Banner for Modulskolefoto

Modulskolefoto Recensioni 637

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Leggi di più

Real talk, I tried to get inside with a guy in wheelchair( not first time), just to make his day. They said no, the guy in wheelchair was not problem to community, then rejected me alone ‘cus I tried... Leggi di più

Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... Leggi di più

Jeg oplevede en sød og hjælpsom betjening hos Modulfoto Frederiksberg. De ved alt om lysbaggrund og de forskellige mål til kørekort og visum, som kan være ganske komplekse for almindelige mennesker. P... Leggi di più

1. Fotografo
  2. Strumento di elaborazione foto per passaporti

Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Super dygtig fotograf

Super dygtig fotograf, og helt fantastisk til børnene.

19 maggio 2025

Hej Lone
Tusind tak - vi håber I alle havde en god fotodag :)
Vh Stine

Jeg fik endnu en rykker fra Modulfoto…

Jeg fik endnu en rykker fra Modulfoto og denne gang på mit andet barn men her havde jeg aldrig fået billederne af ham.
Deres kundeservice er så flinke, de sletter min rykker OG sender mig nye billeder uden yderligere omkostninger

14 maggio 2025

Risposta di Modulskolefoto

Tusind tak for fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på:)

Very good

Very good , friendly customer service 😊😊😊😊

15 maggio 2025

Risposta di Modulskolefoto

Thank you so much for your kinds words:)

super god fotograf

super god fotograf.
God til at få børnene med på at blive fotograferet og gøre det sjovt :-)

10 maggio 2025

Risposta di Modulskolefoto

Hej Jacques. Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre i havde det sjovt med vores fotograf :)
Vh Stine

Fast service and good quality photo

The lady was very nice and friendly. The photo was ready after 3 minutes. I am happy with the photo and the quality. Thank you for the good service.

5 maggio 2025

Risposta di Modulskolefoto

Thank you so much for your kind words:) We really appriciate it.

Kids regards Stine

Ekstraordinær god service!

Jeg havde været en rigtig stor knold og ikke fået tjekket min postkasse i urimelig lang tid. Der jeg endelig fik det gjort, lå der billeder fra ModulSkolefoto og adskellige rykkere.

Jeg tog med det samme fat i ModulSkolefoto, og ikke alene fik vi lavet en rigtig god aftale, de vil også sende mig nogle nye billeder uden beregning.

Se det er hvad jeg kalder helt ekstraordinær god service!

30 aprile 2025

Hej Uffe

Det kan ske for os alle, så det skal bestemt ikke skille os ad:)
Og gode billeder af sine børn er vigtigt :)

Det var en dame

Det var en dame, hun var meget god , hurtig, dygtige og rigtig sød.

29 aprile 2025

Hej Farzana
Tusind tak for dine fine ord og for at tage dig tid til at skrive til os.:)

Mvh Stine

Vi vil gerne rose jer for jeres tilgang…

Vi vil gerne rose jer for jeres tilgang med fotografering.
Det var en god oplevelse og helt ned i børnehøjde, som vi sætter stor pris på. Tak for det.
I får 5 stjerner og vi glæder os til i kommer næste gang og fotograferer.

8 aprile 2025

Hej Ina
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det varmer virkelig, for det er netop det vi prøver allermest på, når vi kommer ud i børnehaver/vuggestuer og fotograferer :)
Mvh Stine

Havde oprindeligt fået en opkrævning på…

Havde oprindeligt fået en opkrævning på nogle billeder som jeg ikke har bestilt eller ej har fået. De var meget hjælpsom med at annullere inkasso sagen efter vi havde en god snak. Alt dette burde naturligvis have været undgået og jeg derfor har anbefalet at de bør opkræve betaling upfront som normalt når man handler på nettet så man undgår sager vedr regninger på billeder man aldrig har bestilt. Normalt praksis er at når man køber noget skal man også betale først så kan der ikke opstå misforståelser..

25 aprile 2025

Hej Danni

Tak for din anmeldelse. Vi tager selvfølgelig alle vores kundes råd til os, så vi kan gøre flest muligt glade:)

Er ked af, og stadig lidt forundret over det med din tilmelding, men er glad for at vi kunne snakke om tingene, og sammen finde en løsning. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at vores system er til at forstå og at det fungerer efter hensigten:)

mvh Stine

jeg havde betalt dobbelt op på mit ene…

jeg havde betalt dobbelt op på mit ene barns faktura og kundeservice hos modulfoto kontakter mig for at overføre pengene tilbage til mig
det er altså god service

21 aprile 2025

Hej Natalina

Tusind tak for at skrive. Dobbelt op på betaling behøver vi trods alt ikke - så selvfølgelig skulle du have dine penge tilbage:) Dem kan man jo nok finde noget andet godt at bruge på:)
mvh Stine

hurtig og professionel

fotograf er meget venlig og professionel med en masse tålmodighed :) Jeg vil gå igen til næste gang, når jeg har brug for det.

24 aprile 2025

Risposta di Modulskolefoto

Tusind tak for dine fine ord:)

Som skole oplever vi en enorm god…

Som skole oplever vi en enorm god service og et firma, der har godt styr på alle vores aftaler. Det er dejligt, at de tager hånd om deres kerneopgave, så vi kan koncentrere os om vores egne kerneopgaver her på skolen.

11 aprile 2025

Hej Kerteminde Byskole
Tusind tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at I mærker de ting vi gør os allermest umage med og at I er glade for samarbejdet. Det er vi i den grad også:)
God påske:)

Utrolig positiv oplevelse hos Modul Foto

Jeg fik taget billeder inde hos Modul Foto af mine to drenge på 5 og 7, og det var en virkelig god oplevelse! Deres fotograf Malene, som tog billederne, var helt fantastisk! Hun var utrolig empatisk og mødekommende og ikke mindst var hun vildt god med drengene og fik dem til at slappe af (selv om den ene af dem slet ikke ville have taget billeder da vi kom derind). Hun fik det til at lykkes, og jeg kan kun rose Modulfoto for deres rummelighed og anbefaler dem 100 %! :)

21 febbraio 2025

Hej :)
Tusind mange tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og det giver os store smil på læben herinde:)

Og jeg giver dig ret - Malene er en stjerne :)

Tilbagevendende kunder 👍🏻

Vi har brugt modulfoto til at få lavet pasfoto til vores børn af nu to omgange og kan ikke sætte en finger på noget. Det går stærkt, de er effektive og de er søde. Det tager måske MAX ti minutter fra man kommer til man er færdig med billederne i hånden.
Der udover er det en god pris.

7 aprile 2025

Hej Louise
Tusind tak for dine fine ord - og dejligt at høre at I er tilfredse:)

Meget smilede

Meget smilede , imødekommende og god til børn fotograf.
Hurtig betjening
Kan kun anbefale stedet

31 marzo 2025

Risposta di Modulskolefoto

Hej Edda. Tusind tak for dine fine ord:)

Venlige personale

Venlige personale, høj faglighed.
Meget tilfreds.

21 marzo 2025

Risposta di Modulskolefoto

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på:)