Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazione camper
  2. Officina di riparazione rimorchi

Scritti dall'azienda

Wij zijn Mobile Home Repairs, dé camper & caravan specialist van Zuid-Holland, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Met onze ruime ervaring bieden wij diverse services aan voor jouw camper, caravan of aanhangwagen.

4,0

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Weergaloze service

Enkele maanden geleden heb ik Teleco airco ultra comfort 6000 in mijn Fiat Ducato laten installeren bij Mobile Home Repairs. De installatie is perfect volgens afspraak verlopen en heel netjes gedaan. Omwille mijn vertrouwen in de firma, had ik een nieuwe afspraak gemaakt voor de installatie van LevelVan-systeem. De installatie kan echter niet doorgaan omdat de damptank in de weg zit. Arnout heeft evenwel behoorlijk wat tijd in onderzoek gestoken, maar heeft desondanks geen kosten aangerekend. Dank je wel!

23 aprile 2026

Prima service van monteur Jimmy

Vandaag zouden we op vakantie gaan, toen bleek dat er een probleem met de waterleiding van onze camper te zijn. Met het vullen van de watertank, stond de vloer blank.
Men zat qua reparaties helemaal vol en zou er pas een plekje in juni zijn. Monteur Jimmy heeft er toch even naar gekeken en gemaakt! Er was een nippeltje kapot gevroren. Heel fijn dat we toch onze vakantie in kunnen laten gaan dankzij Jimmy!!!!

14 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Off-grid systeem

Dit voorjaar door Mobile Home Repairs een off-grid systeem laten installeren. Begin mei gingen we weg voor onze vakantie.
Gelukkig op de eerste dag ging de omvormer brommen en ging in alarm. Geen idee wat er aan de hand was maar we waren nog redelijk in de buurt en naar Mobile Home Repairs gereden. Inderdaad vast gesteld dat de omvormer de geest had gegeven en toevallig hadden ze nog een nieuwe liggen, één die later die week bij een andere klant geïnstalleerd moest worden. De rest van de vakantie zonder problemen met de nieuwe omvormer verlopen. De volgende vakantie kwam in september, tijdens deze vakantie meer dan 3500km van huis wederom problemen, deze vakantie met kunst en vliegwerk vervolgd maar constant liep ik tegen een niet functionerende omvormer aan.
Ik was en ben niet erg blij wat Mobile Home Repair mij heeft geflikt en ik ben er achter gekomen wat deze onbenullen fout gedaan hebben. Ik zal dan ook nooit meer deze mensen in de buurt laten komen van mijn camper. Een eerdere klus hebben ze ook meer verziekt aan mijn camper.(zie eerdere review) Dus voor mij bestaat Mobile Home Repairs niet meer. Ik heb een geheel nieuw off-grid laten installeren bij een installatiebedrijf in het oosten van het land, waar ik eerder ook goede ervaringen heb gehad. Één ster is nog te veel voor dit bedrijf.

12 maggio 2025
Logo di Mobile Home Repairs

Risposta di Mobile Home Repairs

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij vinden het oprecht jammer dat uw ervaring achteraf is veranderd.

Wij kijken zelf terug op een geslaagde spoedklus vlak voor uw vertrek. We hebben u graag last-minute geholpen met de Victron omvormer en de werking hiervan uitgebreid met u en uw vrouw doorgenomen. U vertrok destijds zichtbaar tevreden en onder de indruk richting uw vakantiebestemming.

Dat u dit nu anders ervaart, zonder tussentijds contact, betreuren we.

Gezien de situatie lijkt het ons beter dat onze wegen hier scheiden.

Wij wensen u desalniettemin veel veilige kilometers en camperplezier toe.

Met vriendelijke groet, Mobile Home Repairs

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en alles opgelost

Wij willen. Mobiel drome. Bedanken. Voor de. Goede. Service. We. Hebben wat. Aan laten passen aan de. Camper. En op laatste. Moment. Ging het. Niet. Goed. Mobiel drome. Gebeld. Konden gelijk. Komen. En uiteindelijk is het. Super opgelost. Dank. Oud gastel mobiel drome. Carla en René.

15 agosto 2025

Herstel aansluiting massaschakelaar

MHR heeft snel en vakkundig de aansluiting van de massaschakelaar in onze Pössl Roadcruiser-B hersteld, nadat een andere leverancier het ding zodanig slordig had gemonteerd en aangesloten dat hij in het geheel niet functioneerde, wat ons tijdens vakantie 2 wegenwachtinterventies en een peperdure nieuwe startaccu heeft gekost. MHR is een firma om nog eens naar terug te gaan...

23 gennaio 2023

Hallo,

Hallo,

Vanuit Belgie naar deze zaak gereden voor de installatie van een Truma airco op het dak.
Kwaliteitsvolle installatie voor een correcte prijs.
Deze zaak staat alvast op mijn lijst voor toekomstige opdrachten.

6 agosto 2021
Valutata 4 stelle su 5

Verleden jaar distributieriem …

Verleden jaar distributieriem vervangen van mijn Fiat Ducato camper tegen prima prijs, en grotere reparatie in mei van dit jaar. Prima uitgevoerd en tevreden over prijs/kwaliteit verhouding. Ook nog volgend een chiptuning welke ik qua resultaat nog niet kan beoordelen.
Vandaag langere rit gereden, een enorme verbetering in koppel, tussen acceleratie en rustiger gas pedaal respons. Kortom aan te bevelen.

19 maggio 2020
Valutata 5 stelle su 5

had een onderdeeltje nodig voor een …

had een onderdeeltje nodig voor een ouder model truma boiler.
gebeld met service afdeling en ze konden mij helpen met een gebruikte.
dit heb ik opgestuurd gekregen.
onderdeel gemonteerd en alles werkt weer prima.
dus ik ben erg tevreden met de aangeboden oplossing.
dus ik beveel dit bedrijf aan.

Mobile Home Repairs TOP

Mobile Home Repairs heeft een omnistore bevestigd aan onze caravan tevens een onderhoudsbeurt gegeven. Alles naar onze tevredenheid verzorgd. Prijs / kwaliteit verhouding prima.

Valutata 5 stelle su 5

Bij Mobile Home Repairs uitstekende service. …

Bij Mobile Home Repairs uitstekend geholpen bij storing van mijn Boiler/CV, goede prijs en service afspraken gemaakt ,die met alle tevredenheid zijn nagekomen. Verwarming en warmwatervoorziening werkt weer optimaal, zeer prettige klantvriendelijke benadering. ( en prima koffie)

Prima service

Prima service! Ik kreeg een lekker kopje koffie en de lekkage in mijn caravan werd live verholpen.

29 aprile 2017

Super!

Perfecte service voor mijn camper! Alles super netjes gemonteerd. Aardig en professioneel personeel.

9 febbraio 2017
Valutata 4 stelle su 5

Plaatsing mover

Prima service, en duidelijke uitleg gehad. Alles was keurig netjes verwerkt, ben erg blij met de mover die wij hebben laten plaatsen door mobilhomerepairs. Bedankt!!

30 settembre 2015

In één woord geweldig

Na een groot lek in het dak van mijn caravan heb ik van een kennis te horen gekregen om bij Mobile Home Repairs in Zoetermeer langs te gaan.

Na een telefoontje kon ik de dag erna meteen terecht, goed te woord gestaan en aardige gozers!

Prijzen waren redelijk en het dak was perfect gerepareerd, aanrader!

13 giugno 2015
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più