Valutata 1 stelle su 5

Majoriteten som jobbar där borde gå en kurs i service och bemötande, även lite respekt och förståelse för livet hade inte skadat heller. Skönt det äntligen är över, aldrig mer MKB tack och lov.

Valutata 1 stelle su 5

De tar ingen hänsyn till deras hyresgäster, jag var nr 1 i kö för en lägenhet förlorade den pga inkomst mellan skillnaden 38 kr, undrar om de är så skarpa med deras regler eller är det bara specifikt.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi blir störda av granarna över oss. Så vi ringde polisen. Dom kommer till granarna och att skulle sluta att störa granarna. När polisen hade kört . Så kommer dom ner till oss och frågade varför vi ha... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag vill ge lite feedback gällande servicen i vårt hus. Reparationer tar ofta alldeles för lång tid och det känns som att hyresgästernas behov inte tas på allvar. Till exempel har det nu för andra g... Leggi di più

1,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 1 stelle su 5

Om man kunde ge mer än en stjärna hade…

Om man kunde ge mer än en stjärna hade de fått de. De skryter om att de tar mögel på allvar men så fort jag klev in i min nya lägenhet så började alla mögelsymtom, rinnande kliande ögon, brännande hud, svettas, astma och huvudvärk. Det visade sig att tvättmaskin och diskmaskin hade ett tjockt lager av mögel i alla kanter och lister. Lite matrester fanns också i sopskåpet. Jag påpekade detta och de föreslog att jag kunde försöka städa bort det själv så jag slapp passa tider med en städfirma. Vi gjorde det men fick ge upp så städfirman kom och gjorde ett försök. De lyckades inte helt heller eftersom förra hyresgästen grovt misskött och totalförstört dem. Möglet går inte bort och nu nästan en månad senare har jag ännu inte kunnat flytta in. De hade ju godkänt slutstädningen så allt var fint. Jag har mögelallergi men mkb kallar det en känsla jag har. Så om de hade sett eller luktat mer mögel hade de tagit mig på allvar. Det räcker inte för dem att jag inte kan andas i min lägenhet, det är bara en känsla jag har. Mkb tar inte mögel på allvar överhuvudtaget. Nu sitter jag här med en relativt nybyggd och svindyr lägenhet som jag inte tål för de inte känner eller ser möglet. Listerna är fortfarande kolsvarta i maskinerna men enligt mkb blir det de av vattnet. De har nu erbjudit mig att köpa egna maskiner men jag får ingen ersättning för månaden jag inte kunde bo här eller nedsättning med hyran för att jag står med egna maskiner. Jag kunde dock få en hyreshöjning om de satte in nya istället för de som är så förstörda att de borde skrotas. Se upp andra hyresgäster för ni riskerar att få mina med mögel i.

26 luglio 2024

Orättvis behandlad och besviken

SÄRBEHANDLING
Jag har aldrig i mitt liv blivit så orättvist behandlad och nonchalant bemött som av MKB. Här talar vi om maktmissbruk och särbehandling. Dagen jag flyttade in insåg jag att golven i köket och vardagsrummet är konstigt på något sätt, jag brättade till husvärden att detta är inte normalt det finns massor av svarta hål i köket och i mycket dåligt skick ! Hon (ines ) vikarie husvärden säger att trägolv ska vara så för att det andas! Då slänger hon sitt kniv på golvet det sitter i och hon säger kolla när kniven sitter i golvet betyder att det är ok .!? En vecka senare började jag får betmärken i kroppen och i kläderna fullt med små insekter som man kunde inte se dem med bara ögonen, jag skrev till MKB fram och tillbaka till fastighetsförvaltaren även till hans chef, vilken hon utan att undersöka saken eller har kontakta mig skickade en e-mail till mig att hon står bakom M.beslut för det följer MKBs riktlinjer och hyreslagen ?!
Jag blev tvungen att ta till hotellet någon gång i veckan bara för att kunna sova ostört och utan att bli biten. Fastighetsförvaltaren skicka mig en ” protokoll godkännande ” från sista utflyttning att allt var godkänd! UTAN DATUM, Namn eller underskrift av vem ??!
Nu tvingar dem mig att betala för att byta golven eller slippa dem .
Verkligen orättvist behandlad och nonchalant bemötande av MKB fastighetsförvaltaren och hela MKB .

17 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Aldrig med mkb

Innan inflyttning kom vi och kollade lägenheten för att ta mått, väggarna såg förjävliga ut, ostädat och duschen inte färdig monterad. Skriver till MKB och får svar att lägenheten hyrs ut i bifentligt skick. Köpte inte det då det var ritat i garderoben samt målat fläckigt med mattfärg på blankfärg. Får till svar att jag kan få en hink färg och material. Efter mycket klagande får vi in målare och städfirma. Ok skönt! Vi har inte bott här ens en vecka. Persiennen sönder, duschen läcker och tvättmaskinen läcker vatten. MKB kommer in och fixar allt utom tvättmaskinen, ok en reparatör ska komma hit. Har vi otur får vi en ny tvättmaskin om 1,5vecka. ”Tur” säger han har dem tvättstuga över gården. Liten tvättmaskin i en städskrubb som inte går att boka, alltså vem som helst med tagg kan komma in och stjäla våra kläder. När han tömmer tvättmaskinen är den inte rengjord sedan förra hyresgästen så damm, smuts, gegga och illadoftande vatten ut i HELA badrummet vilket såklart lämnas till mig att städa upp. Tur att han var trevlig och jag förstår att han inte kan göra mer för han har regler och riktlinjer att följa men MKB borde f@n se över hur dem hanterar deras lägenheter🤢

Vi kommer aldrig mer ha MKB som hyresvärd någonsin. Kan rekommendera Vita Örn i Limhamn. Sjukt snabba och tar verkligen städning på allvar!

10 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Bland alla negativa kommentarer så…

Bland alla negativa kommentarer så kommer här en solskenshistoria.

Jag flyttade in i en fastighet vid Kalkbrottet, Stora Högestensgatan. Och jag vill tacka min husvärd C, som gjort en insats värdig att kalla kundhjälte.

Den förra gästen hade vanvårdat lägenheten och inte städat efter sig. Jag har fått all hjälp jag någonsin kunnat be om, material till att måla om och renovera, städning inbokat och fixat och till och med silverfiskfällor har jag fått.

Han har alltid varit väldigt mån om att det ska bli bra för sin gäst och varit enkel att ha kontakt med, det kändes genuint och som att han var minst lika angelägen som mig att lösa situationen till det bästa.

Jag är väldigt glad att ha fått sån fin support från er medarbetare på MKB.

10/10 guldstjärnor till C på MKB i Limhamn.

/En mycket nöjd hyresgäst.

15 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Råttor precis överallt på området…

Råttor precis överallt på området speciellt kvällstid som på gångbanor, cykelbanor, lekplatser, garage, soptunnor och soprum mm. Inget görs trots ständiga påminnelser om att ta itu med det hela. Ett ytterst sanitärt skade problem när man inte ens kan sticka fingrarna närma en papperskorg utan risk för att bli biten av en skrämd råtta. Rent ut sagt både beklagligt och svinigt samtidigt som man ständigt höjer hyrorna till rent löjliga nivåer för gamla hyresbostäder.

26 marzo 2024

MKB MAKTMISSBRUK OCH SÄRBEHANDLING

Jag har aldrig i mitt liv blivit så orättvist behandlad och nonchalant bemött som av MKB. Här talar vi om maktmissbruk och särbehandling. Jag vill råda alla att tänka efter en extra gång innan man flyttar in hos MKB. Ett bedrövlig sorgligt sätt att behandla en hyresgäst som saknar motstycke. Min upplevelse gäller Västra Hamnen Malmö.

15 marzo 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più