Jeg kontaktet mittanbud.no for å legge ut en takbytte jobb, de skrev det beste var å oppgradere til mittanbudXL.no, noe jeg gjorde og fikk en hyggelig tlf fra en som sa hun skulle følge opp. Så mel... Leggi di più
Hyggelig og blid ung mann, kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeid, ryddig, pålitelig, effektiv og profesjonelt gjennomført. En meget hyggelig pris. Ingen tvil, jeg blir en... Leggi di più
Profesjonell og hyggelig. Jeg var meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Legging av gulv og våtromsbelegg. Fikk god informasjon underveis om fremdrift, og vedkommende orienterte også om mulige f... Leggi di più
Mittanbud er en kjempegod tjeneste. Det er enkelt å legge ut jobber og få tilbud fra flere leverandører, så man kan sammenligne priser og velge det som passer best. Jeg liker også at man kan lese vurd... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På Mittanbud kan du legge ut hva du trenger å få utført, og få tilbud fra flere bedrifter.
Hagegata 22, 0653, Oslo, Norvegia
- 41904009
- info@mittanbud.no
- www.mittanbud.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ett elände och hela upplägget av…
Ett elände och hela upplägget av mitt anbud och servicen e den sämsta i hela Skandinavien speciellt når man försöker finna en lösning så e det ett elände service og idiot kärring som inte kan service når man pratar i telefon. Förtjänar inte en enda stjärna. Tyvärr må man legga in en stjärna. Men dom e inte värt nåt scoring. Detta gäller för bedrifter.
Darlig service
Hi,
Just scumm company. WSIgn contract very ease. Thay will call you 3 times a day but if You need something to be fixed waiting time is weeks. Don byu that.
Mittanbud blir bare mer og mer tørste…
Mittanbud blir bare mer og mer tørste på penger og snart trekker alle seriøse aktører seg ut. Føles som en svindel at vi signerte for x antall klipp også bestemte Mittanbud seg plutselig for at de større jobbene skulle koste flere klipp. De største jobbene har jo enorm respons allerede så dette var skikkelig lureri. Vi vurderer å saksøke Mittanbud
Raske svar fra seriøse aktører.
Raske svar fra seriøse aktører.
Pettersens Snekkertjenester
Pettersens Snekkertjenester er enestående!! Dyktig på alle måter og veldig hyggelig!
Anbefales på det varmeste!
Funket for oss
Fant dyktige snekkere
Dyktig møbeldesigner og snekker
Det startet med et ønske om å få bygget inn bokhylle i tv-stue og garderober på 2 soverom i vår nye leilighet og endte med at vi fikk bygget inn baderomsmøbler i det ene badet og en lagringsplass ved bygging av hems i det 3. soverommet.
Alt ble håndtert til vår store tilfredshet. Møblene ble malt og montert ihht avtale på en meget rask og effektiv måte når først delene var på plass fra hans fabrikk i Litauen.
Vi anbefaler dog at man starter tidlig med bestillingen ift ønsket ferdigstillelse da Ugis er en ettertraktet snekker og det er mange i kø!
Vi har antagelig enda et prosjekt i vår leilighet på sikt og vi vil ikke nøle med å bruke ham igjen. Våre varmeste anbefalinger.
Amazing app to be able to find…
Amazing app to be able to find contractors
Received 3 qualified offers immediately
Easy to work with
Easy to work with. Easy to get intakt with the bedrift.
Eier du en bedrift og vurderer…
Eier du en bedrift og vurderer samarbeid med Mittanbud?
Hold deg unna!
Imøtekommende frem til avtale er signert, etter dette er rådgiver umulig å komme i kontakt med og blir bundet til dyr abbonementstjeneste.
Skuffende kundeservice og tjenester som fremstår amatørmessig.
Styr unna!
Svindel
Svindel, ekstremt dyrt og en bindingstid på 12 måneder der bedrifter blir lurt inn med gode lovord om en god deal som varer en uke og plutselig eksploderer til det tredobbelte uken etter.
Makes it easier to find good craftsmen
Makes it easier to find good craftsmen. Communicates effectively
Veldig god kommunikasjon og alt ble som…
Veldig god kommunikasjon og alt ble som avtalt. Veldig bra!
Dyrt og firkantet
De fleste gode anmeldelsene er av bedriftene som bruker mittanbud og ikke mittanbud i seg selv.
Denne anmeldelsen er fra en bedrifts ståsted.
Mittanbud er dyrt, de har dårlig kundeservice og 1 års bindingstid. Skal innrømme at dette er delvis min feil, men sendte mail angående oppsigelse 16.10.2023, rett etter ny avtale ble automatisk inngått. Da var det bare å fortsette å betale til 06.11.2024! Det var helt firkantet og fristen var utgått.
Dette kostet meg da 26000 for det nye året. Brukte ikke tjenesten det siste året heller, så den gangen jeg var dum nok til å si ja for 2 år siden har kostet meg rolige 52000. Pass på å si opp så fort som mulig.