Banner for Modulskolefoto

Modulskolefoto Recensioni 635

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Real talk, I tried to get inside with a guy in wheelchair( not first time), just to make his day. They said no, the guy in wheelchair was not problem to community, then rejected me alone ‘cus I tried... Leggi di più

Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Leggi di più

Very nice experience :) Super helpful and friendly staff. I've got my visa photos taken 3 times here, and it has always been good.

Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... Leggi di più

1. Fotografo
  2. Strumento di elaborazione foto per passaporti

Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Quality and Professional Service at Modul

I went to Modul on my lunch break to take my passport photos. I was kindly greeted by Kristina who took great care of me at their onsite studio at Falkoner Alle. Wonderful service and highly satisfied with quality and professional photos.

Thank you Kristina and thank you Modul!!!

22 febbraio 2026

Hi Lowell

Thank you so much for your kind words. Kristina definetely is one of pur sweetest photographers:)

Smil

Venlighed og god service

16 febbraio 2026

Hej Jette

Tusind tak :)

Rykkere uden at have modtaget billeder

Siden oktober har jeg løbende været i kontakt med Modulfoto vedr. nogle skolefotos jeg ikke har modtaget.

12/10 efterlyser jeg billederne pr mail.
14/10 efterlyser jeg efter aftale igen. Vi aftaler, at jeg kun skal have gruppefotoet nu, da portrætfotoet var til en gave.
17/11 har jeg ikke modtaget et gruppefoto, så det efterlyser jeg igen.
30/12 efterlyser jeg endnu engang, efter at have fået flere rykkere.
5/1 mailer vi frem og tilbage, Modulfoto tilbyder at sende igen, hvilket jeg takker nej til.
8/1 modtager jeg endnu en rykker hvori de skriver, at de vil overgive det til 3. part. Jeg kontakter igen telefonisk og jeg spørger, om de vil sende en bekræftelse på, at rykkerne ikke skal betales. Jeg hører dog ikke fra dem.
Nu er den betalingsfrist, der fremgår på seneste faktura, overskredet, og jeg har stadig ikke hørt fra Modulfoto.

Det ser desværre ikke ud til, at jeg er den eneste, der har denne oplevelse med Modulfoto.

12 ottobre 2025

Hej

Det lyder godt nok mærkeligt og virkelig træls. Det er bestemt ikke vores mening og slet ikke vores arbejdsgang. Derfor tænker jeg at der må være gået noget galt. Desværre kan jeg intet se om hvem du er, og derfor heller ikke rigtig hjælpe pt.

Vil du ikke sende en mail direkte til mig på stine@modulfoto.dk, med dine oplysninger så jeg kan hjælpe dig?

Mvh Stine

Super oplevelse!

Vi kom uanmeldt, da vores 3-årige skulle have taget et nyt pasfoto. Vi kom til med det samme, det var super professionelt og vi var ude af døren igen efter 15 min. Super nemt og en rigtig god oplevelse!

5 febbraio 2026

Hej Marie
Hvor er det dejligt at høre, når det foregår præcis som vi allerhelst vil gøre det:) Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os -det sætter vi stor pris på:)

mvh Stine

En ringe omgang fra start til slut.!

Endnu en gang kommer der en dårlig fotograf, der ikke kan connecte med ungerne.

Herefter fremsendes der billeder i en ringe kvalitet, som man skal melde fra for ikke at få.
Vi har ikke bestilt noget. Og skal derfor ikke modtage nogen regning.

Alt i alt en ringe omgang fra start til slut.

1 ottobre 2025

Hej Ronnie
Jeg er da ked af at høre, at din oplevelse hos os har været så skidt. Det er vi kede af.

Vi gør meget ud af at vælge fotografer elsker at arbejde med børn og godt kan li at fjolle, men jeg ved selvfølgelig godt at vi ikke kan ramme plet hver eneste gang.

Vi vil meget gerne tilbyde jer omfoto, hvis I ønsker dette?

Desuden tvinger vi ingen til at beholde eller købe billeder kan ikke ønsker, så vi har kun sendt det, hvis I selv har bestilt det. Derfor har i dog stadig returret, så du må gerne returnere det.

Jeg håber du vil skrive direkte til mig på stine@modulfoto.dk , så vi kan finde en løsning i vil blive glade for.

Mvh Stine

Jeg har brugt ModulAltid fantastisk service og smukke billederfoto i mange år til…

Jeg har brugt Modulfoto i mange år til at tage billeder af mine børn, og jeg har altid været imponeret over deres professionalisme og venlighed. Kundeservicen er helt i top, de svarer hurtigt, er meget hjælpsomme og gør altid en ekstra indsats for at sikre, at alt bliver perfekt.

Hvis der har været problemer med bestillinger eller fakturaer, har de håndteret det effektivt og uden ekstra omkostninger, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Fotograferne er fantastiske til at skabe en afslappet atmosfære for børnene og guide dem, så billederne bliver naturlige og flotte.

Alt i alt har jeg haft en overvældende positiv oplevelse med Modulfoto og kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker kvalitetsfotografi og enestående service.

20 gennaio 2026

Risposta di Modulskolefoto

Sikken en fin og skøn anmeldelse. Den gør os helt varm om hjertet.
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive de fine ord:) Det sætter vi STOR pris på :)
mvh hele modul foto holdet

Rigtig god kundeservice og man bliver…

Rigtig god kundeservice og man bliver guided igennem alt. Kan virkelig anbefale modulfoto

13 gennaio 2026

Hej Sarah

Det er vi så glade for at høre - for det er netop det vi stræber efter:)
Tak for at tage dig tid til at skrive:)

Ekstra skridt - fantastisk service

Jeg modtog egentlig en rykker for manglende betaling af skolefotos.

Jeg kontaktede firmaet, og sagde, at jeg egentlig gerne ville betale, men jeg ville også gerne have billederne, da jeg ikke havde modtaget dem.

Manden jeg var i kontakt med beklagede, at jeg ikke havde modtaget dem, og de egentlig var sendt. Han ville med det samme sørge for, at jeg fik nye tilsendt. Jeg oplyste, at jeg også kunne hente selv, da jeg egentlig arbejdede tæt på deres kontor, men der var julelukket, og da det var en god ekstra julegave, så foreslog han, at han kunne sende til pakkeshop, hvis det var fint med mig, da det var hurtigst, og gav størst sandsynlighed for, at jeg modtog det inden jul.

Der gik under 16 timer fra opkaldet, til jeg kunne hente pakken.

Det er virkelig effektiv og stærk service. Kæmpe ros herfra.

Og så var billederne i øvrigt også rigtig gode

30 dicembre 2025

Hej Nicklas

Sikken en dejlig anmeldelse :) Vi er kun glade når vi kan hjælpe, og vi er så glade for at høre at det hele nåede frem i god til julegaven:)

Rigtig godt nytår

Very lovely staff

Very lovely staff, smily and helpful.
They are fast and doing good job!

15 dicembre 2025

Hej Leyla
Thank you very much for your kind words:)