Jeg handlede hos mm sport for et par måneder siden og de gemmer bare dit telefonnummer. Jeg har frameldt mig nyhedsbreve mv. og har nok blokeret ca. 10-15 telefonnumre fra m.m sports. Det stopp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er den beste nettbutikken for fotballelskere. De har stort utvalg med gode priser og knallbra kundeservice som hjelper deg innen kort tid. Jeg er fra Norge, men jeg fikk varene innen et kort tid.... Leggi di più
Skulle bestille en fodboldtrøje, men havde nogle spørgsmål ift. tryk og ærmemærker, hvilket jeg lynhurtigt fik svar på gennem chatten. Så fik jeg lavet trøjen lige efter mit behov hvorefter den blev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi tager kontakt til MM Sport på chatten tirsdag eftermiddag ved 15 tiden, da vi har spørgsmål til et par produkter. vi bliver kyndig vejledt og bestiller herefter 2 stk. EM bluser med trykt navn og n... Leggi di più
Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.
Ostervold 14, 8900, Randers, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Har kun godt at sige om Mmsport.dk og den service de yder.
MMsport
En butik med atmosfære og et personale med overskud og tid til en snak.
De er meget hjælpsomme og stiller gerne spørgsmål til hvordan dit trøjetryk skal være for at det passer til netop dine ønsker.
Stort udvalg, rigtig mange tilbud og super betjening! Mmsport anbefales helt klart!
Hurtigt, nemt og billigt - og så får du leveringen 1-2 dage efter bestilling. :-)
Jeg bestilte noget fodboldtøj over deres hjemmeside, og dagen efter var det leveret til døren. Deres leverings-tider er fantastiske, og i butikken er deres medarbejdere er altid venlige og hjælpsommelige. Kan varmt anbefales.
/Nicklas
Stort udvalg, perfekt ordrebehandling og hurtige
De skuffer aldrig gode priser på et bredt udvalg med en service der i verdensklasse! Kan kun varmt anbefales og købe trøjer inde på deres Hjemmeside! :D
Som glødende Barcelona tilhænger,er der blevet erhvervet indtil flere (mange) fodboldtrøjer både med og uden tryk...altid iorden, til tiden...og vigtigst,har der været det mindste, er det blevet løst til UG!! Alt i alt de bedste anbefalinger herfra!!!
/Steffen
I've been a customer at Mmsports for years now. What sets this store apart from others is their customer service and expertise on customizing football shirts. They use only authentic customization items and have great knowledge on the issue. Just recently I ordered a shirt customized with name, number and patch and the quality was great as always!
Jeg skulle bruge en gave - fredag. Bestilte søndag aften - levering tirsdag formiddag! Perfekt!
Jeg har i adskillige år været en hyppig forbruger af Mmsport.dk, og har altid gået der fra - både fysiske og virtuelle butik - med et kæmpe smil på læberne. Jeg kan med store vendinger anbefale andre at købe derfra :-)
Mvh,
Samir.
Har siden min første ordre i 2004 kun oplevet god service og kvalitetstrøjer fra mmsport.
Returnering har heller aldrig været noget problem. Vil anbefale siden til enhver fodboldfan!
Hvad enten det er på Nettet eller i den fysiske butik i Randers er det altid en fornøjelse at handle hos mmsport.dk
Deres varesortiment er stort og leveringstiden er kort.
Har købt fodbold trøjer i mere end 10år, har aldrig været skuffet over dem. De leverer altid, og kvaliteterne er altid i top!
Jeg fik en trøje af min kæreste som hun havde købt hos Mmsport. Hun oplevede en rigtig god køberoplevelse, og jeg fik lige præcis den trøje som jeg havde ønsket mig! Så to glade kunder som handler her igen.
Har endnu engange handlet på mmsport.
Super og hurtig service og vejledning over mail.
Mange sjælne fodboldtrøjer og fodboldstøvler.
Kan helt klart anbefales.
Troels Nielsen
Har efterhånden fulgt og benyttet MMSPORT i mange mange år, og kan uden tøven anbefale andre fodboldfans, at købe deres trøjer med mere, i MMSport. Bredt udvalg,go kvalitet og effektiv levering. 5 stjerner herfra
Nu har jeg efterhånden købt mange fodboldtrøjer gennem MMSPORT. Og jeg kan varmt anbefale dem.
Har aldrig haft nogle problemer med ting der skulle byttes.
Så endelig give den gas
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.