MM Sports Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering! Også selvom de har adresse et godt stykke oppe i Sverige, og det skal sendes til Danmark. Bestilte den 7/7 og det var i pakkeshop den 9/7 så det var virkelige lækkert!! Og deres p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt forløb helt perfekt, lige fra bestilling til levering. God kommunikation under hele forløbet. I er 5 stjerner værd. Handler gerne hos jer igen 😀

Valutata 2 stelle su 5

Levering og køb gik fint, bare et dårligt produkt… Købte deres liquid chalk, fordi den var lidt billigere end den jeg plejer at købe hos fitness nord som hedder ak47. Men det må man sige man og... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Scritti dall'azienda

MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

348 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevt vår service som både snabb och smidig.

Hurtig

Hurtig, men, billig

24 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som snabb och priset som fördelaktigt.

Hurtig og præcis levering 🚚

Hurtig og præcis levering 🚚

15 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Passformen kan variera något mellan olika modeller, och vi rekommenderar därför att du utgår från storleksguiden på produktsidan för att hitta rätt storlek för dina händer. Om du är osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna vidare.

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din väska! Det betyder mycket för oss att våra produkter lever upp till förväntningarna.

Rigtig godt super

21 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp.

meget gode produkter

meget gode produkter, jeg er tilfreds👍

20 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter.

Hej, tack för ditt omdöme.

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden, kvaliteten och att storleken passade bra.

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och priser. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hurtig ekspedition

10 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde en snabb expedition – det är precis den service vi strävar efter att leverera.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig fragt. God kvalitet.

Let hjemmeside at navigere rundt i. Hurtig fragt. God kvalitet.

10 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplever vår hemsida som enkel att navigera, samt att både leverans och kvalitet levde upp till dina förväntningar.

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt, fin leveringstid og deres masse-køb løsninger for protein pulver er rigtig gode! Plus, køber det fordi ernæringen er lige dét bedre, i min holdning 😉

9 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten, leveranstiden och våra mängdrabatter. Vi uppskattar även att du lyfter fram näringsinnehållet – det är något vi lägger stor vikt vid.

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba och precisa leveransen. Vi strävar alltid efter att leverera så smidigt som möjligt.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og super lækre…

Hurtig levering og super lækre produkter 🩷

11 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter. Det uppskattar vi verkligen.

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du uppskattar vårt sortiment. Det gläder oss.

Vary good

Vary good, vary nice. Arrived almost too quickly, and was nice and cheap >:)

4 marzo 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hello, thank you for your review.

We're glad to hear that your order arrived quickly and that you’re happy with both the price and the overall experience. Thank you for taking the time to share your feedback with us.

We wish you a great day.
Kind regards / Jonna, MM Sports

Dejlig hurtig levering …

For tidligt at sige noget om virkning osv. men hurtig levering og så kommer man jo i gang 😎

4 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Härligt att höra att din beställning kom fram snabbt och att du redan är igång! Vi hoppas att produkten kommer fungera riktigt bra för dig när du har testat den lite mer.

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och varorna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

gode produkter

2 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter. Det betyder mycket för oss att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar
Jonna
MM Sports

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più