Moccamaster Recensioni 838

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Sökte med ljus o lykta en kaffebryggare. Den gamla uttjänta var 10 år. Kaffe är en konstart. Kaffet ska bryggs rätt så aromen framträder för högsta möjliga njutning. Kaffet ska hålla varmt i kannan. V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tycker kaffet, av någon konstig anledning, blir lenare och rundare i smaken. Mycket gott :-) Ganska snygg och stilren bryggare att se på. Bra att hållaren för vattnet är stort så det inte kommer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nok verdens hurtigst bryggende og mest pålidelige kaffemaskine der findes på markedet Sætter bønner over om aftenen, et tryk på knappen og voila friskbrygget kaffe der sætter dagen godt igang

1. Negozio di elettrodomestici

Scritti dall'azienda

We’re Moccamaster – makers of high-quality coffee brewers, handbuilt in the Netherlands since 1969. Our goal is simple: to help you make really good coffee, every single day. Our brewers are loved because they’re reliable, easy to use, and built to last. We focus on quality, not shortcuts – which means consistent flavor, fast brewing, and a timeless design that fits right into your kitchen. Moccamasters are made to be repaired and we offer spare parts for all of our models. Plus, with a industry leading 10-year warranty, you can count on your Moccamaster for the long haul.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Moccamaster =Perfektion☕️🙏🤎…

Moccamaster =Perfektion☕️🙏🤎 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️☕️☕️☕️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️☕️☕️⭐️⭐️⭐️⭐️🎶🎶🥳🥳

20 gennaio 2026

Risposta di Moccamaster

Hej! Så härligt att höra 🖤 Tusen tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss ☕️ Kaffeskål från Anna

god kaffemaskine

grunden til 4 stjerner er at min gamle maskine kun holdt i 16 år ( ho ho )
nej helt alvorligt jeg har haft andre kaffemaskiner i løbet af mit lange liv, ingen andre lever tilnærmeligvis ikke op til en moccamaster

27 aprile 2026

Hej! 🖤
Tak for feedback, det er så dejligt at høre at du er tilfreds med din Moccamaster ☕️ Varme hilsner fra Anna

Entinen moccamaster kesti 14 vuotta

Entinen moccamaster kesti 14 vuotta. Olisi kestänyt ehkä pidempäänkin jos olisin tehnyt kalkinpoiston useammin. Moccamasterit on kestäviä keittimiä niin siksi valitsin varman päälle.

27 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hei! Kiitos paljon palautteestasi 🖤 Hienoa kuulla, että valitsit Moccamasterin uudelleen ☕️

Kahviterveisin Anna

Kaffet blir så gott

26 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hej! Så härligt att höra 🖤 Vi är glada att du är nöjd med kaffet ☕️ Det finns inget bättre än en riktigt god kopp kaffe Kaffeskål från Anna

Valutata 5 stelle su 5

This was my second Moccamaster so I…

This was my second Moccamaster so I know the product well. The former Moccamaster (20+ years old) was still ok and working well but I just wanted to have a new and totally clean.
( I am sorry but I do not know well this language you use. Maybe I did not write this in correct "box".)

26 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hi🖤! Thank you so much for sharing ☕️ It’s amazing to hear that your previous Moccamaster lasted over 20 years and was still working well

We’re so glad you chose a new one, and hope you enjoy many more years with it

Coffee cheers from Anna

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

24 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Hurtigt og nemt er præcis det, vi ønsker at levere hver dag ☕️ Dejligt at den passer så godt ind i din hverdag Varme hilsner fra Anna

Kestävä ja perinteinen eurooppalainen

Vanha (hyvin käytetty) kahvinkeitin kiertoon ja uusi laadukas tilalle. Hyvältä vaikuttaa tähän mennessä, ei moitteita - ja hyvä, että varaosia on tarvittaessa saatavilla. Uudessa mallissa myös lisänä tippalukko ja suppilolle pidike!
5+5 vuotta valmistajan takuuta koneelle oli plussaa. Toki säännöllinen puhdistus lopputuloksen parantamisen lisäksi voisi pidentää käyttöikää:)

5 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di Moccamaster

Hei! Kiitos paljon ihanasta ja perusteellisesta palautteesta 🖤 On mahtavaa kuulla, että uusi keittimesi on vastannut odotuksia ja että arvostat laatua sekä varaosien saatavuutta ☕️ Säännöllinen puhdistus auttaa pitämään kahvin maun parhaimmillaan ja pidentää käyttöikää

Kahviterveisin Anna

Fantastisk

Moccamaster är bäst

23 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hej! Så härligt att höra 🖤 Vi är så glada att du är nöjd med din Moccamaster och att den lever upp till förväntningarna ☕️ Kaffeskål från Anna

Hyvä keitin vaikkakin hintava

Hyvä keitin vaikkakin hintava. Ei ihan vastaa odotuksia varsinkaan kahvin kuumuudesta mutta muuten hyvä.

7 agosto 2025

Risposta di Moccamaster

Hei! Kiitos kun jaoit kokemuksesi 🖤 Moccamaster keittää kahvin optimaalisessa lämpötilassa parhaan maun saavuttamiseksi. Vesi kuumennetaan lähes kiehumispisteeseen, ja vain riittävän kuuma vesi johdetaan suodattimeen – veden lämpötila kahvin kohdalla on 92–96 °C, ja valmiin kahvin lämpö kannussa on noin 80–85 °C heti keiton jälkeen ☕️

Muutama asia voi vaikuttaa siihen, miltä lämpö tuntuu:
• Kannun esilämmitys kuumalla vedellä
• Oikea kahvin ja veden suhde
• Säännöllinen kalkinpoisto
Suosittelemme myös mittaamaan lämpötilan suoraan kannusta heti keiton jälkeen, ei kupista ☕️ Kahviterveisin Anna

Dette er Moccamaster nummer 4

Dette er Moccamaster nummer 4
- kunne ikke tenkt meg å kjøpe noe annet.
Beste kaffebrygger til privatbruk

21 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hei! Så hyggelig å høre 🖤 Det gjør oss glade at du velger Moccamaster igjen og igjen ☕️ Kaffehilsen fra Anna

Risposta di Moccamaster

Hej! Varmepladen slukker automatisk efter 40 minutter i henhold til EU-regler 🖤 Den kan nemt tændes igen ved at trykke på knappen ☕️ Kaffehilsner fra Anna

Valutata 1 stelle su 5

Skadad vid leverans

18 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Vi beklagar den här upplevelsen med din Moccamaster. Nöjda kunder är vår högsta prioritet, så vi ska göra vårt bästa för att lösa detta.

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst genom att fylla i formuläret som du hittar på denna länk: https://se.moccamaster.com/pages/contact, så kommer vår kundtjänst att återkomma till dig så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar, Anna

Bra bryggare

25 gennaio 2026

Risposta di Moccamaster

Hej Håkan! Så roligt att höra 🖤 Vi är glada att du är nöjd med din Moccamaster. Kaffeskål från Anna ☕️

Keitin hyvä

Keitin hyvä. Toimii. Kauppa samanlainen kuin muut

17 aprile 2026

Risposta di Moccamaster

Hei! Kiitos palautteestasi 🖤 Hienoa kuulla, että keitin toimii hyvin. Kahviterveisin Anna ☕️

Valutata 3 stelle su 5

Ger ett 'klent' intryck

Ger ett 'klent' intryck. Vattenledaren fram till kaffefiltret lossar lätt, även om man tryckt till den ordentligt. 40 minuter till avstängning av värmeplattan är för kort tid.

Risposta di Moccamaster

Hej! Tack för din feedback. Anledningen är att EU:s regler och brandsäkerhet kräver automatisk avstängning efter 40 minuter för kaffebryggare med värmeplatta. Värmeplattan kan enkelt startas igen genom att trycka på knappen. Vi tar även med oss din feedback vidare. Kaffeskål från Anna ☕️

godt prudukt

supper produkt

Risposta di Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Vi er glade for, at du er tilfreds med din Moccamaster. Kaffehilsner fra Anna ☕️

Valutata 5 stelle su 5

Produktet var akkurat som forventet

Produktet var akkurat som forventet - full score.

Risposta di Moccamaster

Hei! Så hyggelig å høre 🖤 Vi er glade for at du er fornøyd med din Moccamaster. Kaffeskål fra Anna ☕️

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Fick en ny kanna då min gått sönder

15 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di Moccamaster

Hej! Vad roligt att höra 🖤 Vi är glada att du är nöjd med både din bryggare och servicen. Kaffeskål från Anna ☕️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più