Jeg handlede hos mm sport for et par måneder siden og de gemmer bare dit telefonnummer. Jeg har frameldt mig nyhedsbreve mv. og har nok blokeret ca. 10-15 telefonnumre fra m.m sports. Det stopp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er den beste nettbutikken for fotballelskere. De har stort utvalg med gode priser og knallbra kundeservice som hjelper deg innen kort tid. Jeg er fra Norge, men jeg fikk varene innen et kort tid.... Leggi di più
Skulle bestille en fodboldtrøje, men havde nogle spørgsmål ift. tryk og ærmemærker, hvilket jeg lynhurtigt fik svar på gennem chatten. Så fik jeg lavet trøjen lige efter mit behov hvorefter den blev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi tager kontakt til MM Sport på chatten tirsdag eftermiddag ved 15 tiden, da vi har spørgsmål til et par produkter. vi bliver kyndig vejledt og bestiller herefter 2 stk. EM bluser med trykt navn og n... Leggi di più
Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.
Ostervold 14, 8900, Randers, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Virkelig dårlig service. Jeg bestilte en landsholdstrøje med ikke-personligt tryk i str 164. Den var for lille til min nevø på 160 cm, og fordi der ikke-personligt tryk, vil de ikke tage den tilbage. Jeg forstår ikke, at det ikke meget tydeligere fremgår, at størrelserne er så små.
Super service..!
Meget hurtig levering. God kommunikation undervejs. Fineste fodbold t-shirt modtaget.
Super service!!
Havde fået forkert størrelse.
Fik tilsendt en retur label hurtigt og ny trøje på vej😊
Kan kun anbefales!!
Kom 21 timer efter bestilling. Sådan skal det være👍
Altid super service og generelt fremragende levering.
Jeg havde to fodboldtrøjer jeg manglede tryk på. Kontaktede Mikkel fra mmsport.dk. Han havde trykket liggende for henholdsvis 2018 og 2020. Jeg sendte trøjerne afsted og fik dem tilbage 4 dage efter ca. perfekt oplevelse.
Dåligt bemötande av personal. Verkar som att socailkompetens inte är företagets prio eller intresse. Vi kommer inte handla där någon mer gång

Risposta di Mmsport
Scam butik, vägrar återbetala för en trasig vara de skickat. Bedrövlig support. UNDANBÖJS!
Köp från andra sidor istället

Risposta di Mmsport
Varene kunne sendes alligevel trods rigtig adresse, men ved ikke om det et fragtfirmaets fejl? Til gengæld god service og pengene retur.
Virkelig venter på den sidste del af min ordre.
Bestilte 2 fodboldtrøjer den 18/8, den ene blev leveret den 3/9 og den anden er først lige afsendt.
Der skulle tryk på dem begge, men den ene havde ikke trykket hjemme og det skulle komme fra Tyskland.
Virkelig lang ventetid taget i betragtning af at man kan de at varen er på lager.
Skulle bruge begge til gave den 7/9 så handlede i god tid i den tro om at jeg nåede at få begge i god tid 😱
De gik med til at dellevere ordre og undskyldte med en pakke kuglepenne, men det tænker jeg ærlig talt at en mand på 35 år er er ret ligeglad med.
Det er sidste gang jeg handler der.
Husk man ikke skal regne med at varen er på lager selvom de skriver det !!
I bought with them lot of times, some kreatin, whey and other products, everything always been alright
One day the package came wrong, i sent an email and they just helped me on how to send back to them, and they also sent me back one extra item
Very good experience

Risposta di Mmsport
IKKE KØB/FÅ LAVET TRØJER MED TRYK FRA DETTE FIRMA!!! Jeg har for et stykke tid siden fået lavet nogle trøjer fra dette firma og det har endt med at jeg har fået ødelagt 2 trøjer af samlet en værdi på ca 17-1800 kr grundet at det påtrykte er sat helt forkert på!! Og når man så prøver at skrive til firmaet på deres kundeservice skriver de utrolig mange dårlige undskyldninger og prøver at springe let uden om problemet og til sidst bliver man ikke svaret på dem mails man sender til dem.
SÅ IKKE KØB NOGET FRA DETTE FIRMA!!!
Tak for svar. - beklager til og har slettet “klagen”
Håber den ikke nåede at gøre skade.

Risposta di Mmsport
Rigtig god service. Fik hvad jeg skulle bruge og leveringen var lynhurtig. Kommer helt sikkert til at handle der igen.
Helt igennem fantastisk kundeservice! Jeg skulle have lavet tryk på min fodboldtrøje og selvom, at det var på en helligdag og de egentlig havde lukket, så kunne jeg komme ind og få det lavet alligevel. Så mange tak for det, Michael! Jeg værdsætter det meget! :) Vil sikkert handle der igen, når jeg skal have min næste fodboldtrøje.
Køber ALDRIG FOR DENNE SIDE IGEN.. der står leverings tid er 1-3 dage.. det er 5 dage siden jeg har bestilt min pre workout. Og har stadig ikke modtaget den. Og der står stadig at produktet er i Sverige.. totalt falsk markeds føring.. kæmpestor TOMMEL FINGER MED AD

Risposta di Mmsport
Bestilte en trøje ved dem i forkert størrelse.
De fixede det hele i rigtig størrelse uden ekstra regning.
Super kundeservice.
Tak for en god handel.
Thomas.
Er det bare spam eller er der reelt en virksomhed bag, det eneste jeg kan være sikker på er, at de spammer mig og jeg kan ikke komme ud af det.

Risposta di Mmsport
Denne virksomhed spammer både din email og dit telefonnummer med "tilbud" efter ethvert køb.

Risposta di Mmsport
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.