosten med…Ældre Sagen

Jeg har været til julefrokosten med Ældre Sagen i dag hos jer. Jeg har ikke været hos jer før, men hvor var det godt det hele. Maden smagte så godt. Og maden var smukt serveret. Tjenerne var meget venlige og smilende. Hele var en rar oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg vil spise der. Tak for det dejlige eftermiddagen.
Venlig hilsen Maritta Larsen

6 dicembre 2022

Kære indehaver af Møllekroen.

Kære indehaver af Møllekroen.
Jeg har i weekenden været til sølvbryllup hos jer.
Jeg som gæst har intet at bemærke til maden som smagte dejligt.
Men den mandlige tjener som stod for arrangementet var ud over det sadvanlige ubehøvlet.
Sidder stadig målløs over den behandling der fandt sted.
Der var arrangeret et trylleshow og under dette fik de desværre ved en fejl tippet et bord, så lys faldt ned.
Dette var på ingen måde en del af showet og et kæmpe uheld.
Da underholdningen var forbi, kom denne tjener ildrød i ansigtet ind og overfusede med skældsord som jeg ikke vil nævne her. Det var meget højt og alt for voldsomt over et stort selskab og glade gæster.
Dette var fuldstændig ubehøvlet og burde være taget med værten, efter festen.

Med venlig hilsen Jeanette

24 settembre 2022

Kære Jeanette.
Jeg har haft en lang snak med den pågældende tjener.
han er oprigtigt meget ked af det.
Han indrømmer at han har overreageret og ville ønske at han kunne gøre aftenen om.
så på Møllekroen og vores tjeners vegne, hermed en undskyldning for hans opførelse og overreaktion.
Den pågældende tjener har været ved os i over 10 år og vi har kun fået og oplevet positive tilbagemelding fra vores gæster.
så tænker at han må have fået det forkerte ben ud af sengen den pågældende dag og det kun er en engangsoplevelse.

Venlig hilsen.
indehaver
Søren Grønning
Møllekroen.

Tak for dejlig mad i sidste weekend 😊…

Tak for dejlig mad i sidste weekend 😊 Kreativ buffet et godt valg på en dag med bagende sol og 30 graders varme.

19 agosto 2022

Risposta di Møllekroen

Hej Anne Mette, tak for din fine anmeldelse, det glæder os at du deler din oplevelse med os. fortsat god sommer :)

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Glæder mig altid over hvor vellavet det er.
Glæder mig også over når min mor har været hos jer med plejehjemmet. Hun taler så positivt og med stor glæde. Tak for jeres hygge om de ældre og for jeres venlighed.

14 luglio 2022

Vi bestilte Syrenbuffet til vores…

Vi bestilte Syrenbuffet til vores bryllup fra Møllekroen. Maden var virkelig lækker og alt var forberedt så det var super nemt for køkkenpersonalet at klargøre det. Præsentationen af retterne var også super indbydende og generelt roste vores gæster maden højt! Stor anbefaling herfra.

4 luglio 2022

Fantastisk!

Vi har netop holdt vores sølvbryllup på Møllekroen - super oplevelse :-) Vi fik Buffet Kreativ - fantastisk mad, dejlig vin og professionel betjening. Vi kan ikke sætte en finger på noget - super fantastisk dag, som vi vil huske længe.
Dorte og Jørgen

6 giugno 2022

Mangel på rugbrød til påskebuffet

Fik påskebuffet leveret d 14/4-2022. Maden var fantastisk og fik meget ros af gæsterne. Vi var 14 i alt. Dog var der mangel på rugbrød og vi måtte skaffe supplerende rugbrød via andre kanaler undervejs. Lidt træls at skulle have den bekymring på en festdag, da brød jo bare er en basisting og der burde være rigeligt. Ved efterfølgende mail og personlig kontakt til daglig leder ( ved aflevering af service), fik vi oplyst, at I beregner 3 stk. rugbrød pr person, men da halvdelen af rugbrødet var skåret af et lille ovalformet rugbrød, så slog det simpelthen ikke til, eftersom der blandt andet var 2 slags sild, æg, fiskefilet, frikadeller, leverpostej og engelsk bøf - alle retter, som mange af gæsterne spiste rugbrød sammen med.
Mvh Bjørg Harder

16 aprile 2022

Hej Bjørn.
Tak for roserne af maden, og beklager hvis der ikke har været nok rugbrød, der må simpelthen være sket en fejl i optællingen. godt at i fik løst det via andre kanaler.
God påske.
Vh Søren, Møllekroen.

Fin Nytårsmenu

Vi købte en lækker nytårsmenu til 8 personer. Alt var fint og godt planlagt og vejledning til tilberedningen var udførlig og let at følge.
Dog savnede vi jeres gode brød.
Pia Larsen

10 gennaio 2022

Hej Pia.
Tak for din anmeldelse, og dejligt at i var tilfredse.
jeg kan ikke lige se dit navn i vores bestillingsoversigt, måske står det i et andet navn?
men kan du ikke lige skrive til mig på admin@moellekroen.dk og uddybe det med brødet? var det ikke med?

Skuffende nytårsmenu

Købte nytårsmenu til kr. 445 pr kuvert + emballage kr. 68 (for 4 kuverter i alt) med forventning om noget ekstraordinært....
Nu er det prøvet, og det gør vi da aldrig igen! 1/2 delen af både hovedret & dessert blev smidt ud - og det var ikke fordi der var for meget mad🥺.
En skuffende oplevelse.

10 gennaio 2022

Hej Helle.
Det var da en træls besked at få, vi har ellers fået rigtig, som rigtige mange positive tilbagemeldinger.
jeg kunne rigtigt godt tænke mig at du ville skrive til mig på Møllekroens mail admin@moellekroen.dk med en uddybning om kritikken på vores hovedret og dessert.
jeg kan nemlig ikke se at du har bestil vores menu til nytår, men det kan være at bestillingen er i et anden navn.
Vh Søren Grønning, Møllekroen

En fantastisk mortensaften

Vi havde bestilt and til mortensaften, det var en utrolig god oplevelse, det hele var simpelthen perfekt. Stor tak til møllekroen. Det er altid en oplevelse at få maden fra møllekroen, det gælder både i huset og ud af huset.

14 novembre 2021

Maden kan ikke stå alene

Har netop afholdt arrangement på Møllekroen, men hele oplevelsen ender desværre på en orange/rød oplevelse. Maden og service den dag, kan desværre ikke stå alene…
Korrespondancen fra indehaveren Søren har været direkte arrogant og uforskammet.
Citeret fra mail:
….”Det er et lokale jeg kunne har solgt 50 gange til fuld pris den dato.
I sin tid har xx reserveret et lokale til 50 personer til et fest arr. Med natmad.
Og nu er det et arr. Til 35 pers uden natmad, som vi normalt ikke gør en lørdag.
Så hvis jeg havde fået den forespørgsel i sin tid på 35 pers uden natmad havde jeg sagt nej.
Men det skal vi ikke bruge mere tid på nu”…..

Det fremgår på intet tidspunkt i mine bekræftelser noget om natmad. Nedskrivning i antallet er en skilsmisse, som fulgte med i kølvandet på corona, men alt dette vidste indehaveren udemærket, da jeg midt januar 2021 orienterede om den fremadrettede korrespondance.

Det jeg ikke forstår, som kunde er. Hvorfor sagde Møllekroen ikke bare “desværre” i januar 2021, da jeg flyttede datoen fra maj til september. De kunne allerede se nedskrivningen i antallet + et afvigende koncept, hvis deres arrangementer normalt er med natmad, som åbenbart er den fulde pris der hentydes til. Jeg gav kun samlet 723 kr. pr. kuvert.

Føler en arrogant håndtering fra indehaver, som gør, at jeg desværre ryger fra ambassadør til skuffet, vred og undrende kunde. Maden fejler intet, og super sød dame stod for vores arrangement. Men det er hele den samlede oplevelse der tæller, og der kan maden desværre ikke stå alene.

3 ottobre 2021

Hej Camilla.
Tak for din tilbagemelding til os.
Først vil jeg starte med at sige det var dejligt at høre at i havde en god dag, med god mad og betjening til jeres fest.
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med kontakten til mig. Det er yderst sjældent at jeg får den tilbagemelding og vil selvfølgelig tage det til mig.
Med venlig hilsen Søren Grønning.

Forårsmenuen sad lige i skabet :)

Vi fik leveret Forårsmenuen til den årlige vejfest og jeg har sjældent hørt så mange rosene ord om maden - selv flere uger efter snakkes der stadigvæk om den mega lækre mad.
Det er ikke sidste gang vi bruger Møllekroen, det er helt sikkert.

2 luglio 2021

Risposta di Møllekroen

Hej Kasper, tak for en flot anmeldelse, vi ser frem til at lave mad til dig ved anden lejlighed. God sommer :)

Nærværende og behageligt

Som gæst ved min svigermors 70 års fødselsdag-afholdt i festlokalet på Møllekroen, oplevede vi sublimt samspil at de to tjenere og køkkenet.
Utrolig lækker mad-som både var anrettet virkelig flot og som tilmeldt smagte virkelig godt.
Tjenerne var nærværende på en lun, men samtidig diskret måde. De fyldte op med drikkelse (årets varmeste dag), de skiftede diskret bestik i fade/skåle på buffet (corona-venligt) samtidig med de kommunikerede venligt med gæsterne.
Stemningen i huset var utrolig rar og samtidig med 2 andre selskaber i huset blev vi behandlet unikt og min svigermor havde den skønneste dag. Vi kommer klart igen-både for madens skyld og menneskerne som skabte rammerne.

20 giugno 2021

Risposta di Møllekroen

Kære Maria. Tak for din varme anmeldelse, den bliver hængt op til skue i personalestuen. God sommer til dig :)

veltillavet mad

veltillavet mad, velsmagende og nem at anrette hjemme.
ankom til tiden, var varmt og lækkert
vil bestemt anbefale til andre og selv benytte ved anden lejlighed

25 maggio 2021

Risposta di Møllekroen

Kære Helle, mange tak for din flotte anmeldelse. det er altid dejligt med sådan en anbefaling af Møllekroens mad ud af huset. God aften til dig :)

Fantastisk nytårsmenu

Fantastisk nytårsmenu. God smag - som altid. Nemt at tilberede. Afhentning på 5 minutter.

4 gennaio 2021

Risposta di Møllekroen

Kære Pia, tak for din fine anmeldelse. Godt nytår til dig :)

Skuffer aldrig

1000 tak for endnu en fantastisk julebuffet, den var som altid fuldstændig uovertruffet.
Delikat anrettet , smager fantastisk og der er rigeligt af det. Tak for mad😊

6 dicembre 2020